ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟÏΟΝΤΑ

Ο Nikos Georg Karakitsos έστειλε μήνυμα στα μέλη του <ΕΛΛΑΔΑ> ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ>.

--------------------
Θέμα: ΣΥΝEΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ... ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ...

Από το παραπάνω παράδειγμα γίνεται αντιληπτό ότι Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΟΤΕΤΣΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ.
2) Στη προσπάθεια ΑΥΞΗΣΗΣ της ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ και ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, πολλοί
ΜΠΟΡΟΥΝ και ΠΡΕΠΕΙ , αυτές τις ώρες , ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ.
Α) Με πρωτοβουλία των Εργατικών Κέντρων, των Νομαρχιακών Τμημάτων της ΑΔΕΔΥ, της ΤΕΔΚ και άλλων θεσμικών φορέων και συλλόγων πρέπει να στηθούν ανά Νομό ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.
΄Εργο αυτών των επιτροπών θα είναι η με κάθε τρόπο και μέσο υλοποίηση του τίτλου της επιτροπής πχ παραστάσεις σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ να βάλουν τα τοπικά προϊόντα στα καταστήματά τους, διοργάνωση εκδηλώσεων , στήριξη μαθητικών πρωτοβουλιών (προγράμματα σταδιοδρομίας κλπ)
Β) Φέτος το καλοκαίρι Πολιτιστικοί Σύλλογοι ,Δήμοι , Εκκλησιαστικά Συμβούλια ,Τοπικά Συμβούλια Νεολαίας κλπ θα διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την ελληνική επικράτεια. Είναι πολύ εύκολο σε μια γωνιά να στήσουν μια έκθεση με Τοπικά Παραγώμενα Προϊόντα, πληροφοριακά ταμπλώ παραγωγικών μονάδων της περιοχής , ταμπλώ με νέες καλλιέργειες, με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ Το θέαμα σε αυτές τις εκδηλώσεις είναι δεδομένο .Ας προσέξουμε φέτος και για τον άρτον τον επιούσιο της ΑΥΡΙΟ.
Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια