Amagram Online 08/2010

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: Amagram Online <infocenter_gr@amway.com>
Date: Mon, 16 Aug 2010 14:44:42 +0200 (CEST)
To: XRYSHS EMMANOYHL<e_chrisis@yahoo.com>
ReplyTo: amway-gr-gr-reply@news.online-amagram.com
Subject: Amagram Online 08/2010

Παρακαλούμε εάν δεν μπορείτε να δείτε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ
εκτύπωση
Amagramonline
Αύγουστος 2010
περιοδικό
Ήρθε η ώρα των προσφορών!
Βιαστείτε και εκμεταλλευτείτε τις διάφορες κορυφαίες καλοκαιρινές προσφορές του Αυγούστου. Επίσης, θα σας δώσουμε μια ιδέα για τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο.
περισσότερα
περιοδικό
Ανάκτηση της υγιούς λάμψης
Μέχρι το τέλος της σαιζόν, ο έντονος ήλιος του καλοκαιριού έχει αφήσει τα σημάδια του. Είναι ώρα να βοηθήσουμε τα μαλλιά και το δέρμα να ανακτήσουν τη λάμψη τους.
περισσότερα
περιοδικό
Αψηφήστε το χρόνο με την ARTISTRY
Ανακαλύψτε περισσότερα για τα ωφέλη που μπορεί να αποφέρει σε εσάς και τους πελάτες σας ο ορός εντατικής αποκατάστασης ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ Intensive Repair Serum και η υπόλοιπη σειρά της ARTISTRY ...
περισσότερα
τοπικά νέα
Η απόλυτη πολυτέλεια έχει τους λόγους της
Μάθετε περισσότερα για το πως η κρέμα ARTISTRY™ Creme LuXury κρατά το κλειδί για πιο νεανική επιδερμίδα.
περισσότερα
τοπικά νέα
Ώρα να ανανεώσετε το μέλλον σας με την Amway!
Το Σεπτέμβριο επικοινωνήστε με τους ΑΒΟ της ομάδας σας και ενημερώστε τους για την έγκαιρη ανανέωση των επιχειρήσεων τους ώστε να εξασφαλίσετε τη μελλοντική επιχειρηματική σας επιτυχία και μια καλή αρ ...
περισσότερα
τοπικά νέα
Συναρπαστικά Κίνητρα Πωλήσεων
Απολαύστε ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα με τις βελτιώσεις του προγράμματος Super Bonus Διαμαντιών. Δείτε περισσότερες πληροφορίες!
περισσότερα
τοπικά νέα
Ταξίδι ζωής
Οι κορυφαίοι σε απόδοση ΑΒΟ στον πρόσφατο διαγωνισμό Προϊόντων Περιποίησης Επιδερμίδας ARTISTRY ανταμείφτηκαν με ένα ταξίδι στην Ada. Μάθετε γι΄ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι!
περισσότερα
τοπικά νέα
Συνεργασία της Amway Hellas με νέα εταιρεία Παράδοσης Παραγγελιών (Courier)
Στα πλαίσια της δέσμευσής μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ΑΒΟ μας όσον αφορά στις παραδόσεις των παραγγελιών σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως έχουμε προβεί σε σύναψη νέας συνεργασίας με ετα ...
περισσότερα
τοπικά νέα
Παραδόσεις Παραγγελιών - Αύγουστος 2010
Ο επισυναπτόμενος πίνακας - σε μορφή αρχείου pdf - περιέχει το πρόγραμμα διανομής και τις ημερομηνίες παράδοσης των παραγγελιών σας μέσω κούριερ, για το μήνα Αύγουστο 2010.
περισσότερα
τοπικά νέα
Τιμoκατάλογος Νέων Προϊόντων
Ο επισυναπτόμενος Τιμοκατάλογος - σε μορφή αρχείου pdf - περιέχει όλα τα νέα προϊόντα που δεν περιλαμβάνονται στο νέο Τιμοκατάλογο ΑΒΟ, που ισχύει από 1 Ιουλίου 2010.
περισσότερα
Αγαπητέ/ή αναγνώστη/ρια,
Σας καλωσορίζουμε στην τελευταία έκδοση του μηνιαίου online ενημερωτικού δελτίου της Amway. Εξακολουθήστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε περισσότερα για τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της Amway.
Η online ομάδα Amagram
Παρακαλούμε μην απαντήσετε σε αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα γιατί το σύστημα τοέχει δημιουργήσει αυτόματα. Για τυχόν απορίες, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: infocenter_gr@amway.com ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο: 210-95.52.900.

Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε από την Amway τέτοιου είδους ηλεκτρονικά μηνύματα, παρακαλούμε όπως αποστείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τον Κωδικό AΒΟκαι το όνομά σας, στην παρακάτω διεύθυνση: infocenter_gr@amway.com
www.amway-europe.com  |  www.amway-experience.com  |  www.amway.com  |  www.alticor.com
Όροι Χρήσης  |  Πολιτική Απορρήτου  |  Επικοινωνία
© 2005-2010 Amway Hellas. Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα.

Σχόλια