Ειδήσεις: Συνελήφθη 23χρονο τέρας για βιασμό ανήλικης

Συνελήφθη 23χρονο τέρας για βιασμό ανήλικης

Τα έχασαν οι γονείς ενός ανήλικου κοριτσιού από τις Ελευθερές Καβάλας, όταν η κόρη τους τούς ενημέρωσε ότι αιμορραγούσε στα γεννητικά της όργανα.
Αμέσως τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου εισήχθη για νοσηλεία το βράδυ της Δευτέρας.
Όμως, τους περίμενε ένα ακόμη πιο δυνατό σοκ, αφού το επόμενο πρωί το κορίτσι αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού!

Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Fri, 29 Oct 2010 04:00:15 +0300
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianos@stinfora.com
Subject: Ειδήσεις: Αστυνομικοί χτύπησαν 25χρονο με νοητική υστέρηση

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Αστυνομικοί χτύπησαν 25χρονο με νοητική υστέρηση

http://static.madata.gr/files/2010_IMAGES/A/astynomia_770168201.jpgΜια πολύ σοβαρή καταγγελία για την κακοποίηση ενός 25χρονου με σοβαρά διανοητικά προβλήματα βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Δευτέρα.
Ο 25χρονος κινείτο στην οδό Άστιγγος, στην περιοχή της πλατείας Νόρμαν, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, τον σταμάτησαν τρεις ένστολοι και κινήθηκαν απειλητικα...


[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Συνελήφθη 23χρονο τέρας για βιασμό ανήλικης

Τα έχασαν οι γονείς ενός ανήλικου κοριτσιού από τις Ελευθερές Καβάλας, όταν η κόρη τους τούς ενημέρωσε ότι αιμορραγούσε στα γεννητικά της όργανα. Αμέσως την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου εισήχθη για νοσηλεία το βράδυ της Δευτέρας. Όμως, τους περίμενε ένα ακόμη πιο δυνατό σοκ, αφού το επόμενο πρωί το κορίτσι αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού!

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, το πρωί της Δευτέρας ένας...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Πως να ανακόψετε τις διαταγές πληρωμής των τραπεζών

Τράπεζες: Έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Του Θανάση Αλαμπάση

Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού εκδόθηκαν (και εξακολουθούν να εκδίδονται) εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των τραπεζών κατά των ελλήνων πολιτών. Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού οι τράπεζες έβγαλαν και εξακολουθούν να βγάζουν στο σφυρί εκατομμύρια ιδιοκτησίες… Στο όνομα του Ελληνικού Λαού χάθηκαν εκατομμύρια ιδιοκτησίες ελλήνων πολιτών… Και όλα αυτά κατόπιν...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Γ. Καρατζαφέρης: Οικουμενική κυβέρνηση ή αδιέξοδο

Στην πρόταση του για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, προκειμένου να αντιμετωπίσει η χώρα τον «πόλεμο» που δέχεται σήμερα, με διαφορετικά μέσα από το 1940, επανήλθε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Το 1940 μας πολέμησαν με “στούκας” και ερπύστριες και τώρα μας πολεμούν με...

σπρεντ, μίζες και διαφθορά», είπε ο κ. Καρατζαφέρης και κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, να αφήσουν τις «κοκορομαχίες», να πάψει ο ένας να απειλεί τον άλλον, να αντιληφθούν την ιστορικότητα της στιγμής, να προχωρήσουν...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Ναι στη μαριχουάνα από τον Τζορτζ Σόρος!

Μυρίζεται δουλειές με ''φούντες'' ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής. Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκαν στο πρόσωπο του Τζορτζ Σόρος,οι υποστηρικτές της νομιμοποίησης της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια,όπου μάλιστα στις 2 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί σχετικό δημοψήφισμα.

Οι ψηφοφόροι στη Καλιφόρνια θα κληθούν την επόμενη εβδομάδα να ψηφίσουν εαν επιθυμούν να επιτραπεί,για άτομα άνω των 21 ετών,η καλλιέργεια και η κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας,για προσωπική χρήση.

Ο Τζορτζ Σόρος όχι μόνο θα ψηφίσει υπέρ της νομιμοποίησης αλλά δωρίζει κιόλας
...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Στη Κύπρο τα...πέταξε όλα η Χρύσα Πουρσανίδου...


Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το μοντέλο Χρύσα Πουρσανίδου σε τουρίστες γνωστού ξενοδοχείου του νησιού μας, αλλά και σε εμάς, όταν, κατά την διάρκεια φωτογράφησης για γνωστή κυπριακή εταιρεία για τσάντες και αξεσουάρ, έβγαζε τα ρούχα της μπροστά σε όλους...

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΣΦΙΕΣ

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]







Οι άνδρες που κάνουν σεξ καθημερινά με νεότερες γυναίκες ζουν περισσότερο!

Οι άνδρες, που έχουν σεξουαλικές επαφές καθημερινά, ιδιαίτερα με νεότερες γυναίκες, είναι πιο πιθανό να ζουν περισσότερα χρόνια, σύμφωνα με μία νέα μελέτη…Η μελέτη, που διεξήχθη από
.ερευνητές στο Γερμανικό Ινστιτούτο Max Plank, διαπίστωσε ότι οι πιθανότητες που έχει ένας άνδρας να πεθάνει νωρίς μειώνονται κατά 20%, αν η σύντροφός του είναι μεταξύ 15 και 17 χρόνια νεότερή του, αναφέρει η βρετανική Daily Telegraph.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν...
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Φετίχ : όλα όσα θέλεις να ξέρεις !

Φετίχ, ανεβάζει την λίμπιντο, διεγείρει σεξουαλικά... Θα μπορούσε να αποτέλεσει μέχρι και το αλατοπίπερο μιας σχέσης. Ποιος άνδρας θα μπορούσε να μείνει ανεπηρρέαστος στην θέα γυναικείων καλοσχηματισμένων ποδιών;
Ρητορικό το ερώτημα... φετίχ μπορεί να θεωρηθεί όχι μόνο ένα μέρος του ίδιου του σώματος αλλά και ένα άψυχο αντικείμενο, όπως ένα ζευγάρι...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Δεν αργεί η στιγμή που θα πέσουν καρδιές στο ΟΑΚΑ!Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται για πρώτη φορά φέτος και αμφότεροι αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς!

Γοήτρο, ψυχολογία, και δύναμη για τη συνέχεια!...
Δείτε πλήρη ανάλυση και των δύο αντιπάλων!Στο «πράσινο»...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια