Την ανάγκη όλων μας έχει μία κοπέλα

Την ανάγκη όλων μας έχει μία κοπέλα, μόλις 22 ετών, από τα Χανιά. Η Στεφανία Καργάκη βρίσκεται στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο «Υγεία», στην Αθήνα, με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Ήδη έχει υποβληθεί σε δύο... χειρουργεία και πλέον νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου.

Μία παρέα φίλων της οικογένειας Καργάκη πήρε την πρωτοβουλία και άνοιξε λογαριασμό στην Τράπεζα Marfin με στόχο όσοι μπορούν και το επιθυμούν να συμβάλλουν οικονομικά, ενισχύοντας την οικογένεια καθώς τα έξοδα (εγχειρήσεων και νοσηλείας) είναι ιδιαίτερα υψηλά.

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι: 0996369 - 40 / 9. Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη Τράπεζα επιλέχθηκε, διότι μέσα στο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο «Υγεία» υπάρχει η δυνατότητα συναλλαγών με τη Marfin.

apodimoikrites. Ας βοηθήσουμε όλοι! Ας δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Αυτό που κρύβεται κάτω απ' τη μάσκα του άγχους και της ανασφάλειας. Αυτό που είναι καθρέφτης της κρητικής ψυχής.

Το περίσσευμα του καθενός μας είναι ένα αμελητέο ποσό. Το περίσσευμα όλων μας είναι αρκετό να δώσει ζωή σε ένα κορίτσι 22 ετών που ΠΡΕΠΕΙ να ζήσει!

Ας μη γυρίσουμε την πλάτη...
* Το παρόν μήνυμα (email) δε θεωρείται spam, διότι έχει πλήρη τα στοιχεία του αποστολέα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε λάβει κατά λάθος
ή δε θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletters από το συγκεκριμένο αποστολέα, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν με την ένδειξη "UNSUBSCRIBE".

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®.

Σχόλια