Πρόσκληση συμμετοχής στη δράση "Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση" για τη σχολική χρονιά 2010-2011

ΠΡΟΣ:
Όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (Πρωτ/θμιας & Δευτ/θμιας)
 
 
Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων εισήγαγε το 2010 τη δράση
«Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση». 
Στόχος της δράσης είναι η αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται στα σχολεία, ως βάση για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την επιβράβευση και την δημόσια ανάδειξη «βέλτιστων πρακτικών» της μαθησιακής διαδικασίας. Η δράση αποτελεί μία πρωτοβουλία που επιχειρεί να ανοίξει το δρόμο σε ένα σχολείο που επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση, την αλλαγή, την πολυμορφία καθώς και σε μηχανισμούς συνεχούς ανατροφοδότησης και υποστήριξης της επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών. Οι καλές πρακτικές, όπως θα αναδεικνύονται μέσα από την διαδικασία αυτής της δράσης και τη μελλοντική της εφαρμογή κατά τις επόμενες σχολικές χρονιές,
θα αναρτώνται στον ιστότοπο «Αριστεία και Καινοτομία» του ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ.Β.Μ.Θ. (δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης), που θα αποτελεί στο εξής μία δεξαμενή άντλησης ιδεών για όλους τους ενδιαφερόμενους.
 
Για τη σχολική χρονιά 2010-2011, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση να υποβάλουν τα έργα τους (ατομικά ή ομαδικά) , τα οποία είτε έχουν υλοποιηθεί κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά είτε πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2011.
 
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής πρότασης είναι η
28η Φεβρουαρίου 2011. 
Θα επιλεγούν τα 100 πλέον καινοτόμα έργα ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί με τελετή βράβευσης εντός του 2011, σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως. 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο
http://excellence.sch.gr/.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®
Διευκρίνιση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το μήνυμα είναι εμπιστευτικές και η χρήση τους επιτρέπεται μόνον από τον αναφερόμενο παραλήπτη. Εάν έχετε λάβει το παρόν μήνυμα από λάθος και δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης, σας ενημερώνουμε ότι αποκάλυψη, αναπαραγωγή, διανομή ή οποιασδήποτε άλλης μορφής χρήση των περιεχομένων του παρόντος μηνύματος απαγορεύεται.
Επίσης παρακαλείσθε να αποστείλετε το αρχικό μήνυμα στη διεύθυνση echrysis@sch.gr, καθώς και στη συνέχεια να διαγράψετε το μήνυμα από το σύστημά σας.

Οι επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου δεν είναι ασφαλείς και για τον λόγο αυτό ο αποστολέας δεν αποδέχεται νομική ευθύνη για τα περιεχόμενα του παρόντος μηνύματος και για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί από ιούς που είναι δυνατόν να εισαγάγει.

Σας ευχαριστούμε,

Εμμανουήλ Χρύσης

Email Disclaimer
The information in this email is confidential and is intended solely for the addressee(s). If you have received this transmission in error, and you are not an intended recipient, be aware that any disclosure, copying, distribution or use of this transmission or its contents is prohibited. Furthermore, you are kindly requested to send us back the original message at the address

echrysis@sch.gr, and delete the message from your system immediately.

Internet communications are not secure and therefore the sender does not accept legal responsibility for the contents of this message and for any damage whatsoever that is caused by viruses being passed.

Thank You,

Emmanuel Chrysis
*************************************************


From: listserver@sch.gr
Date: Mon, 7 Feb 2011 13:48:00 +0000
To: all@sch.gr<all@sch.gr>
Subject: Πρόσκληση συμμετοχής στη δράση "Αριστεία κ αι Καινοτομία στην Εκπαίδευση" για τη σχολ ική χρονιά 2010-2011

 
ΠΡΟΣ
Όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας (Πρωτ/θμιας & Δευτ/θμιας)
 
 
Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων εισήγαγε το 2010 τη δράση «Αριστεία και Καινοτομία στην Εκπαίδευση».
 
Στόχος της δράσης είναι η αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται στα σχολεία, ως βάση για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την επιβράβευση και την δημόσια ανάδειξη «βέλτιστων πρακτικών» της μαθησιακής διαδικασίας. Η δράση αποτελεί μία πρωτοβουλία που επιχειρεί να ανοίξει το δρόμο σε ένα σχολείο που επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση, την αλλαγή, την πολυμορφία καθώς και σε μηχανισμούς συνεχούς ανατροφοδότησης και υποστήριξης της επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών. Οι καλές πρακτικές, όπως θα αναδεικνύονται μέσα από την διαδικασία αυτής της δράσης και τη μελλοντική της εφαρμογή κατά τις επόμενες σχολικές χρονιές, θα αναρτώνται στον ιστότοπο «Αριστεία και Καινοτομία» του ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ Δ.Β.Μ.Θ. (δημιουργία ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης), που θα αποτελεί στο εξής μία δεξαμενή άντλησης ιδεών για όλους τους ενδιαφερόμενους.
 
Για τη σχολική χρονιά 2010-2011, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση να υποβάλουν τα έργα τους (ατομικά ή ομαδικά) , τα οποία είτε έχουν υλοποιηθεί κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά είτε πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2011.
 
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής πρότασης είναι η 28η Φεβρουαρίου 2011.
 
Θα επιλεγούν τα 100 πλέον καινοτόμα έργα ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί με τελετή βράβευσης εντός του 2011, σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο http://excellence.sch.gr/.
 

Σχόλια