«O Bγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της MIG»

«O Bγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της MIG»

"Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της MIG, έχοντας δημιουργήσει μια πυραμίδα που αν αποκαλυφθεί θα πρόκειται για το μεγαλύτερο... σκάνδαλο από την εποχή της μεταπολίτευσης" κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας Απόστολος Βεντούρης.
Με συνέντευξη-ποταμό στην εφημερίδα Metro αλλά και από τηλεοπτικής του εμφάνισης, ο κ. Βεντούρης βάλλει κατά Βγενόπουλου, προσθέτοντας και τη δική του -βαρύνουσας σημασίας- φωνή σε αυτές που όλο το τελευταίο διάστημα ζητούν να λυθεί το μυστήριο Βγενόπουλου.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Fri, 26 Nov 2010 04:50:07 +0200
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianos@stinfora.com
Subject: Ειδήσεις: Πρώην υπουργός με 180 off-shore! - ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Πρώην υπουργός με 180 off-shore!

Δόκανα έχει στήσει το ΣΔΟΕ για πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘80 και μάλιστα από εκείνους που θεωρούνταν «έντιμοι» άνθρωποι και «αδιάφθορα» στελέχη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Ισοτιμίας»

Η υπόθεση αφορά σε φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων και έφτασε στην υπηρεσία με τη μέθοδο της μαρτυρίας από πολίτες.
Ο συγκεκριμένος πρώην υπουργός έχει τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ελέγχονται οι κινήσεις του και όλες οι δοσοληψίες του, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους λογαριασμούς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει 180 πολυτελή ακίνητα τα...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

O βγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της mig

 "Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξαπατά τους μετόχους της MIG, έχοντας δημιουργήσει μια πυραμίδα που αν αποκαλυφθεί θα πρόκειται για το μεγαλύτερο... σκάνδαλο από την εποχή της μεταπολίτευσης" κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας Απόστολος Βεντούρης.
Με συνέντευξη-ποταμό στην εφημερίδα Metro αλλά και από τηλεοπτικής του εμφάνισης, ο κ. Βεντούρης βάλλει κατά Βγενόπουλου, προσθέτοντας και τη δική του -βαρύνουσας σημασίας- φωνή σε αυτές που όλο το τελευταίο διάστημα ζητούν να λυθεί το μυστήριο Βγενόπουλου. Συγκεκριμένα, να δημοσιοποιήσει...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ: Νίκος Β.Τσίτσας
(απο ΕΘΝΟΣ)
Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί για την κυβέρνηση η εφαρμογή της αναλογίας «μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις» που ισχύει στον δημόσιο τομέα, λόγω Μνημονίου, τα τρία επόμενα χρόνια. Εκφράζονται φόβοι από εκπροσώπους εργαζομένων ότι, κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, η εφαρμογή της αναλογίας «ένα προς πέντε» για τις προσλήψεις...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας, ύψους 110 δισ. ευρώ, απέτυχε να περιορίσει το κόστος δανεισμού καθώς οι επενδυτές παραμένουν προβληματισμένοι για την ικανότητα της χώρας να αποπληρώσει τα χρέη της, μόλις λήξει η βοήθεια, όπως επισημαίνουν αναλυτές στο Bloomberg...

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, το επιτόκιο του 10ετούς κρατικού ομολόγου αναφοράς (benchmark) έχει αυξηθεί κοντά στο 11,93% ενώ πριν τη συμφωνία για την ένταξη...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Κι' άλλο κόμμα προσεχώς

Ο Γιάννης Δημαράς σύντομα ανακοινώνει την δημιουργία νέου κόμματος. Ποντάροντας στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε στις πρόσφατες εκλογές και σε συνεννόηση με τον έτερο διαγραφέντα του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Οικονόμου, πήρε την απόφαση.

Αυτό τώρα το θεωρεί κάποιος λογικό;
Ο Δημαράς έντιμος είναι, αγαπητός σε πολλούς ψηφοφόρους, κυρίως του ΠΑΣΟΚ είναι, μαχητής είναι, πλούσιος από την πολιτική δεν έγινε, αλλά ρε συ Γιάννη που πας να μπλέξεις;
Εκτός κι' αν ποντάρεις σε κάτι άλλο, που ίσως εμείς ακόμα να μην έχουμε αντιληφθεί.
Όπως και να 'χει όμως φρόντισε όταν κάνεις...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Η Ζέτα Δούκα γυμνή!!

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια