ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Τομέα,

Σας προωθούμε επιστολή του ΤΟΜΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και παρακαλούμε να προτείνετε ιδέες και δράσεις που αφορούν τον ευαίσθητο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας που μπορούν να εφαρμοστούν στη Δωδεκάνησο με κάθε δυνατό τρόπο.
Η συμβολή και το ενδιαφέρον όλων μας κρίνονται όχι απλά αναγκαία αλλά και απαραίτητα ιδιαίτερα στη χώρα μας και στη Δωδεκάνησο.

Με την ευκαιρία αυτή τόσο με την ιδιότητά μου ως υπευθύνου του ΤΟΜΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της Ν.Ε. Πα.Σο.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου όσο και με αυτήν του Γεν. Γραμματέα της Ένωσης Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δωδεκανήσου (Ε.Σ.Ε.Α.Δ.) θα ήθελα να σας παροτρύνω ως μια πρώτη κίνηση ευαισθητοποίησης και ένδειξης ενδιαφέροντος:
1. Να αιμοδοτήσετε όσοι μπορείτε άμεσα εθελοντικά στο πλησιέστερό σας νοσοκομείο,
2. Να εγγραφείτε όσοι δεν είστε ακόμα εγγεγραμμένοι στον τοπικό σας αιμοδοτικό σύλλογο μαζί με όλα τα μέλη των οικογενειών σας, έστω και σαν αρωγά μέλη.
Περιμένουμε σύντομα την κατάθεση των προτάσεών σας. Βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση και πληροφορία.

Με συντροφικούς χαιρετσμούς,

Μανώλης Χρύσης
Υπεύθυνος του ΤΟΜΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νότιας Δωδεκανήσου - Γεν. Γραμματέας Ε.Σ.Ε.Α.Δ. - Σ.Ε.Α. Ιαλυσού
Τ. - F.: 2241066304

Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

-----Original Message-----
From: Γραμματεία Τομέων

Σχόλια