Αγώνες Τοξοβολίας

Ρόδος, 03/02/2011


Σύσκεψη των εμπλεκομένων στο άθλημα της Τοξοβολίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του ΡΟΑΝ την εβδομάδα που μας πέρασε, για τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών και των δράσεων για το 2011 και ενόψει των αγώνων Island Games 2011 του καλοκαιριού.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία των Island Games της Ρόδου και συμμετείχαν εκπρόσωποι από τους συλλόγους Τοξοβολίας, Φλόγα, Κένταυρος, Ωρίων και Διγενής.

Το φλέγον θέμα που αρχικά τέθηκε ήταν αυτό της καταστροφής του γηπέδου όπου εκφράστηκε η ανησυχία όλων για το μέλλον του αθλήματος από τη στιγμή που χωρίς προπονητήριο ανοιχτού χώρου οι ρόδιοι αθλητές αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Τώρα μάλιστα που η Τοξοβολία βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο που βρέθηκε ποτέ, με την κατάληψη του πανελλήνιου πρωταθλήματος το 2010 από τον σύλλογο Φλόγα και την σημαντική αύξηση των αθλητών αλλά και συλλόγων του αθλήματος στο νησί μας.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να γίνουν συντονισμένες ενέργειες προς το Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια για να διευθετηθεί το θέμα του φυτωρίου. Λύση πρέπει να δοθεί και για το προπονητήριο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα το οποίο αδικαιολόγητα καλύφθηκε από μπάζα αχρηστεύοντας τον ανοιχτό χώρο εκμάθησης στο αθλητικό κέντρο.

Για τον προγραμματισμό των αγώνων αποφασίστηκε να γίνουν εφτά (7) αγώνες την χρονιά που διανύουμε με πρώτο τον αναπτυξιακό αγώνα 18μ. κλειστού χώρου που θα απευθύνεται στις μικρές ηλικίες των ακαδημιών των συλλόγων του νησιού μας και θα συνδυαστεί με την κοπή της πίτας της Τοξοβολίας.
Θα πραγματοποιηθούν δυο αγώνες- κριτήριο για την επιλογή των αθλητριών/των που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας στους αγώνες Island Games 2011 που τα αποτελέσματα τους θα μετρήσουν και στην βαθμολογία του Τοπικού Πρωταθλήματος και άλλοι δυο αγώνες τον Μάιο και τον Ιούνιο τόσο για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος όσο και για την καλή προετοιμασία των τοξοτών ενόψει των αγώνων νήσων.
Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί ένας αυτοτελής αγώνας 18μ. σε κεντρικό δημόσιο χώρο για την προβολή του αθλήματος και ένας ακόμα αυτοτελής Κυπέλου με την επωνυμία στην ολυμπιακή απόσταση 70μ..

* Το παρόν μήνυμα (email) δε θεωρείται spam, διότι έχει πλήρη τα στοιχεία του αποστολέα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε λάβει κατά λάθος
ή δε θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά Newsletters από το συγκεκριμένο αποστολέα, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν με την ένδειξη "UNSUBSCRIBE".

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®.


From: Ποδηλατικός Αγωνιστικός Όμιλ ος Νήσου Ρόδου (Π.Α.Ο.Ν.Ρ.) <paonrodou@gmail.com>
Date: Sat, 19 Feb 2011 20:26:38 +0200
Subject: Fwd: Αγώνες Τοξοβολίας



---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: tmihailidis <archery@islandgames.gr>
Ημερομηνία: 3 Φεβρουαρίου 2011 3:22 μ.μ.
Θέμα: Αγώνες Τοξοβολίας



 


Σχόλια