«Γίνε καλά να μου πληρώσεις το παρμπρίζ»

«Γίνε καλά να μου πληρώσεις το παρμπρίζ»

Το τροχαίο συνέβη τη Δευτέρα το πρωί έξω από την υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ. στην Κω.
Την 30χρονη Κατερίνα – Μιχαλίσα Κ. από την Κάλυμνο τη χτύπησε με το Ι.Χ. της - προφανώς από απροσεξία - μια 70χρονη ευκατάστατη κυρία.
Η οδηγός χτύπησε πρώτα τη νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια έπεσε πάνω και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπως είπαν όσοι βρέθηκαν εκεί.
Η 30χρονη αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Κω, με κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις, με σπασμένη γνάθο, με ραγισμένο γόνατο....

Eμμανουήλ Χρύσης - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Fri, 08 Oct 2010 05:35:15 +0300
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianos@stinfora.com
Subject: Δείτε Νέα: Πολύ σύντομα "τετέλεσται" η οικονομία μας.!

Roufianos.com


Πολύ σύντομα "τετέλεσται" η οικονομία μας.!

Αν περάσει αυτός ο Προυπολογισμός η ελληνική οικονομία έχει τελειώσει!!

Είναι αδύνατον να καταλάβω πως γίνεται άνθρωποι σπουδαγμένοι σε καλά σχολεία του εξωτερικού να προωθούν τέτοιες πολιτικές που αναπόφευκτα θα ενταφιάσουν την χώρα. Και θέλω εδώ να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουν οι ρυθμίσεις αυτές την παραμικρή σχέση με τον σύγχρονο αποδιοπομπαίο τράγο - που δεν είναι άλλος από το περίφημο Μνημόνιο.

Αυτές είναι πολιτικές καθαρά της ελληνικής...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Επαφές του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη Νέα Υόρκη

Ο Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη, όπου σήμερα θα έχει αρκετές συναντήσεις με διεθνείς επενδυτές, στελέχη αμερικανικών ΜΜΕ και παράγοντες της οικονομικής ζωής των ΗΠΑ.

Κατά τις συναντήσεις, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναμένεται να παρουσιάσει την πρόοδο του Προγράμματος Οικονομικής Πολιτικής και την πορεία της ελληνικής οικονομίας, προβάλλοντας τις προσπάθειες του ελληνικού λαού για να ξεπεραστεί η...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Μπαράζ εμπρησμών τη νύχτα

Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε τη νύχτα σε διάφορα σημεία της Αττικής. Στη 01:40 στο Περιστέρι άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια έξω στο Περιστέρι, στην οδό Αγ. Παρασκευής 15, στο κατάστημα ενδυμάτων με την επωνυμία "Κολόρι" με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές. Δέκα λεπτά αργότερα στον Άλιμο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 564, εξερράγη παρόμοιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια στο προαύλιο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων της ΣΚΟΝΤΑ, με αποτέλεσμα...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]



Το τροχαίο συνέβη τη Δευτέρα το πρωί έξω από την υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Δ. στην Κω. Την 30χρονη Κατερίνα – Μιχαλίσα Κ. από την Κάλυμνο τη χτύπησε με το Ι.Χ. της - προφανώς από απροσεξία - μια 70χρονη ευκατάστατη κυρία. Η οδηγός χτύπησε πρώτα τη νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια έπεσε πάνω και σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπως είπαν όσοι βρέθηκαν εκεί.

Η 30χρονη αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Κω, στην κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία, με κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις, με σπασμένη γνάθο, με ραγισμένο γόνατο...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Η Nicole Coco ( Austin ) κάνει μπάνια με το μικροσκοπικό της πάντα bikini..

Μπορεί να ήρθε ο Οκτώβρης αλλα η Nicole Coco ( Austin ) κάνει ακόμα μπάνια με το μικροσκοπικό της πάντα bikini..

Μίλησαν "Ζαγόρ" και οργανωμένοι και η κατάσταση εκτονώθηκε Μίλησαν "Ζαγόρ" και οργανωμένοι και η κατάσταση εκτονώθηκε




Η νέα, επιθετική προς το πρόσωπο του Θοδωρή Ζαγοράκη, ανακοίνωση των 34 συνδέσμων των οργανωμένων φίλων του ΠΑΟΚ "ανάγκασε" τον πρόεδρος του "δικεφάλου του Βορρά" να συναντηθεί εσπευσμένα μαζί τους , το βράδυ της Τετάρτης, προκειμένου να μιλήσουν και να βρουν μία λύση.... Η κουβέντα των δύο πλευρών ξεκίνησε με έντονες διαφωνίες και εντάσεις, ωστόσο στην συνέχεια τα πράγματα ηρέμησανκαι η κατάσταση εκτονώθηκε.Όλα, πλέον, δείχνουν πως όσα διαδραματίστηκαν της περασμένες ημέρες ανάμεσα σε διοίκηση και κόσμο παίρνουν, τουλάχιστον για λίγο, τέλος. Η κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ να ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμα των οργανωμένων για συνάντηση βοήθησε σε αυτό, αλλά η σχέση...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια