Tα ρεζιλίκια του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.

Είναι πραγματικά απορείας άξιο με ποια κριτήρια και ποιες διαδικασίες έχουν επιλεγεί οι αρμόδιοι και οι υπάλληλοι στο Ι.Δ.Ε.Κ.Ε., όταν δηλώνουν ουσιαστικά άγνοια ότι στη χώρα μας υπάρχει ενιαία τριτοβάθμια εκπαίδευση και ότι τα Α.Τ.Ε.Ι. ανήκουν σε αυτή...
Χθες μάλιστα συγκεκριμένα αμφισβυτούσαν στην ουσία ότι ένας απόφοιτος Α.(Τ).Ε.Ι. είναι πτυχιούχος ανώτατης εκπαίδευσης και τόσο η υπάλληλος όσο και ο προϊστάμενος τον αποθάρρυναν να υποβάλλει αίτηση ως πτυχιούχος.
Η χώρα μας μέχρι σήμερα έχει ήδη πληρώσει δυσβάσταχτα πρόστιμα σε βάρος του ελληνικού λαού για τις διακρίσεις που γίνονται στο εσωτερικό της όσον αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα και την αναγνώριση των πτυχίων των αποφοίτων Τ.Ε.Ι. ως ισόβαθμα των πανεπιστημίων (βλ. μισθολογικές και βαθμολογικής εξέλιξης διακρίσεις στο δημόσιο τομέα και στις προκηρύξεις καθώς και πρόσβαση σε μεταπτυχιακά).
Αλλά φαίνεται ακόμα αυτά δεν υπήρξαν αρκετά ώστε ακόμα και σήμερα οι απόφοιτοι των Τ.Ε.Ι. να συναντούν μπροστά τους σε διάφορες διαδικασίες τείχη άγνοιας και φαρισαϊσμού.
Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια