Στήριξη στον κ. Στάθη Κουσουρνά από επικεφαλή (τον επικεφαλής) κ. Παπανικόλα

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συναντηση του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά με τον πρώην βουλευτή Βασίλη Παπανικόλα.
Ο κ. Παπανικόλας ανακοινωσε τη στήριξή του  στον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου, Στάθη Κουσουρνά και την παράταξη "ΑλλάΖουμε τη Ρόδο". Επισυνάπτεται η δηλωση του κ. Παπανικόλα:

  ΔΗΛΩΣΗ του κ. ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ: 

Όλοι γνωρίζετε ότι είχα πρόσφατα εκφράσει τον προβληματισμό μου για τις διαδικασίες που είχαν προηγηθεί στον πολιτικό μου χώρο και τη διαμαρτυρία μου για τη μεταχείριση που έτυχα στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, στην πολιτική όμως δεν μπορεί κανείς να ενεργεί μόνο με τα συναισθήματά του.
Εδώ και αρκετά χρόνια έχω σταθερή την πεποίθηση ότι η χώρα χρειάζεται μια ριζική διοικητική αναδιάρθρωση, το πολιτικό μας σύστημα σοβαρές τομές προκειμένου να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και ο «Καλλικράτης» πιστεύω ότι αποτελεί το πρώτο κρίσιμο βήμα αυτής της προσπάθειας.

Για το λόγο αυτό, στο προσκλητήριο της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο,

δεν θα μου άρμοζε ο ρόλος του εξ αποστάσεως παρατηρητή, κάτι άλλωστε που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

Ούτε οι μοναχικοί δρόμοι ποτέ με γοήτευσαν, γι' αυτό άλλωστε από νωρίς είχα δηλώσει ότι εγώ «αντάρτης» δεν προτίθεμαι να γίνω.

Είχα επίσης αυτοδεσμευτεί ότι θα σεβαστώ το όποιο αποτέλεσμα της διαδικασίας στην οποία, με τη θέληση μου, είχα συμμετάσχει και για μένα η συνέπεια λόγων και έργων αποτελεί στάση ζωής.
Συνεπώς, όσο κι' αν κάποιοι πιθανολογούσαν ότι θα αντιδράσω με το συναίσθημα, για μένα η παρουσία μου στον κοινό με τους συντρόφους μου αγώνα ήταν εξ' αρχής μονόδρομος.Σήμερα συναντήθηκα και συζήτησα με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά, με τον οποίο έχουμε συμπορευθεί επί δεκαετίες στον ίδιο πολιτικό χώρο και έχουμε δώσει πολλούς αγώνες, από την ίδια πλευρά πάντοτε.

Οι αγωνία μας για το νησί και την προοπτική του, οι θέσεις μας για την ανάπτυξη και το μέλλον της Ρόδου είναι ταυτόσημες. Ταυτόσημη είναι και η διαπίστωση ότι οι δυνάμεις του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου στο νησί, όπως έχουν δείξει μέχρι σήμερα τα πράγματα, θα δώσουν σκληρό αγώνα για να ποδηγετήσουν το μέλλον της Ρόδου και να εξασφαλίσουν την εκλογή του εκφραστή των συμφερόντων του.

Συμφωνήσαμε, λοιπόν, με τον Στάθη, να δώσουμε ξανά μαζί τον αγώνα απέναντι σ' αυτήν την προσπάθεια που θα οδηγούσε τη Ρόδο σε μια ακόμα περίοδο χαμένων ευκαιριών και απέναντι σε πρόσωπα που πολέμησαν λυσσαλέα τον θεσμό αυτό τον οποίο σήμερα επιδιώκουν να υπηρετήσουν!

Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους Δηλώνω σήμερα την πλήρη πολιτική μου στήριξη στην παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ», η οποία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Κουσουρνά και με στελέχη δοκιμασμένα αλλά και πολλά νεοεμφανιζόμενα και με φιλοδοξία να προσφέρουν στον τόπο, δίνουν τα εχέγγυα μιας αυριανής Δημοτικής Αρχής που θα υπηρετήσει τον τόπο, το μέλλον και την προοπτική του και όχι τα συμφέροντα κάποιων συγκεκριμένων ομάδων...

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: Στάθης ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ - Βουλευτής Δωδεκανήσου - Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου <kousourn@otenet.gr>
Date: Fri, 17 Sep 2010 13:39:51 +0300
To: 'ΒΗΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ'<vimapet@otenet.gr>; ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΠΑΘΟΥ<veniemast@yahoo.gr>; 'ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ'<tv12info@gmail.com>; Teris Xatzhiwannoy<terisxatz@gmail.com>; Ράπτης Νικόλαος<sxs2ep@dipe.dod.sch.gr>; Άννα Αυγούλη (Άννα Αυγούλη) Σταθυμός ΚΩ<annaavg@otenet.gr>; 'ΒΕΝΙΑΝΑΚΗ'<renaveni@otenet.gr>; 'ΔΙΑΚΙΔΗ'<renad@rho.forthnet.gr>; 'ΡΑΔΙΟ ΛΕΡΟΣ'<radioler@otenet.gr>; ΠΡΟΟΔΟΣ<proonews@otenet.gr>; 'ΚΑΛΙΒΟΥΡΗΣ'<proodoka@otenet.gr>; 'Ράδιο Ολυμπος'<prearis1@otenet.gr>; 'ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ ΛΕΡΟΣ'<pnoileros@yahoo.gr>; 'ΝΤΟΚΟΥ'<pegkyd@hotmail.com>; 'ΠΑΓΚΩΑΚΗ'<pagoaki@otenet.gr>; 'ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ'<otoposmas@hotmail.com>; <omikron@rho.forthnet.gr>; 'ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ'<nisiotik@otenet.gr>; 'ΜΑΡΤΙΝΗΣ SKY'<newsdesk@skyfm100.com>; ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ<news@rhodes.com.gr>; 'ΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡ'<news@nikipres.gr>; 'ΜΑΣΤΗς Μ.'<mihalis@rodiaki.gr>; 'ΜΑΣΤΕΡ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ'<mastv@otenet.gr>; 'Μαστής Μ.'<mastism@otenet.gr>; 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ρ/ΤΒ ΚΩ'<manager@dhras.gr>; 'ΦΩΤΗ ΜΑΙΡΗ'<mairyjo@hotmail.com>; 'ΜΑΣΤΗΣ ΛΟΥ'<loukas@rodiaki.gr>; 'ΛΟΙΖΟΣ ΗΛΙΑΣ'<loizrod@gmail.com>; kspalmos<kspalmos@otenet.gr>; 'ΠΕΤΡΙΔΟΥ'<kiriaki@rodiaki.gr>; kalymnikoi.antilaloi<kalymnikoi.antilaloi@gmail.com>; 'Η ΡΟΔΙΑΚΗ'<irodiaki@otenet.gr>; 'ΙΡΙΔΑ TV'<iridatv@otenet.gr>; info<info@trinityvision.gr>; 'ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΣΟΣ'<info@rhodes24.gr>; Radio Arhagelos 94.1 - Rhodes Greece<info@radio941.gr>; 'ΠΑΛΜΟΣ'<info@palmos-fm.gr>; 'ΛΥΧΝΑΡΙ'<info@lihnarifm.gr>; 'ΜΑΤΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ'<info@koinoniki.gr>; <info@kalymnians.com>; ΓΝΩΜΗ<info@gnominews.gr>; 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ'<info@dimokratiki.gr>; ΔΕΛΤΑ FM<info@deltatv.gr>; CIVILNEWS<info@civilnews.gr>; <info@argokalymnos.gr>; <info@aimodotis.org>; 'ΚΟΛΛΙΟς 959'<info@959.gr>; 'ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ'<harislap@otenet.gr>; 'ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ'<gzachariadis@in.gr>; 'ΔΑΒΙΛΑ'<ginadavila@yahoo.gr>; OMEGA TV<george@omegatv.net>; 'ΤΟΠ ΦΜ'<fmtop@fmtop.gr>; 'ΕΡΑ ΡΟΔΟΥ'<era-rodos1@ert.gr>; Μανώλης Χρύσης 2<emmanuelhrisis@gmail.com>; Μανώλης Χρύσης 1<e_chrisis@hotmail.com>; 'ΔΡΑΣΗ'<drasis2000@yahoo.com>; damianos<damianos@dimokratiki.gr>; 'ΒΗΜΑ ΚΩ'<btko@hol.gr>; 'ΛΟΙΖΟΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ'<antenna12@fm12.gr>; ΑΓΓΕΛΙΑ<aggelia@otenet.gr>; ΑΙΓΑΙΟ TV<aigaiotv@gmail.com>; Μανωλης Αρβανιτόπουλος<aggelia@gmail.com>; Νία Αβδελή<nia.avdelli@gmail.com>; Μαρία Χονδρογιάννη<xondrogianni@yahoo.gr>; Νέα Καλύμνου<mike@radiokalymnos.com>; <tv.kosmos@gmail.com>; <rodostv4@otenet.gr>; <renad@dimokratiki.gr>; <Radioolympos@karpathos.net>; <radio1@radio1.gr>; <radio@akritasfm.gr>; <onair@skyfm100.com>; <news@omegatv.net>; <neakassos@gmail.com>; <manager@omegatv.gr>; <kassos_website@yahoo.gr>; <info@rodiaki.gr>; <info@omegatv.net>; <info@iridatv.gr>; <grizagrammi@gmail.com>; <dhras.manager@gmail.com>; <contact@dimokratiki.gr>; <argokalymnos@in.gr>; TV KOSMOS<info@tvkosmos.gr>; ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΩΣ<stathmos@hol.gr>; Δημοτική Τηλεόραση ΚΩΣ<kos_mayor@kos.gr>; Aegeannews 24 Κιάρης<I-kiaris@hotmail.com>; ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΩΣ<info@neakos.gr>; Μαρία Χονδρογιάννη<xondr@in.gr>; Θανάσης Μπαράκας<a.barakas@yahoo.gr>; SAVVIS MANOLIS<msavvis@otenet.gr>
Subject: Στήριξη στον Κουσουρνά από Παπανικόλα

