Δελτίου Τύπου Βουλευτή Σ. Κουσουρνά - ΔΕΠΑΝΟΜ

Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: Στάθης ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ - Βουλευτής Δωδ/σου <kousourn@otenet.gr>
Date: Fri, 18 Jun 2010 12:23:35 +0300
To: ΑΓΓΕΛΙΑ<aggelia@otenet.gr>; Βαρβάρα Μπογδάνου ΡΟΔΙΑΚΗ<barbara@rodiaki.gr>; 'ΒΗΜΑ ΚΩ'<btko@hol.gr>; <contact@dimokratiki.gr>; damianos<damianos@dimokratiki.gr>; <Drasis2000@yahoo.com>; Μανώλης Χρύσης 2<emmanuelhrisis@gmail.com>; <grizagrammi@gmail.com>; 'ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ'<gzachariadis@in.gr>; CIVILNEWS<info@civilnews.gr>; 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'<info@dimokratiki.gr>; ΓΝΩΜΗ<info@gnominews.gr>; <info@rodiaki.gr>; 'Η ΡΟΔΙΑΚΗ'<irodiaki@otenet.gr>; 'ΜΑΣΤΗΣ ΛΟΥ'<loukas@rodiaki.gr>; 'Μαστής Μ.'<mastism@otenet.gr>; Μαρία Κυριώτη ΠΡΟΟΔΟΣ<mkyprioti@yahoo.gr>; ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ<news@rhodes.com.gr>; 'ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ'<nisiotik@otenet.gr>; 'ΠΑΓΚΩΑΚΗ'<pagoaki@otenet.gr>; 'ΚΑΛΙΒΟΥΡΗΣ'<proodoka@otenet.gr>; ΠΡΟΟΔΟΣ<proonews@otenet.gr>; 'ΒΗΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ'<vimapet@otenet.gr>
Cc: Στάθης Κουσουρνάς - Βουλευτής ΠΑΣΟΚ<kousournas@gmail.com>
Subject: Δελτίου Τύπου Βουλευτή Σ. Κουσουρνά - ΔΕΠΑΝΟΜ

 

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ

Βουλευτής Ν. Δωδεκανήσου – ΠΑ.ΣΟ.Κ.

 

 

Ρόδος, 18/6/2010

                                                                                               

ΠΡΟΣ :

                                                                                                Μ.Μ.Ε. Δωδ/σου

                                                                               

Με τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΟΜ κ. Κώστα Καπελώνη και τον διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γιάννη Φωτάκη, συναντήθηκε τη Πέμπτη ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Στάθης Κουσουρνάς.

Η ΔΕΠΑΝΟΜ είναι ανώνυμη εταιρεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που υποστηρίζει την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή έργων υποδομών υγείας. Η ΔΕΠΑΝΟΜ έχει αναλάβει την υποστήριξη τεχνικών έργων του Υπουργείου Υγείας και την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

Στη συζήτηση έγινε εξέταση του προγράμματος των έργων υγείας στο Νομό Δωδεκανήσου. Ειδικότερα εξετάστηκε η εξέλιξη των διαδικασιών του νέου Νοσοκομείου της Κω (100 κλινών) και του νέου Νοσοκομείου Καρπάθου. Όσον αφορά το νοσοκομείο της Ρόδου, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη δημιουργία των εγκαταστάσεων της νέας ογκολογικής μονάδας. Επίσης οι υπεύθυνοι της ΔΕΠΑΝΟΜ, ενημέρωσαν τον κ. Κουσουρνά για τις ενέργειες που έχουν κάνει για την υλοποίηση των πολυδύναμων ιατρείων στο Γεννάδι, τη Χάλκη, τη Σύμη, τη Νίσυρο και τη Κάσο. Ο βουλευτής με τη σειρά του, τους γνωστοποίησε ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δωδεκανήσου έχει ολοκληρώσει τις μελέτες των πολυδύναμων ιατρείων Χάλκης και Σύμης.

Ο κ. Κουσουρνάς εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έως τώρα ενασχόληση της ΔΕΠΑΝΟΜ με τα έργα υποδομών υγείας στο Νομό μας. Συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία στο μέλλον, για αμοιβαία ενημέρωση και υποστήριξη. Ακόμη ζήτησε από τους εκπροσώπους της εταιρείας να προγραμματίσουν άμεσα μια ευρύτερη συνάντηση εργασίας, όπου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Υπουργείου Οικονομίας, της Β’ ΔΥΠΕ, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και φυσικά οι Δωδεκανήσιοι Βουλευτές. Στη συνάντηση αυτή θα καθοριστεί ο προγραμματισμός των έργων υγείας, θα οριστικοποιηθούν ανά έργο οι επόμενες ενέργειες των εμπλεκόμενων φορέων και θα αποσαφηνιστούν οι φορείς υλοποίησης και χρηματοδότησης του κάθε έργου.

 


Εθνικής Αντιστάσεως 83, 851 00 Ρόδος, Τηλ.:22410 27850, 22410 23220, Φαξ: 22410 27350

Βουλής 4, 105 62 Αθήνα, τηλ.:210 3224630, 210 3706 103, 210 3706 303, Φαξ: 2103706 503

kousournas@gmail.com

 

Σχόλια