Ειδήσεις: Παίρνει «φωτιά» το καλάθι της νοικοκυράς

Παίρνει «φωτιά» το καλάθι της νοικοκυράς
Αντιδρά ο επιχειρηματικός κόσμος στην αύξηση του Φ.Π.Α.

Γύρω στο ένα δισ. ευρώ θα είναι η επιβάρυνση για τον καταναλωτή από τα νέα μέτρα που προβλέπει ο προϋπολογισμός, όπως εκτιμά ο επιχειρηματικός κόσμος και σημειώνει ότι δεν υπάρχει πια η δυνατότητα από... τις επιχειρήσεις να απορροφήσουν τη μαζική μετάταξη προϊόντων από το χαμηλό συντελεστή του 11% στο 13%.
Τα φορολογικά μέτρα, ύψους 7,830 δισ. ευρώ, που προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσθετης προσαρμογής των 2,3 δισ. ευρώ λόγω της αναθεώρησης από την Eurostat, φέρνουν ελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις...

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Sat, 20 Nov 2010 02:15:08 +0200
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianosgr@gmail.com
Subject: Ειδήσεις: Παίρνει «φωτιά» το καλάθι της νοικοκυράς

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Παίρνει «φωτιά» το καλάθι της νοικοκυράς

Αντιδρά ο επιχειρηματικός κόσμος στην αύξηση του ΦΠΑ
Γύρω στο ένα δισ. ευρώ θα είναι η επιβάρυνση για τον καταναλωτή από τα νέα μέτρα που προβλέπει ο προϋπολογισμός, όπως εκτιμά ο επιχειρηματικός κόσμος και σημειώνει ότι δεν υπάρχει πια η δυνατότητα από...
τις επιχειρήσεις να απορροφήσουν τη μαζική μετάταξη προϊόντων από το χαμηλό συντελεστή του 11% στο 13%. Τα φορολογικά μέτρα, ύψους 7,830 δισ. ευρώ, που προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσθετης προσαρμογής των 2,3 δισ. ευρώ λόγω της αναθεώρησης από την Eurostat, φέρνουν ελαφρύνσεις στις επιχειρήσεις...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Επενδύσεις 5 εκατ. ευρώ σε ελληνικούς φορείς

Η νέα προκήρυξη του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ΕΟΔ) προβλέπει ότι θα επενδυθούν συνολικά 5 εκατ. ευρώ για έρευνα από ελληνικούς φορείς στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας. Αναλυτικότερα, θα επενδυθούν 4 εκατ. ευρώ στην ανάπτυξη συστημάτων πτήσης (flight hardware) και 1 εκατ. ευρώ σε σχετικές δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης. Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου 2010 και οι πρώτες συμβάσεις έργων αναμένονται το καλοκαίρι του 2011.

Η νέα προκήρυξη συμφωνήθηκε από την ειδική επιτροπή (Task Force) Ελλάδας - Ευρωπαϊκού...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Αποκαλύψεις – σοκ από υπουργό του Κ. Καραμανλή

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/metaleia_xrusou-425x286.jpgΓια πρώτη φορά ένας πρώην υπουργός βόρειας Ελλάδας των κυβερνήσεων Καραμανλή, ο κ. Νίκος Μάρτης αποκαλύπτει με έγγραφη αναφορά του... στον Κώστα Χαρδαβέλλα το σκοτεινό και ελεεινό πολιτικό παρασκήνιο στη χώρα μας γύρω από τον πλούσιο ορυκτό πλούτο που διαθέτουμε. Η πρώτη φράση του εγγράφου του κ. Μάρτη δίνει ακριβώς την εικόνα και τη σημασία που είχε για τη χώρα μας το θέμα αυτό:
«Το 1981, έτος αφετηρία...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Η Δυσλεξία είναι μια Δυσκολία στην επεξεργασία του Γραπτού Λόγου ...


...και κατά συνέπεια δυσκολία στην Ανάγνωση, στην εκμάθηση της Ορθογραφίας και στην αυτοματοποίηση της Ορθογραφικής ικανότητας. Η δυσλεξία είναι δυσανάλογη με την ηλικία και την νοημοσύνη του παιδιού.
 Επιπλέον, η ομιλία και η άρθρωση των δυσλεκτικών παιδιών είναι φυσιολογικές, εκτός εάν υπάρχουν κάποιες άλλες διαταραχές παράλληλα με την δυσλεξία.

Γενικά Χαρακτηριστικά Δυσλεκτικού Παιδιού
* Ανεξάρτητα από τις ακαδημαϊκές-σχολικές επιδόσεις, το παιδί έχει υψηλό δείκτη νοημοσύνης.
* Έχει έφεση στον αθλητισμό, στη μουσική, στις τέχνες, στην υποκριτική κ.ά.
* Έχει...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Sos: 4 χρονη έχει ανάγκη από αίμα στο αχεπα!!!

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ
Προσοχή: Έκκληση σε άτομα που έχουν αίμα Α αρνητικό να σπεύσουν αμέσως στο ΑΧΕΠΑ για να προσφέρουν αίμα στο... τετράχρονο κοριτσάκι της οικογένειας Μπουτακίδου που πάσχει από λευχαιμία.

Το τηλέφωνο της οικογένειας είναι το...
6939-664066.
Περισσότερες πληροφορίες από το αρμόδιο τμήμα του ΑΧΕΠΑ 2310- 993390.


Σεμινάριο για καλό σεξ από παντρεμένες σε νεαρούς

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία θεσσαλικής πόλης, η αποκάλυψη ότι παντρεμένες κυρίες παρέδιδαν μαθήματα σεξουαλικής συμπεριφοράς και απόδοσης σε νεαρούς της περιοχής τους, αλλά και γειτονικών δήμων. Το σκάνδαλο αποκάλυψε η νεαρή σύντροφος ενός από τους «μαθητές» του σεμιναρίου όταν αποφάσισε να τον παρακολουθήσει μερικές...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

http://4.bp.blogspot.com/_9bCEWXSm1IY/TORQ8slPsTI/AAAAAAAAgw8/Wynbm3l_150/s1600/8sex.jpgΈναν από τους πιο παρεξηγημένους μύθους για το σεξ, καταρρίπτουν οι σεξολόγοι της αμερικανικής Εταιρείας Σεξοθεραπείας και Έρευνας...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

 Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει το σημείο G;

Το 2001 στην American Journal of Obstetrics & Gynecology, δημοσιεύτηκε ένα επιστημονικό άρθρο που αποκαλούσε το "σημείο G", ένα είδος γυναικολογικού ufo αμφισβητώντας έτσι την ύπαρξή του!

Το σημείο G, όχι μόνο υπάρχει αλλά προκαλεί και ... ηλεκτροπληξία!
Το Πανεπιστήμιο του Καϊρου, έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Σύμφωνα με επιστημονική ανακοίνωσή του, ("The electrovaginogram: study of the vaginal electric activity and its role in the sexual act and disorders") ο γυναικείος κόλπος...
[Διαβάστε την συνέχεια]

Το μέγεθος... μετράει στο σεξ;

Το θέμα του μεγέθους του πέους, απασχολεί άντρες και γυναίκες - για διαφορετικούς λόγους τον καθένα! Είναι άραγε τόσο σημαντικό το μήκος του αντρικού γεννητικού οργάνου για να γίνεται τόσος λόγος γι αυτό;


Ο σεξολόγος Σεθ Πρόστερμαν παραδέχεται πως "η θεωρία πως το μεγαλύτερο, είναι και καλύτερο δεν είναι ακριβώς...

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια