Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ειδήσεις: Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πως έφτασε η Ελλάδα ΕΔΩ!

Ένα άθρο με απλά Ελληνικά, που πρέπει να διαβάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ... Πώς έφτασε η Ελλάδα εδώ...

-Η Χούντα το '74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).-
Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ
-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ - ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις εβραϊκές τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει τη δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.
Σκοπός του «Τσοβόλα δώστα όλα» δεν είναι η φιλανθρωπία, όπως πιστεύει ο λαός, αλλά στο ότι:
1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα
2ον πρέπει να «δέσει» την Ελλάδα με τα δάνεια στις εβραϊκές τράπεζες
3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Fri, 24 Dec 2010 02:00:24 +0200
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianosgr@gmail.com
Subject: Ειδήσεις: Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πως έφτασε η Ελλαδα ΕΔΩ!

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Ένα άθρο με απλά Ελληνικά, που πρέπει να διαβάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ... Πως έφτασε η Ελλάδα εδω...

-Η Χούντα το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΪΚΟΙ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει, βυθίζοντας την πολύ περισσότερο στο DEBT BASE BANKING SYSTEM.

Σκοπός του "Τσοβόλα δώστα όλα" δεν είναι η φιλανθρωπία, όπως πιστεύει ο πολύ μαλάκας λαός, αλλά στο ότι:

1ον πρέπει να αρχίσει ο λαός τα μεγάλα έξοδα και να συνηθίσει στα μεγάλα έξοδα

2ον πρέπει να "δέσει" την Ελλάδα με τα δάνεια στις ομόφυλες του Εβραϊκές Τράπεζες

3ον και όλα αυτά γιατί; για να ενεργοποιηθεί εν καιρώ το "EASY MONEY SYSTEM" σε επίπεδο φυσικών προσώπων και πολύ αργότερα το "TIGHT MONEY SYSTEM" σε επίπεδο πρώτα φυσικών προσώπων και αργότερα σε επίπεδο Κράτους.

- Ο Μητσοτάκης βασιζόμενος στην κατάντια των ΔΕΚΟ που είχε φέρει ο Παπανδρέας θέλησε να...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Θα κάνει... Πάσχα η Κυβέρνηση;

Μια κουβέντα με οποιοδήποτε στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος καταλήγει πάντα με την απορία: «Θα αντέξουμε»;  Οι περισσότεροι, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους μια σημαντική όσο και κρίσιμη παράμετρο. Αυτή που αφορά τις αντοχές της κοινωνίας.

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Τουρκικά ελικόπτερα διέσχισαν τη Μακεδονία και τη Θράκη

Σμήνος τριών τουρκικών στρατιωτικών μεταφορικών ελικοπτέρων UH-60 Σικόρσκι της Τουρκικής Αεροπορίας Στρατού, όπως αυτά που προέβλεπαν τα... τουρκικά σχέδια να δράσουν στην επιχείρηση «Βαριοπούλα», πέταξαν με την άδεια που παρείχε η ελληνική κυβέρνηση και κατόπιν

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Ετοίμαζαν χούντα στην Ελλάδα οι ΗΠΑ

Εγγραφο – βόμβα από τα μυστικά αρχεία του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ . Πρόκειται για το «Μνημόνιο» από τον Ντένις Κλιφτ, μέλος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, προς το βοηθό του Προέδρου, για θέματα Εθνικής Ασφάλειας (Σκόουκροφτ).



[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Σε ελεύθερη πτώση οι τραπεζικές καταθέσεις

Μιλώντας με ανθρώπους γύρω μας τις τελευταίες μέρες, αγρότες, εργάτες, απλούς εργαζόμενους, διαπιστώνουμε ότι όλοι σιγά σιγά αποσύρουν τις μικροκαταθέσεις τους από τις τράπεζες, φοβούμενοι την επερχόμενη κανονιά. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και για ανάληψη ποσών 2000 - 4000 ευρώ, οι τραπεζικοί τους βγάζουν το λάδι μέχρι να τους τα δώσουν.

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Πετρούλα κωστίδου σε dvd με την έγκριση της μαμάς

Το νέο DVD της Πετρούλας Κωστίδου που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες περιλαμβάνει μαθήματα για... στάσεις κάμα σούτρα και έγινε με την απόλυτη έγκριση της μαμάς της.  
«Ήμουν σίγουρη ότι το DVD δεν θα έχει καμία σχέση με όλα τα άλλα DVD που έχουν κυκλοφορήσει. Λογικό ήταν να την ρωτήσω τι θέμα έχει, το συζητήσαμε και δεν είχα κανένα πρόβλημα, έχω απόλυτη...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο του Ρίου!

Αναυδοι έμειναν οι γιατροί του νοσοκομείου Ρίου όταν κλήθηκαν να βγάλουν από τα σεξουαλικά όργανα μιας κοπέλας έναν .αναπτήρα, ένα καπάκι στυλό και ένα νυχοκόπτη! Η νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ζήτησε επειγόντως να δει έναν γυναικολόγο. Η νοσηλεύτρια που την υποδέχτηκε της ζήτησε να τη βοηθήσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε ευγενικά...
Ο ειδικευόμενος γιατρός που πήγε να συναντήσει την ασθενή δεν πίστευε στα αφτιά του όταν εκείνη τον παρακάλεσε να της βγάλει από τον κόλπο της το καπάκι ενός στυλό! «Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Παιχνίδια σε βάρος του Παναθηναϊκού

Από τα πρώτα θέματα που ασχολήθηκε αυτή εδώ η στήλη, ήταν η μετάβαση στη μετά Βαρδινογιάννη εποχή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το συγκεκριμένο θέμα δεν λέει να μας αφήσει ήσυχους, αφού εδώ και κάποιους μήνες συντηρείται στην επικαιρότητα από τους πρωταγωνιστές του.
Να που ήμαστε πάλι εδώ να παρακολουθούμε, για ακόμα μια φορά, τις «τρέλες» του κ. Βγενόπουλου και του.....

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

1) Μην ανοίγετε ποτέ την τηλεόρασή σας τα πρωινά, (χαλάει την διάθεση), αν αντέχετε μην την ανοίγετε ούτε μεσημέρι, ούτε βράδυ.

2) Μην πιστεύετε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί, γιατί θα...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια