Fw: Βασικός Σχολιασμός 07/05/10

Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: "ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ" <pasok@pasok.gr>
Date: Fri, 7 May 2010 06:04:21 -0400
To: <emmanuel@pasok.gr>
Subject: Βασικός Σχολιασμός 07/05/10

An den mporeis na diavaseis ayto to email pata edo  
Βασικός Σχολιασμός της Επικαιρότητας |07/05/10

Γ. Παπανδρέου: Πραγματικός πατριωτισμός και υπευθυνότητα σημαίνει να κάνουμε το παν για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα, όπως θέλουν κάποιοι διεθνείς κερδοσκόποι. Δεν θα το επιτρέψω. Δεν θα το επιτρέψουμε.

Ή ψηφίζουμε και εφαρμόζουμε τη συμφωνία ή καταδικάζουμε την Ελλάδα στη χρεοκοπία. Εναλλακτική λύση δεν έχουμε ακούσει. Πείτε στον Ελληνικό λαό τι θα γίνει με τους μισθούς, τις συντάξεις, τις καταθέσεις αν το κράτος κηρύξει στάση πληρωμών;

Το έγκλημα που διαπράχθηκε τα προηγούμενα πέντε χρόνια δεν έχει προηγούμενο. Ήταν ένα έγκλημα. Και  θα έπρεπε, δεν ξέρω, δεν τον βλέπω  καν, τον κρύβετε τον κ. Καραμανλή, κάποια στιγμή, να μας μιλήσει. Κάποια στιγμή, να μας μιλήσει, να απολογηθεί.

Κύριοι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σας καλώ για μία φορά να αναλάβετε την ευθύνη για τις πράξεις σας. Αν δεν το κάνετε, το συμπέρασμα θα είναι απλό: ανεύθυνοι ως κυβέρνηση, ανεύθυνοι και ως αντιπολίτευση. Λιποτακτήσατε ως κυβέρνηση, λιποτακτείτε και ως αντιπολίτευση.

Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτή θα είναι η μοναδική μου θητεία ως Πρωθυπουργός της χώρας. Το τιτάνιο έργο των βαθιών και ριζοσπαστικών αλλαγών μας χρειάζεται όλους. Αν χρειαστεί να σηκώσουμε μόνοι μας το βάρος, θα το κάνουμε. Ιδρυθήκαμε για να αλλάξουμε την Ελλάδα και δεν φοβόμαστε. Περισσότερα...

 

Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του Βασικού Σχολιασμού της Επικαιρότητας

<emmanuel@pasok.gr> Απεγγραφή απο αυτή την λίστα 

Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου

E-mail επικοινωνίας: pasok@pasok.gr

Σχόλια