Ανοικτή επιστολή προς τους εθελοντές αιμοδότες μέλη του Συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ»

Ξάνθη, 05 Φεβρουαρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 166

Προς: Μ.Μ.Ε. Ν. Ξάνθης
Θέμα: Ανοικτή επιστολή προς τους εθελοντές αιμοδότες μέλη του Συλλόγου της «ΑΓΑΠΗΣ»

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» ανακοινώνει στα μέλη του ότι από την παρούσα ανακοίνωση ισχύει η προσφορά του φροντιστηρίου «ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ» του Παναγιώτη Κιμούντρη, στον πεζόδρομο της Δαγκλή 1-3, 1ος όροφος τηλ. 254106881 προς όλα τα μέλη του συλλόγου, και αφορά την παροχή εκπτώσεων της τάξης του 20% σε όλα τα φροντιστηριακά μαθήματα (φιλολογικά, μαθηματικά, φυσικής και ηλεκτρονικών υπολογιστών ). Πέρα από τις οποιεσδήποτε εκπτώσεις θα ωφεληθεί ο κάθε εθελοντής αιμοδότης μας, ταυτόχρονα ωφελείται και ο σύλλογος της «αγάπης» αφού προσφέρεται από την προαναφερόμενη εταιρία το ποσό των 10,00€ (δέκα ευρώ) σε κάθε εγγραφή υπέρ του ταμείου μας και μάλιστα επαναλαμβανόμενα για τρία συνεχή έτη! Παροτρύνουμε τα μέλη μας να προσέλθουν στο προαναφερόμενο φροντιστήριο με την αιμοδοτική τους ταυτότητα προκειμένου να τους γίνει η ανάλογη προσφορά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο γραφείο του συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 13:30 και 17:00 με 21:00.
Για ακόμη μια φορά επισημαίνουμε ότι το Δ.Σ. πάντα ψάχνει να βρει τρόπους ώστε να ωφεληθούν κυρίως τα μέλη μας αλλά και να ωφεληθεί και ο σύλλογος.
Εξάλλου είναι γνωστή η πενταετής συνεργασία μας με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ-COSMOTE στην οποία έχουν σύμβαση 300 μέλη μας μέσω του συλλόγου με οικονομικά πακέτα ενώ η πρόσφατη σύναψη συνεργασίας με το ασφαλιστικό πρακτορείο DAIC των Αγάθης Δούναβη και Τάσου Ανθόπουλου ήδη άρχισε να αποδίδει καρπούς. Ελπίζουμε και αυτή η συνεργασία να ευοδωθεί προς όφελος όλων. Τέλος παροτρύνουμε και άλλες επιχειρήσεις της περιοχής μας να προβούνε σε ανάλογες ενέργειες και προσφορές.
Σε μια δύσκολη και συνεχιζόμενη οικονομική περίοδο πρέπει να στηρίζουμε ως πολίτες και καταναλωτές τις τοπικές επιχειρήσεις αφού και αυτές με τον τρόπο τους στηρίζουν και τις δικές μας ενέργειες και δράσεις.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: SEA AGAPI
Προς: Σ. Ε. Α ΙΑΣΜΟΥ
Προς: Σ. Ε. Α ΙΑΣΜΟΥ
Προς: Σ. Ε. Α ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
Προς: ΓΡΑΜΜΕΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Προς: =?iso-8859-7?B?w9HBzMzFzcnEz9UgxMXT0M/JzcEgKNbh7iDl8ePh89/h8ik=?=@otenet.gr
Προς: Ο.Φ.Ε.Α ΚΡΗΤΗΣ
Προς: ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΣΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑ
Προς: Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Προς: Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Προς: ΠΑΓΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΑΙΜΑΤΟΚΡΗΤΗΣ
Προς: =?iso-8859-7?B?0MHDytHH1MnKz9Mg09XLy8/Dz9MgxcjFy8/N1NnNIMHJzM/Ez9TZzSDK?=.=?iso-8859-7?B?wckgxNnRx9TZzSDP0cPBzdnNINPZzMHUz9MtwcnMwdTPytHH1Mc=?=.=?iso-8859-7?B?0yAo1uHuIOXx4+Hz3+HyKQ==?=@otenet.gr
Προς: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
Προς: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ
Προς: =?iso-8859-7?B?0M/LydTJ09TJys/TINPVy8vPw8/TIMXOwczJy8nZzSAo1uHuIOXx4+Hz?=.=?iso-8859-7?B?3+HyKQ==?=@otenet.gr
Προς: Σ. Ε. Α ΡΟΔΟΠΗΣ
Προς: =?iso-8859-7?B?0y4gxS4gwSDRz8TP0MfTICjW4e4g5fHj4fPf4fIp?=@otenet.gr
Προς: Σ. Ε. Α ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
Προς: ΣΕΑ Ν. ΧΑΝΙΩΝ"Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"
Προς: aimodotesxyl@germanosnet.gr
Προς: Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΙΜΑΤΟΣ», Σύλλογος
Προς: ΣΕΑ ΦΕΡΩΝ- ΙΣΑΑΚΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Προς: ΣΙΣΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
Θέμα:
Εστάλη: 7 Φεβ, 2011 16:34

 


* Το παρόν μήνυμα (email) δε θεωρείται spam, διότι έχει πλήρη τα στοιχεία του αποστολέα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε λάβει κατά λάθος
ή δε θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά Newsletters από το συγκεκριμένο αποστολέα, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν με την ένδειξη "UNSUBSCRIBE".

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®.

Σχόλια