Μy-Rodos.gr Newsletter

Posted: 29 Aug 2010 08:51 AM PDT
Πολιτικός στη Βενεζουέλα μοιράζει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του ώστε να εκλεγεί στην εθνοσυνέλευση.
Δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ενδεχόμενες επικρίσεις από τις φεμινίστριες.
Πολιτικός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα κληρώνει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους ως βραβείο στα κουπόνια που διανέμει προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του.

Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: "Otherside.gr" <admin@otherside.gr>
Sender: noreply+feedproxy@google.com
Date: Sun, 29 Aug 2010 16:35:46 +0000
To: <emmanuelhrisis@gmail.com>
Subject: Otherside.gr Newsletter

Otherside.gr Newsletter

Link to Otherside.gr

Πολιτικός χαρίζει πλαστικές στήθους ενόψει εκλογών

Posted: 29 Aug 2010 08:51 AM PDT

Πολιτικός στη Βενεζουέλα μοιράζει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του ώστε να εκλεγεί στην εθνοσυνέλευση. Δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ενδεχόμενες επικρίσεις από τις φεμινίστριες. Πολιτικός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα κληρώνει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους ως βραβείο στα κουπόνια που διανέμει προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του ώστε να [...]

Έρωτες Ελλήνων διασήμων από το χώρο εργασίας τους

Posted: 29 Aug 2010 03:42 AM PDT

Δεν είναι τυχαίο που όλοι σε συμβουλεύουν να κάνεις σχέση με κάποιον από τη δουλειά σου… Αυτό συμβαίνει και κάποιοι διάσημοι το επιχείρησαν! Σε άλλους είχε διάρκεια και σε άλλους πάλι όχι. Η προσπάθεια μετράει! Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα τού σήριαλ ”Σε απόσταση αναπνοής”. Μπορεί να μην [...]

Τούβλο σε πλυντήριο (Video)

Posted: 28 Aug 2010 11:06 PM PDT

Αναρωτιέστε τι θα συμβεί εαν ρίξετε ένα τούβλο μέσα σε πλυντήριο την ώρα που λειτουργεί; Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον, αστείο, και κυρίως πρωτότυπο πείραμα.

Σχόλια