Πεντάστερο ξενοδοχείο με δωμάτια τριών ευρώ

Πεντάστερο ξενοδοχείο με δωμάτια τριών ευρώ
Posted: 04 Dec 2010 04:38 AM PST

Ένα ξενοδοχείο της εταιρείας "Tune" στο Λονδίνο προσφέρει το δωμάτιο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στην τιμή των 3 μόλις ευρώ η διανυκτέρευση.
Το μόνο επιπλέον που θα πρέπει να πληρώσει ο πελάτης είναι ότι ανέσεις πάρει, ανάλογα βέβαια και με την τσέπη του.
Ουσιαστικά για να καθαρίζουν το δωμάτιό του θα πληρώσει 9 ευρώ επιπλέον.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Otherside.gr" <admin@otherside.gr>
Sender: noreply+feedproxy@google.com
Date: Sat, 04 Dec 2010 17:47:12 +0000
To: <emmanuelhrisis@gmail.com>
Subject: Otherside.gr Newsletter

Otherside.gr Newsletter

Link to Otherside.gr

Παράξενες ομπρέλες #3

Posted: 04 Dec 2010 08:44 AM PST

Η ομπρέλα εκτός από απαραίτητο “όπλο” ενάντια στην βροχή αποτελεί και ένα αξεσουάρ που μπορεί να δώσει στυλ στην εμφάνιση σας! Αν θέλετε λοιπόν να ξεχωρίζετε, δείτε μερικά περίεργα σχέδια για να πάρετε ιδέες! Θυμηθείτε και τα προηγούμενα αφιερώματα.

Τεράστιο πορτραίτο (Photos)

Posted: 04 Dec 2010 07:14 AM PST

Κι όταν λέμε τεράστιο, το εννοούμε! Δείτε το υπέροχο πορτραίτο που σχεδίασε ο αμερικανο-κουβανός καλλιτέχνης Jorge Rodriguez Gerada, το οποίο είναι ορατό από πολύ πολύ ψηλά.

Παράξενα/Αστεία φρούτα & λαχανικά #2

Posted: 04 Dec 2010 06:12 AM PST

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα στα Παράξενα/Αστεία φρούτα & λαχανικά σας παρουσιάζουμε μια ακόμη σειρά φωτογραφιών με τα παράξενα και μερικές φορές… πρόστυχα της φύσης ζαρζαβατικά.

Πεντάστερο ξενοδοχείο με δωμάτια τριών ευρώ

Posted: 04 Dec 2010 04:38 AM PST

Ένα ξενοδοχείο της εταιρείας “Tune” στο Λονδίνο προσφέρει το δωμάτιο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου στην τιμή των 3 μόλις ευρώ η διανυκτέρευση. Το μόνο επιπλέον που θα πρέπει να πληρώσει ο πελάτης είναι ότι ανέσεις πάρει, ανάλογα βέβαια και με την τσέπη του. Ουσιαστικά για να καθαρίζουν το δωμάτιό του θα πληρώσει 9 ευρώ επιπλέον, μία [...]

Περίεργες Χριστουγεννιάτικες Τούρτες

Posted: 04 Dec 2010 03:14 AM PST

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ολοι έχουν αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια, τα μπαλκόνια και τις αυλές τους, μερικοί όμως αποφάσισαν να φτιάξουν και τις αντίστοιχες τούρτες της εποχής!

Κόκκινο βραχιόλι τις “δύσκολες μέρες” επέβαλε μια εταιρεία

Posted: 04 Dec 2010 01:41 AM PST

Ρητή εντολή προς τις γυναίκες υπαλλήλους έδωσε ο διευθυντής μιας εταιρείας στη Νορβηγία, η οποία έλεγε: “Θα φοράτε κόκκινο βραχιολάκι για να ξέρουμε ότι έχετε… περίοδο"! Όπως είναι αναμενόμενο η εντολή αυτή τους άφησε όλους άφωνους και κυρίως τις γυναίκες. Το δημοσίευμα της είδησης αυτής έγινε στην εφημερίδα Daily Mail. Ο λόγος που το αφεντικό [...]

Το πιο ψηλό Χριστουγεννιάτικο δένδρο (Video)

Posted: 04 Dec 2010 12:10 AM PST

Το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δένδρο παγκοσμίως, ύψους περίπου 37 μέτρων, στήθηκε από καταστηματάρχες στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Το συγκεκριμένο δένδρο κοσμεί γνωστό εμπορικό κέντρο της περιοχής, το οποίο φωτίζεται από 1.000.000 λαμπιόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του “Μουσείου Παγκοσμίων Ρεκόρ” στην Ινδονησία παραχώρησε ένα ειδικό βραβείο στους υπεύθυνους του κέντρου.

Ο Έλληνας που θέλει να αλλάξει το Internet

Posted: 03 Dec 2010 10:14 PM PST

«Το Ίντερνετ μας επιτρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και να χτίσουμε ένα πιο ευοίωνο μέλλον. Γι' αυτό θεωρώ ότι η πρόσβαση στο Διαδίκτυο αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα. Οραματίζομαι μια μέρα όπου ο κάθε πολίτης θα ανοίγει τον υπολογιστή του και θα βρίσκει δωρεάν δίκτυο. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και αισιοδοξώ ότι σύντομα θα δώσουμε σε όλους [...]

Κορίτσια στον Ήλιο (Sexy Beach Girls) #29

Posted: 03 Dec 2010 01:12 PM PST

Σχεδόν καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα και είπαμε να κάνουμε μια βόλτα στις παραλίες της Βραζιλίας, όπου δεσπόζουν τα καλλίγραμα κορμιά αιθέριων υπάρξεων. Απολαύστε άλλο ένα αφιέρωμα σε Sexy Beach Girls…

Παράξενοι μηχανόβιοι (Photos)

Posted: 03 Dec 2010 11:44 AM PST

Υπάρχουν μηχανόβιοι και μηχανόβιοι. Αυτοί που πραγματικά έχουν στυλ και άλλοι που όταν τους βλέπεις σου προκαλούν γέλιο!

Σχόλια