ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ. Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πρόσθετο εισόδημα, εύκολα και γρήγορα, με λίγη προσπάθεια,
Υπάρχει μία καλή ευκαιρία !!

Αναζητούμε ΑΜΕΣΑ συνεργάτες στο τμήμα Διαφήμισης, με ελεύθερο ωράριο.
Είναι μία καλή συμπληρωματική αμοιβή σε σχέση με την προσφορά εργασίας σας.
Δεν έχει σημασία τι γνώσεις έχεις και τι δουλειά κάνεις.
Εάν είστε διατεθειμένοι να δράσετε , και έχετε έστω και λίγο ελεύθερο χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα.
ηλεφώνησε στο 2241066304
ή στείλε μας ένα email για διευκρινήσεις στο myrodos@gmail.com.

Θα σε ενημερώσουμε για την συμπληρωματική εργασία σου.
Εάν συμφωνήσεις, δίνουμε τα χέρια για μία έντιμη και οικονομικά αποδοτική συνεργασία μας.

Οι συνεργάτες εργάζονται, με ελεύθερο ωράριο, στο τμήμα διαφήμισης του Τουριστικού και Επαγγελματικού Οδηγού http://www.facebook.com/l/1cd54wm89b4iLNoL7reallrVG3w;www.my-rodos.gr.
Οι πελάτες, τους οποίους επισκέπτονται οι συνεργάτες μας, επιλέγονται κυρίως εκ των προτέρων για εξοικονόμηση χρόνου και απόδοσης. Τους κάνουμε πρόταση για να διαφημίσουν την επιχείρηση τους στον Τουριστικό Οδηγό. Μπορεί όμως ο συνεργάτης, λόγω δικών του γνωριμιών, να επισκέπτεται παράλληλα και δικούς του πελάτες.
Οι υποψήφιοι για διαφήμιση πελάτες, είναι ήδη καταχωρημένοι στον οδηγό με τα ελάχιστα στοιχεία τους. Είναι όλα τα Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια της Ρόδου και Δωδεκανήσου, τα Εστιατόρια Bar κλπ, τα γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κπλ κλπ
Οι συνεργάτες αμείβονται με προμήθεια επί του τιμολογίου (εκτός του ΦΠΑ) το οποίο εκδίδεται από εμάς για τη διαφημιζόμενη επιχείρηση.
Δε χρειάζεται ειδική εκπαίδευση (μια μικρή ενημέρωση μόνο) και μπορεί ο καθένας να ξεκινήσει και να δοκιμάσει τις ικανότητες του!
Θα σου πρότεινα λοιπόν αν θες να κανονίσουμε να βρεθούμε να σου εξηγήσω από κοντά τις ευκαιρίες απασχόλησης που υπάρχουν χωρίς καμιά υποχρέωση, πίνοντας τον καφέ μας...
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6946283008, 2241066304
Fax:22410 66304
Website:http://www.facebook.com/l/1cd54wm89b4iLNoL7reallrVG3w;www.my-rodos.gr Email: myrodos@gmail.com

Φιλικά,

Μανώλης Χρύσης
Δημ. Γληνού 6
851 00 Ρόδος
Τ. - F.: 2241066304
Kιν.: 6946283008
Skype: manos888
http://www.facebook.com/l/1cd54bcVw50MJCES5QjhYO0ACDw;http:/www.my-rodos.gr
Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια