ΑΥΛΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

Το «Πάμε Πακέτο» απόψε το βράδυ ρίχνει αυλαία και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την πέμπτη πετυχημένη σεζόν του, ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί σας για τον Σεπτέμβρη.

Στο άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα γίνουμε μάρτυρες μιας καρμικής σχέσης που ξεκίνησε το 1970 στην Κολωνία της Γερμανίας και συνεχίστηκε το 2010 στην Ελλάδα. Η Χρυσάνθη είναι απόψε μαζί μας με σκοπό να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που της έσωσε την ζωή τέσσερις δεκαετίες πριν. Η ίδια αγνοούσε το όνομα, το φύλο, το πρόσωπο του σωτήρα της. Τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό…

Ποια θα είναι η ανατροπή που θα έρθει από τον παραλήπτη και θα αντιστρέψει στην έκπληξη στην αποστολέα; Μια μοναδική ιστορία με την πιο απρόσμενη εξέλιξη…

Παραλήπτρια του τελευταίου πακέτου για φέτος είναι …η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η Βίκυ πέφτει «θύμα» μιας συνομωσίας που έστησαν οι συνεργάτες πίσω από την πλάτη της. Το περιεχόμενο του πακέτου συγκινεί την Βίκυ και κάπου εκεί εμφανίζονται οι κρυφοί αποστολείς…φέρνοντας μαζί τους τον μοναδικό Θάνο Πετρέλη.

Τη συγκίνηση την διαδέχεται το χαμόγελο και οι χοροί μιας και ο Θάνος αφιερώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Το πάρτυ κλείνει με το σβήσιμο της τούρτας για τα πέντε χρόνια της εκπομπής και την υπόσχεση το γαλάζιο πακέτο μας να ταξιδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, προσφέροντας περισσότερες δυνατές στιγμές και περισσότερα χαμόγελα λύτρωσης.

Γιατί εσείς και εμείς «Πάμε Πακέτο».
Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια