Ειδήσεις: Η αλήθεια - ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
Ρεπορτάζ: Κ. Σιωμόπουλος - Π. Μπουλούκος(από ΤΟ ΒΗΜΑ)

Σε περικοπές των επιδομάτων των 26.000 εργαζομένων στις ΔΕΚΟ ως και 40% με αρχή τις συγκοινωνίες και σε απομάκρυνση των συμβασιούχων μετά τη λήξη των συμβάσεων ορισμένου χρόνου εργασίας από ολόκληρο τον δημόσιο τομέα, ώστε να...μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, θα προχωρήσει η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μεγάλων περικοπών δαπανών που έρχονται με τον προϋπολογισμό του 2011, ο οποίος αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.

Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Fri, 19 Nov 2010 02:25:15 +0200
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianosgr@gmail.com
Subject: Ειδήσεις: Η αλήθεια - ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ρεπορτάζ : Κ. Σιωμόπουλος - Π. Μπουλούκος
(από ΤΟ ΒΗΜΑ)

Σε περικοπές των επιδομάτων των 26.000 εργαζομένων στις ΔΕΚΟ ως και 40% με αρχή τις συγκοινωνίες και σε απομάκρυνση των συμβασιούχων μετά τη λήξη των συμβάσεων ορισμένου χρόνου εργασίας από ολόκληρο τον δημόσιο τομέα, ώστε να...
μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, θα προχωρήσει η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μεγάλων περικοπών δαπανών που έρχονται με τον προϋπολογισμό του 2011, ο οποίος αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή. Μετά την επί τα χείρω αναθεώρηση του ύψους του ελλείμματος και του χρέους για το 2010 από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και τις ασφυκτικές πιέσεις των εταίρων που κινούνται στη γραμμή της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, το Συμβούλιο υπουργών Οικονομίας της ευρωζώνης (Εurogroup) αποφάσισε ότι η Ελλάδα πρέπει...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Νέες απίστευτες αποκαλύψεις για το θέμα του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας

Δραματικές εξελίξεις παίρνει το θέμα του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας μετά τις αποκαλύψεις του Κώστα Χαρδαβέλλα χθες βράδυ στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Alter...

στην οποία μετέφερε την εξής δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Τίνας Μπιρμπίλη: «Θα συσταθεί διυπουργική επιτροπή και θα περιμένει τις εισηγήσεις του υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Άμυνας για να αποφασίσει πότε θα συσταθεί Φορέας Διαχείρισης του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας».
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...]

Το άγνωστο θρίλερ των Βρυξελλών

Με μια μάλλον κακότεχνη και αμήχανη προσπάθεια συγκάλυψης, κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιχείρησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την Ευρωζώνη, το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στο Eurogroup των Βρυξελλών, μετά την καλοστημένη γερμανική επίθεση στην Ελλάδα μέσω… Αυστριακών Άλπεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “S10”, η μετάθεση τον Ιανουάριο της οριστικής απόφασης για την εκταμίευση της τρίτης δόσης του διεθνούς δανείου δεν είναι ένα «τεχνικού χαρακτήρα», διαδικαστικό ζήτημα, όπως επιχείρησε να το παρουσιάσει η κυβέρνηση, με την υποστήριξη της Κομισιόν:
Στην πραγματικότητα, τονίζουν έγκυρες πηγές από τις Βρυξέλλες, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου «έφαγε πόρτα» από το Eurogroup, όχι μόνο για το αίτημα να μοιρασθούν στα επόμενα χρόνια τα επώδυνα μέτρα που θα χρειασθεί να ληφθούν για να καλυφθούν οι υστερήσεις του 2010. Αλλά και για το πολύ σημαντικότερο αίτημά του, να εγκριθεί τώρα από το Eurogroup η εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου, με την ανάληψη εκ μέρους της κυβέρνησης μιας κατηγορηματικής δέσμευσης, ότι θα λάβει κάθε αναγκαίο μέτρο για να τηρήσει την υποχρέωση που έχει από το μνημόνιο, να διορθώσει με νέα μέτρα μέσα στο 2011 τις αποκλίσεις του προηγούμενου χρόνου.
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...]

Τι πρέπει να τρώει όποιος έχει «ζάχαρο»

Τα ξινόμηλα είναι το μόνο φρούτο που επιτρέπεται να τρώνε οι διαβητικοί. Και βεβαίως πρέπει να μένουν μακριά από ζάχαρη και άμυλο, προτιμώντας σαλάτα και κρέας... Ή μήπως τίποτε απ' όλα αυτά δεν ισχύει ? Και μόνο στο άκουσμα της έκφρασης «έχεις ζάχαρο», ο περισσότερος κόσμος χλωμιάζει. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να αποχαιρετήσεις όλες τις - αλμυρές και γλυκές - απολαύσεις της ζωής.
Την σκέψη αυτή, όμως, απ' ό,τι φαίνεται μάλλον πρέπει να την διαγράψουμε από το μυαλό μας. Παρότι εμείς δεν έχουμε πάρει... χαμπάρι, εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες έχει πάψει να είναι αυστηρή και στερητική η διατροφή που συνιστούν οι ειδικοί στους διαβητικούς.
Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Σε πορνό με την Τζούλια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης;

Παραλίγο συμπρωταγωνιστής της Τζούλιας θα γινόταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και άφησε την μεγάλη ευκαιρία να ολοκληρώσει την καριέρα του, να του φύγει μέσα από τα χέρια!
Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη πως του έκαναν πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε πορνοταινία, αλλά… αρνήθηκε.Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι πως η Ελένη αντέδρασε με απορία ως προς το ακριβές είδος της ταινίας. «Κανονική πορνό ή ερωτική ταινία; Δεν ξέρω δηλαδή εάν το λέμε… τσόντα λέγεται;»
Κανονική ταινία, ακατάλληλη δι’ ανηλίκους, απάντησε ο Αλέξανδρος
[ΔΙαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Όταν οι φωτογράφοι έχουν όρεξη...!

best of wednesday 181 A few of our Chivers said theres not  enough tush. Heres our response... (21 HQ Photos)
Δείτε τις φωτογραφίες!

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Το πρώτο ρομπότ του Sex και οι... αντιδράσεις!

Τα sex robots, όπως διαβάσαμε στην ESPRESSO, είναι η απάντηση στις ανομολόγητες φαντασιώσεις αντρών αλλά και γυναικών, είναι εδώ για να προσφέρουν πολλές ώρες ηδονής στα «αφεντικά» τους. Μπορεί να μην έχουν σάρκα και οστά, αλλά τα sex robots καταφέρνουν να δίνουν την αίσθηση που μπορεί να δώσει ένας πραγματικός σεξουαλικός παρτενέρ.
Για όσους λοιπόν επιθυμούν κάτι περισσότερο από μια απλή κούκλα του σεξ και κάτι λιγότερα από μία ή έναν σύντροφο με άποψη και... πονοκέφαλο, τα νέα sex robots είναι η ιδανική λύση, αφού είναι...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια