Kariera.gr - Τα τοπ δέκα λάθη των συνεντεύξεων

Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: "Kariera.gr" <mail@Kariera.gr>
Date: Fri, 30 Jul 2010 07:52:54 -0600
To: <emmanuelhrisis@gmail.com>
Subject: Kariera.gr - Τα τοπ δέκα λά θη των συνεντεύξεων

Αν έχετε πρόβλημα με την ανάγνωση του email, για να το δείτε σε μορφή HTML πατήστε εδώ

 
kariera.gr
New York College
  Kariera.gr - Newsletter για την αναζήτηση εργασίας!
Παρασκευή 30/7/2010

Τα τοπ δέκα λάθη των συνεντεύξεων

Ποια είναι τα μεγαλύτερα «μαργαριτάρια» που έχουν πει υποψήφιοι, έτσι όπως έχουν καταγραφεί από τον Σύνδεσμο Διευθυντών Προσωπικού στην Αγγλία.
Τόνι Ρόι, Γενικός Διευθυντής της CareerBuilder.co.uk

Το να φτάνεις αργά ή να προσβάλλεις τον μελλοντικό σου εργοδότη είναι δύο σίγουρα πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνεις στην πρώτη σου συνέντευξη. Εξαιτίας αυτού, ο Σύνδεσμος Διευθυντών Προσωπικού μοιράστηκε με την CareerBuilder.co.uk τα μεγαλύτερα «μαργαριτάρια» που έχει δει να κάνουν οι υποψήφιοι. Από τον υποψήφιο που ερμήνευσε ένα κλασικό τραγούδι του Τζέιμς Μπράουν μέχρι εκείνον που θεωρούσε ότι η προσέγγιση του παλαιστή Hulk Hogan είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις έναν περίεργο πελάτη. Αυτή η λίστα είναι ένας οδηγός πραγμάτων που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις στις συνεντεύξεις σου.

  1. Όταν η τιμιότητα δεν είναι η καλύτερη τακτική
    Όταν ένας υποψήφιος ρωτήθηκε τον λόγο που θέλει να δουλέψει για την εταιρία, αυτός απάντησε: «Γιατί μου αρέσει η κοπέλα στην υποδοχή»
  2. Να διατηρείς τον επαγγελματισμό σου πάντα
    Αποφασισμένος να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, ένας υποψήφιος άνοιξε το κασετόφωνο για να παίξει το κομμάτι «I feel good» του Τζέιμς Μπράουν.

Aναζήτηση Εργασίας

- Ανά τομέα εργασίας
- Ανά περιοχή-πόλη
- Ανά εταιρία
- Αγγελίες εξωτερικoύ
- Μερική απασχόληση



Intertranslations

Future Work Forum

To Future Work Forum και ο Οργανισμός Generation Europe διεξάγουν μια έρευνα σε 6 χώρες (Ελλάδα, Τσεχία, Ιταλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Εσθονία). Η έρευνα αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του Employment Week Forum που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 24-25 Nοεμβρίου 2010.

Online παραγγελία
μετάφρασης βιογραφικού


Μια καινούρια υπηρεσία που σας προσφέρει το www.kariera.gr σε συνεργασία με την InterΤranslations. Μπορείτε πλέον εύκολα και γρήγορα να μεταφράσετε το βιογραφικό σας, την αγγελία σας ή και οποιοδήποτε έγγραφο θέλετε.
intertranslations
Δημιουργήστε το σωστό επαγγελματικό προφίλ με την CVexperts!

CV Experts
Δημιουργία βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής, προετοιμασία συνέντευξης, συμβουλευτική μέσω τηλεδιάσκεψης, εργαστήρι επαγγελματικής καθοδήγησης κ.α.
Εργοδότης του Μήνα
SHELL SHELL
Επιχειρηματίες - Διαχειριστές Πρατηρίων με το σήμα SHELL
Καινούριο jobsite του kariera.gr στην Κύπρο!

Το νέο jobsite απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν θέσεις εργασίας στην περιοχή της Κύπρου. Κάθε υποψήφιος μπορεί να δει αγγελίες για εργασία επιλέγοντας τα φίλτρα με τα οποία θα εμφανίζονται τα αποτελέσματα της αναζήτησής του.
Εισαγωγή βιογραφικού

Καταχωρήστε το βιογραφικό σας σε 3 απλά βήματα!Κάντε αίτηση για θέσεις εργασίας πιο γρήγορα από ποτέ! Στείλτε το βιογραφικό σας και κάντε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή.
Αγγελίες με email

Οι αγγελίες που θέλετε στο e-mail σας, καθημερινά! Mια υπηρεσία με την οποία μπορείτε να λαμβάνετε αγγελίες που θέλετε στο προσωπικό σας e-mail, όποτε εσείς θέλετε.
Εκπαίδευση

Στις σελίδες της ενότητας «Εκπαίδευση» του kariera.gr, θα βρείτε προφίλ και προγράμματα σπουδών πανεπιστημίων και εκπαιδευτικών οργανισμών που προσφέρουν προπτυχιακές-μεταπτυχιακές σπουδές και επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να κάνετε ηλεκτρονικά αίτηση για να ενημερωθείτε απευθείας από κάθε οργανισμό.
Οδηγός Καριέρας

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
Μια πολυτελής έκδοση για το πώς να προσληφθείτε στις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις!

O κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση


RSS facebook twitter linkedin
Diploma in
HR Management

9.10 - 18.12

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Diploma in Human Resources Management που διοργανώνει η Business Seminars και ξεκινάει στις 9 Οκτωβρίου, θα σας μυήσει στις λειτουργίες του τμήματος διοίκησης ανθρωπίνων πόρων. Αλήθεια πως επιλέγουμε το σωστό άνθρωπο στη σωστή θέση, πώς ανταμείβουμε για την καλή απόδοση, πως διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις στα μέλη μιας ομάδας ή ενός τμήματος;

Διαβάστε περισσότερα...

To Kariera.gr σας περιμένει
στο facebook


Γίνετε μέλη στην σελίδα του Kariera.gr στο facebook, ενημερωθείτε για νέες θέσεις εργασίας, αναζητήστε αγγελίες με λέξεις-κλειδιά και περιοχή και πείτε μας τι προβλήματα αντιμετωπίζετε στην αναζήτηση εργασίας. Σας περιμένουμε όλους!

Διαβάστε περισσότερα...


Η Fourlis Trade είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών στην ελληνική αγορά, η οποία έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων και καθιερωμένων οίκων οίκων του εξωτερικού, όπως General Electric, Samsung, Liebherr, Korting. Παράλληλα διαθέτει και σύγχρονη μονάδα βιομηχανικής παραγωγής απορροφητήρων με το εμπορικό σήμα «FOURLIS».

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΙΚΕΑ στην Ελλάδα (HOUSEMARKET AE) εκπροσωπείται από τον Όμιλο Εταιριών FOURLIS. Η HOUSEMARKET, φέρνοντας την ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, εισήγαγε στην ελληνική αγορά μια νέα φιλοσοφία η οποία βασίζεται στην προσφορά μεγάλης γκάμας καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών επίπλων και ειδών οικιακού εξοπλισμού, σε τιμές τόσο χαμηλές που να μπορούν να τα αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα...


Αγγελίες
SHELL
Επιχειρηματίες - Διαχειριστές Πρατηρίων με το σήμα SHELL
ΠΑΠΑΔΕΑΣ – ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε.
ΠΩΛΗΤΕΣ Β2Β
Βασιλόπουλος
Αναλυτής - Προγραμματιστής OS/400
Porto Carras
Marketing Manager
Εθνική
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
CORNERSTONE
CHEF DE GREEK CUISINE

business seminars
Diplomas
Mini MBA Diploma 25/9-4/12/2010
Diploma Εταιρικής Επικοινωνίας 9/10-13/11/2010
HR Management 9/10-18/12/2010
Diploma in Marketing & Strategy 23/10 - 11/12/2010
Εργασιακής Ψυχολογίας 13/11-11/12/2010

Open
Event Management 25/9/2010
Project Management 25/9/2010
Negotiations Skills 25/9/2010
Εργατική Νομοθεσία 29-30/9/2010
EQ - Συναισθηματική Νοημοσύνη 5-6/10/2010

JobSales.gr

JobSales.gr
Από μικρός είχα την τάση να παρουσιάζω τα πράγματα όπως εγώ ήθελα.

Ακόμη θυμάμαι όταν ήμουν 8 χρόνων που είχα πείσει τον κολλητό μου να μου δώσει την καινούργια του μπλούζα ενώ σε αντάλλαγμα του έδωσα μια σκασμένη μπάλα πείθοντάς τον ότι το καλοκαίρι θα ξαναφουσκώσει!

Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως πωλητής αλλά τους τελευταίους μήνες δυστυχώς είμαι άνεργος. Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς το πόσο μόνος είσαι όταν ψάχνεις για δουλειά.

Ευτυχώς που υπάρχει το www.jobsales.gr


Kariera.gr
Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.


Αν θέλετε να αλλάξετε τις προτιμήσεις email που έχετε στο Kariera.gr, πατήστε εδώ
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail από το Kariera.gr, πατήστε εδώ

Σχόλια