Προετοιμαστείτε για τη μάχη των προσλήψεων του Σεπτεμβρίου

Προετοιμαστείτε για τη μάχη των προσλήψεων του Σεπτεμβρίου
Η εύρεση εργασίας είναι ακόμα πιο δύσκολη σήμερα, προετοιμαστείτε ανάλογα.
Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας με τις περισσότερες προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα, ο φετινός όμως ίσως είναι ο πιο δύσκολος τις τελευταίες 2 δεκαετίες.
Σύμφωνα με στοιχεία του www.kariera.gr οι υποψήφιοι για κάθε θέση εργασίας που δημοσιεύεται έχουν αυξηθεί από 35, το Σεπτέμβριο του 2008, σε 160, τον Ιούλιο του 2010 και η πρόβλεψη για το Σεπτέμβριο του 2010 είναι σχεδόν 200 υποψήφιοι για κάθε θέση.
Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι είναι 5-6 φορές πιο δύσκολο να κλείσετε μια συνέντευξη ή να βρείτε δουλειά σε σχέση με 2 χρόνια πριν.
Μερικές βασικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν στη αναζήτηση μιας θέσης εργασίας είναι:
1. Να επισκέπτεστε τα site με αγγελίες εργασίας καθημερινά, κάποια έχουν εργαλείο για να λαμβάνετε τις αγγελίες με email.
Εισάγετε το email σας, το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει (π.χ. Λογιστής) και την περιοχή σας για να λαμβάνετε κάθε ημέρα τις σχετικές αγγελίες. Επίσης εισάγετε το βιογραφικό σας στη βάση δεδομένων τους.
2. Αξιοποιήστε όλο το δίκτυο των επαφών σας, ανακοινώστε ότι ψάχνετε για δουλειά στους φίλους σας, στους συγγενείς, σε πρώην συναδέλφους.
Αν έχετε σελίδα στο Facebook ή στο LinkedIn ενημερώστε τις επαφές και το status σας.
3. Κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα σε κάποιον έμπειρο επαγγελματία - καθηγητή ή σε κάποιο κέντρο ξένων γλωσσών που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε σημαντικές και πολύ χρήσιμες γνώσεις ή ακόμα και πιστοποίηση τύπου ΑCTA, ECDL, TOEFL, PALSO, KΠγ κ.λπ..

Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: "Kariera.gr" <mail@Kariera.gr>
Date: Fri, 03 Sep 2010 06:25:09 -0600
To: <emmanuelhrisis@gmail.com>
Subject: Kariera.gr - Προετοιμαστεί τε για τη μάχη των προσλή ψεων του Σεπτεμβρίου

Αν έχετε πρόβλημα με την ανάγνωση του email, για να το δείτε σε μορφή HTML πατήστε εδώ

 
kariera.gr
Sunderland
  Kariera.gr - Newsletter για την αναζήτηση εργασίας!
Παρασκευή 3/9/2010

Προετοιμαστείτε για τη μάχη των προσλήψεων του Σεπτεμβρίου

Η εύρεση εργασίας είναι ακόμα πιο δύσκολη σήμερα, προετοιμαστείτε ανάλογα.
Αλέξανδρος Φουρλής


Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας με τις περισσότερες προσλήψεις στον ιδιωτικό τομέα, ο φετινός όμως ίσως είναι ο πιο δύσκολος τις τελευταίες 2 δεκαετίες.

Σύμφωνα με στοιχεία του www.kariera.gr οι υποψήφιοι για κάθε θέση εργασίας που δημοσιεύεται έχουν αυξηθεί από 35, το Σεπτέμβριο του 2008, σε 160, τον Ιούλιο του 2010 και η πρόβλεψη για το Σεπτέμβριο του 2010 είναι σχεδόν 200 υποψήφιοι για κάθε θέση. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι είναι 5-6 φορές πιο δύσκολο να κλείσετε μια συνέντευξη ή να βρείτε δουλειά σε σχέση με 2 χρόνια πριν.

Μερικές βασικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν στη αναζήτηση μιας θέσης εργασίας είναι:

  1. Να επισκέπτεστε τα site με αγγελίες εργασίας καθημερινά, κάποια έχουν εργαλείο για να λαμβάνετε τις αγγελίες με email. Εισάγετε το email σας, το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει (πχ λογιστής) και την περιοχή σας για να λαμβάνετε κάθε ημέρα τις σχετικές αγγελίες. Επίσης εισάγετε το βιογραφικό σας στη βάση δεδομένων τους.
  2. Αξιοποιήστε όλο το δίκτυο των επαφών σας, ανακοινώστε ότι ψάχνετε για δουλειά στους φίλους σας, στους συγγενείς, σε πρώην συναδέλφους. Αν έχετε σελίδα στο Facebook ή στο LinkedIn ενημερώστε τις επαφές και το status σας.


Aναζήτηση Εργασίας

- Ανά τομέα εργασίας
- Ανά περιοχή-πόλη
- Ανά εταιρία
- Αγγελίες εξωτερικoύ
- Μερική απασχόληση



New York College

Future Work Forum

To Future Work Forum και ο Οργανισμός Generation Europe διεξάγουν μια έρευνα σε 6 χώρες (Ελλάδα, Τσεχία, Ιταλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Εσθονία). Η έρευνα αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του Employment Week Forum που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 24-25 Nοεμβρίου 2010.

Online παραγγελία
μετάφρασης βιογραφικού


Μια καινούρια υπηρεσία που σας προσφέρει το www.kariera.gr σε συνεργασία με την InterΤranslations. Μπορείτε πλέον εύκολα και γρήγορα να μεταφράσετε το βιογραφικό σας, την αγγελία σας ή και οποιοδήποτε έγγραφο θέλετε.
intertranslations
Δημιουργήστε το σωστό επαγγελματικό προφίλ με την CVexperts!

CV Experts
Δημιουργία βιογραφικού, συνοδευτικής επιστολής, προετοιμασία συνέντευξης, συμβουλευτική μέσω τηλεδιάσκεψης, εργαστήρι επαγγελματικής καθοδήγησης κ.α.
Εργοδότης του Μήνα
Παπαδέας - Τσίγκος Α.Ε. Η εταιρεία ΠΑΠΑΔΕΑΣ – ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό να προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων στην αγορά των σιδηρικών και εργαλείων.
Καινούριο jobsite του kariera.gr στην Κύπρο!

Το νέο jobsite απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν θέσεις εργασίας στην περιοχή της Κύπρου. Κάθε υποψήφιος μπορεί να δει αγγελίες για εργασία επιλέγοντας τα φίλτρα με τα οποία θα εμφανίζονται τα αποτελέσματα της αναζήτησής του.
Εισαγωγή βιογραφικού

Καταχωρήστε το βιογραφικό σας σε 3 απλά βήματα!Κάντε αίτηση για θέσεις εργασίας πιο γρήγορα από ποτέ! Στείλτε το βιογραφικό σας και κάντε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή.
Αγγελίες με email

Οι αγγελίες που θέλετε στο e-mail σας, καθημερινά! Mια υπηρεσία με την οποία μπορείτε να λαμβάνετε αγγελίες που θέλετε στο προσωπικό σας e-mail, όποτε εσείς θέλετε.
Εκπαίδευση

Στις σελίδες της ενότητας «Εκπαίδευση» του kariera.gr, θα βρείτε προφίλ και προγράμματα σπουδών πανεπιστημίων και εκπαιδευτικών οργανισμών που προσφέρουν προπτυχιακές-μεταπτυχιακές σπουδές και επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να κάνετε ηλεκτρονικά αίτηση για να ενημερωθείτε απευθείας από κάθε οργανισμό.
Οδηγός Καριέρας

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
Μια πολυτελής έκδοση για το πώς να προσληφθείτε στις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις!

O κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση


RSS facebook twitter linkedin
Diploma
Εταιρικής Επικοινωνίας

9.11 – 13.11

Στόχος του Diploma είναι να εκπαιδεύσει στους συμμετέχοντες στο πώς μπορούν στρατηγικά να «χτίσουν» μία εξαιρετική εταιρική εικόνα , η οποία θα οδηγήσει την εταιρεία στην οποία εργάζονται ή θα εργαστούν να είναι ξεχωριστή στον τομέα της.

Διαβάστε περισσότερα...

Open Day και Διαθέσιμες Υποτροφίες από το ALBA

To ALBA διοργανώνει Open Day για υποψήφιους φοιτητές για τα προγράμματα Professional MBA, MBA in Shipping, ΜΒΑ in Banking και MSc in Strategic HRM στις εγκαταστάσεις του στη Βουλιαγμένη (Λεωφ. Αθηνάς & Άρεως 2Α) την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30.

Διαβάστε περισσότερα...


Η ITH είναι η θυγατρική της Imperial Tobacco Group, μία από τις κορυφαίες καπνοβιομηχανίες στον κόσμο που απασχολεί 39.000 εργαζομένους σε 160 χώρες και έχει 57 μονάδες παραγωγής. Στην Ελλάδα, η Imperial Tobacco είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία καπνικών προϊόντων και κατέχει την 4η θέση σε μερίδιο αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα...

Η εταιρία Infoassist AE ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την παροχή ευρέως φάσματος εξειδικευμένων υπηρεσιών contact centre με επικέντρωση στις αγορές των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Η Infoassist εδραιώθηκε γρήγορα με ισχυρές συνεργασίες, που διατηρούνται και αναπτύσσονται χάρη στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει...

Διαβάστε περισσότερα...


Αγγελίες
AVON
Ανεξάρτητοι Συνεργάτες για όλη την Ελλάδα
SUBWAY
Franchisees
L'oreal
Sales Representatives for Kiehl's
accenture
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΕΙ - HR

business seminars
Diplomas
Mini MBA Diploma 25/9-4/12/2010
Diploma Εταιρικής Επικοινωνίας 9/10-13/11/2010
HR Management 9/10-18/12/2010
Diploma in Marketing & Strategy 23/10 - 11/12/2010
Εργασιακής Ψυχολογίας 13/11-11/12/2010

Open
Event Management 25/9/2010
Project Management 25/9/2010
Negotiations Skills 25/9/2010
Εργατική Νομοθεσία 29-30/9/2010
EQ - Συναισθηματική Νοημοσύνη 14-15/10/2010

Community Site IT

jobs IT

Όταν οι άλλοι έπαιζαν κρυφτό, τα μήλα, κυνηγητό, μπάλα και σκοινάκι, εγώ απλά τους κορόιδευα. Ο δικός μου κόσμος είχε ψηφία, Atari, Amstrad, Macintosh, MS-DOS, Arkanoid και Amiga… Τώρα έχω το Internet και όλα τα gadgets που κυκλοφορούν.

Τον τελευταίο καιρό ψάχνω για δουλειά.

Μέχρι και πριν από λίγο καιρό έτρωγα όλη μου τη μέρα σκανάροντας το Internet για να βρω μια θέση εργασίας που να μου ταιριάζει.

Σήμερα ξέρω πού να πάω:

www.jobsit.gr

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!


Αν θέλετε να αλλάξετε τις προτιμήσεις email που έχετε στο Kariera.gr, πατήστε εδώ
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail από το Kariera.gr, πατήστε εδώ

Σχόλια