 
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συναντηση του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά με τον πρώην βουλευτή Βασίλη Παπανικόλα. Ο κ. Παπανικόλας ανακοινωσε τη στήριξή του  στον υποψήφιο δήμαρχο Ρόδου, Στάθη Κουσουρνά και την παράταξη "ΑλλάΖουμε τη Ρόδο". Επισυνάπτεται η δηλωση του κ. Παπανικόλα.
 

 

                        ΔΗΛΩΣΗ του ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ

 

Όλοι γνωρίζετε ότι είχα πρόσφατα εκφράσει τον προβληματισμό μου για τις διαδικασίες που είχαν προηγηθεί στον πολιτικό μου χώρο και τη διαμαρτυρία μου για τη μεταχείριση που έτυχα στη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, στην πολιτική όμως δεν μπορεί κανείς να ενεργεί μόνο με τα συναισθήματα του.

Εδώ και αρκετά χρόνια έχω σταθερή την πεποίθηση ότι η χώρα χρειάζεται μια ριζική διοικητική αναδιάρθρωση, το πολιτικό μας σύστημα σοβαρές τομές προκειμένου να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία και ο «Καλλικράτης» πιστεύω ότι αποτελεί το πρώτο κρίσιμο  βήμα αυτής της προσπάθειας.

Για το λόγο αυτό, στο προσκλητήριο της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, δεν θα μου άρμοζε ο ρόλος του εξ αποστάσεως παρατηρητή, κάτι άλλωστε που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε οι μοναχικοί δρόμοι ποτέ με γοήτευσαν, γι’ αυτό άλλωστε από νωρίς είχα δηλώσει ότι εγώ «αντάρτης» δεν προτίθεμαι να γίνω. Είχα επίσης αυτοδεσμευτεί ότι θα σεβαστώ το όποιο αποτέλεσμα της διαδικασίας στην οποία, με τη θέληση μου, είχα συμμετάσχει και για μένα η συνέπεια λόγων και έργων αποτελεί στάση ζωής. Συνεπώς, όσο κι’ αν κάποιοι πιθανολογούσαν ότι θα αντιδράσω με το συναίσθημα, για μένα η παρουσία μου στον κοινό με τους συντρόφους μου αγώνα ήταν εξ’ αρχής μονόδρομος.

Σήμερα συναντήθηκα και συζήτησα με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Στάθη Κουσουρνά, με τον οποίο έχουμε συμπορευθεί επί δεκαετίες στον ίδιο πολιτικό χώρο και έχουμε δώσει πολλούς αγώνες, από την ίδια πλευρά πάντοτε.

Οι αγωνία μας για το νησί και την προοπτική του, οι θέσεις μας για την ανάπτυξη και το μέλλον της Ρόδου είναι ταυτόσημες. Ταυτόσημη είναι και η διαπίστωση ότι οι δυνάμεις του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου στο νησί, όπως έχουν δείξει μέχρι σήμερα τα πράγματα, θα δώσουν σκληρό αγώνα για να ποδηγετήσουν το μέλλον της Ρόδου και να εξασφαλίσουν την εκλογή του εκφραστή των συμφερόντων του.

Συμφωνήσαμε, λοιπόν, με τον Στάθη, να δώσουμε ξανά μαζί τον αγώνα απέναντι σ’ αυτή την προσπάθεια που θα οδηγούσε τη Ρόδο σε μια ακόμα περίοδο χαμένων ευκαιριών και απέναντι σε πρόσωπα που πολέμησαν λυσσαλέα τον θεσμό αυτό τον οποίο  σήμερα επιδιώκουν να υπηρετήσουν!

Για όλους λοιπόν αυτούς τους λόγους Δηλώνω σήμερα την πλήρη πολιτική μου στήριξη στην παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ», η οποία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Στάθη Κουσουρνά και με στελέχη δοκιμασμένα αλλά και πολλά νεοεμφανιζόμενα και με φιλοδοξία να προσφέρουν στον τόπο, δίνουν τα εχέγγυα μιας αυριανής Δημοτικής Αρχής που θα υπηρετήσει τον τόπο, το μέλλον και την προοπτική του και όχι τα συμφέροντα κάποιων συγκεκριμένων ομάδων..

 

 

Σχόλια