Ειδήσεις: Απίστευτο και σοκαριστικό εγγραφο του ΙΚΑ!

Απίστευτο και σοκαριστικό εγγραφο του ΙΚΑ!

Σοκ έχει προκαλέσει επίσημο έγγραφο του ΙΚΑ, που βγήκε στην δημοσιότητα, και το οποίο αναφέρει ότι λόγω κόστους καλύτερα να γίνει ακρωτηριασμός σε διαβητικό ασθενή παρά να του χορηγήσουν τα ειδικά παπούτσια.
Είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό που δεν θα περίμενε να δει κάποιος από μία, ουσιαστικά, δημόσια υπηρεσία. '
Ανθρωποι που πληρώνουν το ΙΚΑ για να τους προσφέρει ιατρική βοήθεια, δεν μπορούν, πλέον, να απαιτούν τίποτα λόγω… υψηλού κόστους.
Σύμφωνα λοιπόν με το ίδρυμα, θα ήταν πιο… οικονομικό να ακρωτηριαστεί ένας διαβητικός ασθενής.

http://www.my-rodos.gr
http://www.istos.gr.st

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Mon, 11 Oct 2010 04:35:21 +0300
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianos@stinfora.com
Subject: Ειδήσεις: Απίστευτο και σοκαριστικό εγγραφο του ΙΚΑ!

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Απίστευτο και σοκαριστικό εγγραφο του ΙΚΑ!

Σοκ έχει προκαλέσει επίσημο έγγραφο του ΙΚΑ, που βγήκε στην δημοσιότητα, και το οποίο αναφέρει ότι λόγω κόστους καλύτερα να γίνει ακρωτηριασμός σε διαβητικό ασθενή παρά να του χορηγήσουν τα ειδικά παπούτσια. Είναι ένα πρωτοφανές περιστατικό που δεν θα περίμενε να δει κάποιος από μία, ουσιαστικά, δημόσια υπηρεσία. 'Ανθρωποι που πληρώνουν το ΙΚΑ για να τους προσφέρει ιατρική βοήθεια, δεν μπορούν, πλέον, να απαιτούν τίποτα λόγω… υψηλού κόστους. Σύμφωνα λοιπόν με το ίδρυμα, θα ήταν πιο… οικονομικό να ακρωτηριαστεί ένας διαβητικός ασθενής, παρά να του...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Ουγγαρία: «Από το ΟΧΙ στο ΔΝΤ, στην οικολογική καταστροφή τυχαίο άραγε;»

Αρχές Σεπτεμβρίου 2010: Στις Ελληνικές και Διεθνείς Ιστοσελίδες και μπλογκς, άρχισε να φαίνεται μια ακτίνα Ελπίδας, μια και υπήρχαν κάποιοι που είπαν ένα Όχι σε εκείνους που μονόδρομους μας δείχνουν.. Σ’ εκείνους που προσπαθούν τις Ζωές σε μια γκριζόμαυρη να βάλουν λογική..

Ένα ΟΧΙ, τόσο σημαντικό όσο και κάποιων άλλων, που πρόγονοί μας είναι, όταν στη μαύρη νύχτα του Φασισμού, τότε που το σκοτάδι των Γερμανών πάταγε με τη μπότα όλη σχεδόν την Ευρώπη, είπαν ΟΧΙ στα θεριά..
Κι έδωσαν Ελπίδα, σε όλο τον τότε Ελεύθερο Κόσμο.. Μια και έδειξαν πως μια μικρή...


[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Αλαλούμ με τις εφορίες

Η κυβέρνηση έλεγε ότι διέθετε σχέδιο αναδιοργάνωσης που το είχε επεξεργαστεί πριν εκλεγεί. Ηταν λοιπόν θέμα μερικών μηνών να εφαρμοστεί...
Οι μικρές ΔΟΥ θα μετατρέπονταν σε κέντρα εξυπηρέτησης των φορολογουμένων, οι μεγάλες θα ενισχύονταν και τα περιφερειακά και διαπεριφερειακά ελεγκτικά κέντρα θα γίνονταν μικρά υπουργεία Οικονομικών.
Στο...μνημόνιο, μάλιστα, υπάρχει πρόβλεψη για τη γενική αναμόρφωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Η προθεσμία παρήλθε τον περασμένο μήνα,...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Βάζει ψηλά το μειονοτικό και «θολώνει τα νερά» στο Αιγαίο

Με τα «θέματα» του Αιγαίου να δρομολογούνται στο ασαφές και προβληματικό πλαίσιο των διερευνητικών επαφών, η τουρκική κυβέρνηση επιδιώκει να θέσει στην κορυφή της ατζέντας των ελληνοτουρκικών μειονοτικό ζήτημα όχι μόνο στη Θράκη αλλά και στη Ρόδο και στην Κω.

Η έγερση μειονοτικού ζητήματος συμπληρώνει ένα ιδιαίτερα δυσμενές πλαίσιο, καθώς στο θέμα του Αιγαίου διατυπώνεται ήδη μια νέα προσέγγιση, που η Ελλάδα καλείται να καταβάλει δυσανάλογο κόστος, με εγκατάλειψη κυριαρχικών δικαιωμάτων, προκειμένου να «αγοράσει» ασφάλεια από την Τουρκία. Και την Αγκυρα με προσβλητικό τρόπο να προβάλλει...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

«Δυνατή η ελληνική κυβέρνηση», λέει η Morgan Stanley

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα διεθνώς που διαθέτει μια κυβέρνηση που μπορεί και λαμβάνει τα απαραίτητα σκληρά μέτρα για την μείωση των ελλειμμάτων της, τόνισε ο επικεφαλής οικονομικός αναλυτής της Morgan Stanley, Joachim Fels, σε παρουσίαση των προοπτικών της παγκόσμιας οικονομίας σε Έλληνες δημοσιογράφους.

Υψηλά ελλείμματα και προβλήματα δημοσιονομικά δεν παρατηρούνται μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες, όπως στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία, στην Ολλανδία ακόμη και στις ΗΠΑ.
Οι κυβερνήσεις, όμως, των χωρών αυτών, κάθε μια για διαφορετικούς λόγους (πλησιάζουν εκλογές, μικρές πλειοψηφίες, προβλήματα στους κυβερνητικούς...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Να γιατί είμαστε Έλληνες...


Είσαι Έλληνας γιατί:

1. Κάνεις φραπέ πριν φύγεις απ’ το σπίτι, όταν φτάνεις στο γραφείο, μετά το φαγητό, όταν έχεις καλεσμένους, πριν φύγουν οι καλεσμένοι, αφού…
φύγουν οι καλεσμένοι και πριν πέσεις για ύπνο.

2. Έχεις ακόμα ρούχα, από τότε που ήσουν 5 χρονών, φυλαγμένα σε βαλίτσες.

3. Αποκαλείς κάθε μεγαλύτερο πρόσωπο... που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ «θείο» ή «θεία».

4. Δεν λες τίποτα στους γονείς σου, αλλά πάλι αυτοί νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, και σε κάνουν να πιστεύεις ότι όντως τα ξέρουν.

5. Μαθαίνεις πώς να εκλιπαρείς το προσωπικό του αεροδρομίου, για να
...


[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Παντρεμένη 35άρα... ξεζούμισε τον "μικρό"!!!!!

Σάλος επικρατεί σε δήμο της δυτικής Αχαΐας για την περίπτωση γυναίκας, η οποία δεν έχει αφήσει σε... χλωρό κλαρί έναν μικρότερό της, γνωστό επιχειρηματία της περιοχής, και παρ' ότι η...
ίδια είναι παντρεμένη αλλά και... μητέρα, εν τούτοις φαίνεται ότι τον έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα και τον διεκδικεί με τέτοιον τρόπο που η πίεσή της, του έχει κάνει τη ζωή... μαύρη!
Η συγκεκριμένη...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Και νέα "κόντρα" Μενεγάκη-Λάτσιου! Διαβάστε γιατί...

Όσοι νομίζουν ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος τα έχουν βρει σε όλα τα επίπεδα, γνωρίζουν τη μισή αλήθεια. Μπορεί για οικογενειακούς λόγους, για να ζουν ήρεμα και ευτυχισμένα τα τρία παιδιά τους, να έχουν λύσει όλα όσα αφορούν στον "πολύκροτο" χωρισμό τους, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα έχουν βρει και στα άλλα επίπεδα...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Δημοσιεύθηκε και μάλιστα με φωτογραφία από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης σε γνωστή ιστοσελίδα της χώρας. Ο λόγος για το περιστατικό που συνέβη σε πολυκατοικία της Πάτρας και άφησε άναυδους τόσο τον διαχειριστή όσο και...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Η Χρύσα Δρακάκη και η Ευγενία Γκιζέλη είναι δύο σεξοβόμβες που σου κόβουν την ανάσα με μια μόνο ματιά. Οι δύο τους γνωρίστηκαν πέρυσι στα Playmate και από τότε έχουν γίνει αχώριστες. Η Χρύσα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την κολλητή της «Όταν γνώρισα την Ευγενία μου φάνηκε σκέτο τρένο και μετά από λίγο...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Η playmate Jessica Burciaga με κίτρινο μπικίνι !

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Βαρέθηκε...να μοιράζει αυτόγραφα ο Ιμπαγάσα!

Την τιμητική του και με το παραπάνω είχε ο Άριελ Ιμπαγάσα. Περισσότεροι από 200 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο "Pure Red" του σταδίου Καραϊσκάκη για να δουν ιδίοις όμμασι από κοντά τον 34χρονο Αργεντινό άσσο.

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια