Ειδήσεις: Ακολουθεί φοροκαταιγίδα μετά τις εκλογές

Ακολουθεί φοροκαταιγίδα μετά τις εκλογές
Έτοιμο είναι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εκλογές.

Πώς θα αλλάξουν οι συντελεστές του ΦΠΑ.
Οι αποφάσεις για τους φόρους στα τσιγάρα, που θα εκτοξεύσουν τις τιμές των φθηνών πακέτωνΜπορεί προς το παρόν οι ανακοινώσεις να έχουν παγώσει λόγω εκλογών, ωστόσο το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζεται... να παρουσιάσει στην τρόικα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα έχει στόχο την τόνωση των εσόδων.
Η αναμενόμενη αναθεώρηση του ελλείμματος και του χρέους για το 2009 έχει σημάνει συναγερμό.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Tue, 09 Nov 2010 05:40:04 +0200
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianosgr@gmail.com
Subject: Ειδήσεις: Ακολουθεί φοροκαταιγίδα μετά τις εκλογές

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Ακολουθεί φοροκαταιγίδα μετά τις εκλογές

Έτοιμο είναι το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο θα ανακοινωθεί αμέσως μετά τις εκλογές. Πώς θα αλλάξουν οι συντελεστές του ΦΠΑ. Οι αποφάσεις για τους φόρους στα τσιγάρα, που θα εκτοξεύσουν τις τιμές των φθηνών πακέτων

Μπορεί προς το παρόν οι ανακοινώσεις να έχουν παγώσει λόγω εκλογών, ωστόσο το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζεται... να παρουσιάσει στην τρόικα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα έχει στόχο την τόνωση των εσόδων.

Η αναμενόμενη αναθεώρηση του ελλείμματος και του χρέους για το 2009 έχει σημάνει συναγερμό, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις της...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Αν πας σε εκλογές δεν έχει λεφτά

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/Papandreou2-425x286.JPG Δραματικές ώρες έζησε ο Έλληνας πρωθυπουργός, όλη την προεκλογική εβδομάδα... και μέχρι τις 8 περίπου χθες το βράδυ, όταν τελικά πήρε την απόφαση να μην προκηρύξει πρόωρες εκλογές.

Ξένοι παράγοντες (ΔΝΤ, Κομισιόν, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Γερμανική Καγκελαρία), καθώς και μεγάλοι Έλληνες Τραπεζίτες, τον πίεζαν αφόρητα στην κατεύθυνση των μη πρόωρων εκλογών, φοβούμενοι μια παρατεταμένη ακυβερνησία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...


[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Η τρόϊκα σήμερα στην Αθήνα

Ξεκινά ο τεχνικός έλεγχος για την εφαρμογή του Μνημονίου

 Κλιμάκιο στελεχών της τρόικας έρχεται σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει τους τεχνικούς ελέγχους για την εφαρμογή του Μνημονίου. Οι επικεφαλής της τρόικας κ.κ. Σ. Ντερούζ (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Π. Τόμσεν (ΔΝΤ) και Κ. Μαζούχ (ΕΚΤ) θα βρεθούν στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, ήτοι τρεις ημέρες πριν την κατάθεση του......

Προϋπολογισμού στην Βουλή.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εκφράζουν την πεποίθηση πως η εισήγηση της τρόικας για την εκταμίευση των 9...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Ευαγ. Βενιζέλος: Στο Αιγαίο γίνεται πόλεμος νεύρων

Πολλά σκαμπανεβάσματα, συνεχή ένταση και πόλεμο νεύρων βλέπει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, με αφορμή τα τελευταία περιστατικά τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είπε ότι «το μήνυμα του ......

ελληνικού λαού είναι πολύ καθαρό και πάρα πολύ απλό».
"Δεν ακολουθούμε μία πολιτική εξαρτημένων αντανακλαστικών, επιδεικνύουμε την αναγκαία στρατηγική ψυχραιμία, αλλά δεν αφήνουμε τίποτε αναπάντητο", σημείωσε για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, μιλώντας στο...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι γύρισαν την πλάτη σε ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και αγνόησαν το δίλημμα

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τις απώλειες των δύο μεγάλων κομμάτων σε απόλυτο αριθμό ψηφοφόρων κατά τις χθεσινές εκλογές σε σχέση με αυτές... του 2009.
Παρά το διλημματικό χαρακτήρα που έθεσαν οι ηγεσίες και των δύο κομμάτων, περισσότεροι απο 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόροι τους του....
'09 δεν του ψήφισαν αυτή τη φορά.
Συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει στις περσινές εκλογές 3.012.000 ψήφους. Χθες έλαβε μόλις 1.950.000 δηλαδή σχεδόν 1 εκατομμύριο λιγότερες!

Η ΝΔ είχε λάβει...
[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]



Η Αμερικανίδα ηθοποιός Kat Dennings αυτοφωτογραφίζεται γυμνή

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Kat Dennings αυτοφωτογραφίζεται γυμνή στο σπίτι της..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Βίαζαν τουρίστρια επί 20 μέρες...

Έζησε τον εφιάλτη της στα Χανιά

Για συνέργεια στα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης και βιασμού μιας 27χρονης γυναίκας...  από τη Νορβηγία, συνελήφθη και κατηγορείται μία 40χρονη Ρουμάνα στα Χανιά. Δράστες της αποτρόπαιας αυτής πράξης ήταν ένας 35χρονος και πέντε ακόμη άγνωστοι δράστες.

Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από ειδοποίηση του προξενείου Νορβηγίας, βρέθηκε η παθούσα στη παραπάνω περιοχή, από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε Αποκορώνου, η οποία κατά τη μετάβαση
...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Η συχνής επαφή ενός φορητού υπολογιστή με το σώμα, όταν κάποιος κάθεται και έχει το μηχάνημα πάνω στα πόδια του, μπορεί να...
έχει επιπτώσεις στην ποιότητα του σπέρματος ενός άνδρα και τη γονιμότητά του, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη, υπό τον ουρολόγο δρα Γιεφίμ Σέινκιν του πολιτειακού πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (SUNY), που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Fertility and Sterility" (Γονιμότητα και Στειρότητα), σύμφωνα με το..

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Μάθε τους 13 λόγους που συμφέρει να αλλάξεις τη γυναίκα σου με μια σκυλίτσα.
1.Οσο πιό πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιό ενθουσιασμένη είναι η σκυλίτσα όταν σε βλέπει.
2.Δεν πρόκειται να παρεξηγηθεί αν .τη φωνάξεις με το όνομα άλλης.
3.Στα σκυλιά αρέσει να αφήνεις πεταμένα πράγματα στο πάτωμα....

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

 


Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια