Eπιστολή εκ μέρους πολλών αγανακτισμένων του κινήματος ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

Το κείμενο αυτό εστάλει σε προσωπική σελίδα με αποστολέα ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ

http://www.facebook.com/group.php?gid=141238505888392

"Είμαι μέλος του κινήματος ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ και η επιστολή είχε σταλεί στο κο Παπανδρέου προ εβδομάδας. Η απόφαση ήταν να μη δημοσιευθεί αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα, τα σικέ γκαλοπ της εταιρίας MARC και τόν απαράδεκτο Δολιανίτη να διαβάλει συνέχεια τους μη αρεστούς κατά αυτόν, αποφασίσαμε ότι πρέπει να γίνει γνωστή η επιστολή αυτή στο ευρή κοινό."

Κύριε Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε του Κινήματος

Είμαστε μια ομάδα ενεργών πολιτών του Δήμου Λοκρών στο
Ν. Φθιώτιδας και σας στέλνουμε αυτή την επιστολή εκ μέρους πολλών αγανακτισμένων δημοκρατικών πολιτών του Δήμου Λοκρών, φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ.
Είμαστε μέλη του ΠΑΣΟΚ γιατί πιστεύουμε στις αρχές του , στην ιδεολογία του και την κοινωνική προσφορά του στη χώρα.
Δυστυχώς όμως , με το πώς διαχειρίζεται η Ν.Ε. Φθιώτιδας και ιδιαίτερα ο κ. Δολιανίτης , τα θέματα του κόμματος κυρίως σε προεκλογικές περιόδους , εσωκομματικές και μη , έχουμε απογοητευθεί όχι μόνο εμείς αλλά και πλήθος πολιτών του Νομού.
Συγκεκριμένα στην παρούσα φάση , προσπαθεί με μικροπολιτικές και σκοπιμότητες να θέσει εκτός διαβούλευσης υποψηφίους που δεν είναι της αρεσκείας του και των συμφερόντων του.
Στην τελευταία διαβούλευση με τους υποψηφίους Δημάρχους του Δήμου Λοκρών που έγινε την Δευτέρα 12-7-2010 στα γραφεία της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Αταλάντης ο κ. Δολιανίτης εξευτέλισε και απαξίωσε τους 2 από τους 6 υποψηφίους οι οποίοι τυγχάνει να είναι οι πιο <<νέοι>> και άφθαρτοι σε σχέση με τους άλλους. Είναι νέοι άνθρωποι με καθαρό παρελθόν, όρεξη για δουλειά και όραμα για το μέλλον.
Το πολιτικό τους παρελθόν είναι γνωστό γι' αυτό και είναι αποδεκτοί από την πλειοψηφία του κόσμου.
Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι κρίνονται από τον κ. Δολιανίτη σύμφωνα με το οικονομικό τους υπόβαθρο και όχι με το ποιοτικό τους, με αποτέλεσμα να τους ασκείται πίεση για αποχώρησή τους.
Οι συμπολίτες μας , πιστεύουν σ' αυτούς τους 2 ανθρώπους του και ευθαρσώς τους εκφράζουν τη συμπάθειά τους.
Σας παρακαλούμε να επιληφθείτε του θέματος για να υπάρξει αδιάβλητη διαδικασία για την ανάδειξη του υποψηφίου Δημάρχου του νέου Δήμου Λοκρών, όποιος κι αν είναι αυτός , για να μπορούμε να αγωνιστούμε για τη μεγάλη νίκη της παράταξης.

Με Τιμή

Ενεργοί Πολίτες Λοκρίδας
Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια