Λειτουργία της νέας ιστοσελίδας www.my-rodos.gr

Ανακοινώνεται η λειτουργία της νέας ιστοσελίδας www.my-rodos.gr, η οποία έχει ήδη καταχωρημένες επιχειρήσεις σε όλη τη Ρόδο με άμεση προοπτική για όλην τη Δωδεκάνησο!
Η ιστοσελίδα στηρίζεται σε τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν υλοποιηθεί 100% από την εταιρία Εuroplan Drasis και μάλιστα με ιδία οικονομική επένδυση, εξασφαλίζοντας στους χρήστες τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες χωρίς να είναι εξαρτημένοι από τρίτους για μελλοντικές αναβαθμίσεις υπηρεσιών.
Η καταχώρηση των επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα είναι και δωρεάν, αλλά προβλέπεται και προβεβλημένη καταχώρηση επί πληρωμή με οικονομικότατα πακέτα προσφορών που ξεκινούν από μόλις 20€ το χρόνο, παρέχοντας υπηρεσίες που σε άλλες ιστοσελίδες και διαχειριστικά προγράμματα θα κόστιζαν αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι στην ιστοσελίδα ο πελάτης που θα επισκεφτεί την καρτέλα μιας οικ. μονάδας έχει διαθέσιμα όλα τα στοιχεία επικοινωνίας όπως διεύθυνση, τηλέφωνα, φαξ, υπεύθυνο επικοινωνίας, πληροφορίες της περιοχής, θέση στο χάρτη, δυνατότητα να αξιολογήσει τις υπηρεσίες και πολλές άλλες δωρεάν υπηρεσίες.
Η ιστοσελίδα, στην υπάρχουσα κατάσταση, στηρίζεται στη λογική της άμεσης προώθησης του αιτήματος με την μορφή email από το χρήστη προς τον υπεύθυνο προβολής χωρίς την παραμικρή επέμβαση της εταιρίας.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, πληροφορία ή τεχνική υποστήριξη μπορείτε να καλείτε το 2241066304 (αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα).
Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αποστολή email στο myrodos@gmail.com.
Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια