ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ

ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ
Από: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 
Χθες στις 11:45 μ.μ.
Την ικανότητα, τη γνώση και την εμπειρία να ηγηθεί μιας ισχυρής προοδευτικής παράταξης διαθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην υπουργός Κοσμάς Σφυρίου, ο οποίος μάλιστα καλεί τους πολίτες του νησιού μας να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Κουσουρνά.
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του πρώην υπουργού Κοσμά Σφυρίου είναι η εξής:
«Σε όλη τη διάρκεια της μακράς διαδικασίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, για την αξιολόγηση των άξιων στελεχών που προτάθηκαν για υποψήφιοι δήμαρχοι Ρόδου, δε μίλησα.
Τώρα, που η απόφαση έχει ληφθεί, εκφράζω την εκτίμηση, πως αν, από τις δημοσκοπικές έρευνες μεταξύ των πολιτών του νησιού μας, είχε προκύψει πως κάποιος κερδίζει με ασφαλές προβάδισμα, ο πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου θα είχε επιλέξει την στήριξή του στις εκλογές.
Ο Στάθης Κουσουρνάς είναι ο υποψήφιος, που έχει την ικανότητα να εκφράσει το πλειοψηφικό ρεύμα των προοδευτικών πολιτών της Ρόδου, από πολλούς κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους.
Έχει την ικανότητα, τη γνώση, την εμπειρία, για να ηγηθεί μιας ισχυρής προοδευτικής παράταξης, από ικανότατα στελέχη, όχι μόνο για να κερδίσουν τις εκλογές. Αλλά, ως η πρώτη αιρετή δημοτική αρχή του νησιού μας, με μεθοδική και αποτελεσματική δράση, να εργαστούν ακούραστα (όπως με επιτυχία εργάζετο πάντα ο Στάθης, στο ΤΕΕ, στην ΑΝΔΩ, στην Αυτ/ση, στη Βουλή, παντού), στη βάση ενός οραματικού, δημιουργικού, ρεαλιστικού και προοδευτικού προγράμματος, σε τριάμισυ χρόνια να πετύχουν:
• Την επιτυχή, προς όφελος των πολιτών του νησιού, εφαρμογή της μεταρρύθμισης, για τολμηρή αποκέντρωση, με χρηστή & ισχηρή αυτ/ση.
• Το χωροταξικό και περιβαλοντολλογικό και σύγχρονο σχεδιασμό της ανάπτυξης του νησιού.
• Μιας ανάπτυξης, όχι μόνο οικονομικής, αλλά κοινωνικής & πολιτιστικής, με δίκαιο καταμερισμό και με επίκεντρο τον άνθρωπο. 
Στο μέτρο που μπορεί να ακουστεί η φωνή μου, καλώ τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες, ενσυνείδητα, με την καρδιά και το νου τους, να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στον Στάθη Κουσουρνά και στην παράταξη των ικανών ανθρώπων, που θα συγκροτήσει».
Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια