Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ειδήσεις: Ξενογιαννακοπούλου: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης «Δύσκολη, επώδυνη αλλά αναγκαία προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση» στην Ελλάδα, η οποία... όπως είπε, «βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης».

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Roufianos News" <roufianos@stinfora.com>
Date: Thu, 23 Dec 2010 02:25:30 +0200
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: roufianosgr@gmail.com
Subject: Ειδήσεις: Ξενογιαννακοπούλου: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης

Roufianos.com

Ειδήσεις και νέα απο όλων τον ΚΟΣΜΟ, σε απεθείας σύνδεση... 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο... Πάντα δίπλα σας, ένα κλίκ μακριά σας!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Μ. Ξενογιαννακοπούλου: Η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης

«Δύσκολη, επώδυνη αλλά αναγκαία προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί η πρωτοφανής οικονομική κρίση» στην Ελλάδα, η οποία... όπως είπε, «βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης», χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2011 η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Μιλώντας στη Βουλή...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

40 εκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο για 30 χρόνια μπορεί να παράγει η Ελλάδα

http://www.newsit.gr/files/Image/22-12-10/resized/PRINOS1_532_355.jpgΟι έρευνες όλα δείχνουν ότι ξεκινούν - επιτέλους – σε ένα με ενάμισι χρόνο. Το νομοσχέδιο μπαίνει σε διαβούλευση ως τις 15 Ιανουαρίου και από κει και μετά... μπαίνει στην τελική του ευθεία το σχέδιο για την ανάθεση ερευνών και στη συνέχεια εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται...



[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

http://static.madata.gr/files/2010_IMAGES/L/LEFTA.jpgΤα ονόματα των μεγαλύτερων οφειλετών του Δημοσίου φέρνει στη δημοσιότητα... η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα". Όπως αναφέρεται στο άρθρο, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Νικόλαος Κασιμάτης με χρέη 636 εκ. ευρώ.

Ο οικονομολόγος από τη Θεσσαλονίκη είχε λειτουργήσει ως ...


[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Τουρκική κορβέτα στη… Σκύρο

http://img.protothema.gr/D8370ACF3AA26E92BADF678CE8AA4B40.jpgΤην ευγενή... καλοσύνη να κάνει περιπολία μέσα σε ελληνικά χωρικά ύδατα στην περιοχή ανάμεσα στην Εύβοια και την Σκύρο είχε η τουρκική κορβέτα... "Μπόντρουμ".
Το τουρκικό πολεμικό πλοίο που απέπλευσε από το ναύσταθμο της Σμύρνης το βράδυ της Τρίτης κινούνταν σε διεθνή ύδατα στην περιοχή του βορειοανατολικού Αιγαίου. Περίπου τα μεσάνυχτα

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

ΔΕΙΤΕ: 32 απίθανα οπίσθια για όλα τα γούστα!

Δείτε...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Τον βίασαν 10 γυναίκες!!!!

Ένας 17χρονος από την Παπούα της Νέας Γουινέας έπεσε θύμα βιασμού από 10 λυσσασμένες γυναίκες, οι οποίες του επιτέθηκαν και τον
βίασαν όλες μαζί, απειλώντας τον με κουζινομάχαιρα.Σύμφωνα με όσα ανέφερε η τοπική αστυνομία, το συμβάν έγινε έξω από το...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]

Video: η πιο απίστευτη αντίδραση σε φάρσα...

Η πιο  απίστευτη  αντίδραση σε  φάρσαΔεν υπάρχει αυτό που θα δείτε...

[Δείτε την Φάρσα...]

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του Νόμου 2672/98 (ΦΕΚ 290 τεύχος Α) το e-mail αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί spam διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών.»

Για διαγραφή του Email σας απο την λίστα μας, και να ΜΗΝ ξανά λάβετε στο μέλλον ενημερωτικά emails Παρακαλώ, πατήστε εδώ!

Σοκ! 100.000 νεκροί παίρνουν… σύνταξη.

Jul 05, 2010 - 10:10 PM - από dimitris



Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος αρκεί να αναφερθεί πως με βάση τα επίσημα στοιχεία υπάρχουν 8.900 συνταξιούχοι που έχουν υπερβεί το 100ό έτος της ηλικίας!





Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Εργασίας μπαίνουν 100.000 ασφαλισμένοι για τους οποίους υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως παίρνουν σύνταξη χωρίς να τη δικαιούνται.


Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας (Αν. Λοβέρδος και Γ. Κουτρουμάνης) έχει ζητήσει από όλα τα Ταμεία να ξεσκονίσουν τα αρχεία τους για να διαπιστωθεί σε ποιες περιπτώσεις ασφαλισμένοι εκμεταλλεύονται διάφορα «παράθυρα» για να εισπράττουν παράνομα συντάξεις. Για να γίνει αντιληπτό το

...

[Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου]


Powered by  Interspire

Σχόλια