Εβδομαδιαία Ενημέρωση: Στην αφετηρία για την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011
Στην αφετηρία για την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. 

Στις 4 Μαρτίου το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα συγκληθεί με κύριο θέμα την Εθνική Συνδιάσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 3η Σεπτέμβρη του 2011.
Ο δρόμος προς τη Συνδιάσκεψη θα αποτελέσει μια μεγάλη συζήτηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, που θα δώσει τη ευκαιρία να εκφραστούν και να συμβάλλουν με τη γνώμη τους όλα τα μέλη της οργάνωσής μας σε όλα τα επίπεδα και τους χώρους, χωρίς περιορισμό και χωρίς προϋποθέσεις, σε μια ανοιχτή, δημοκρατική πολιτική διαβούλευση υψηλού επιπέδου.
Στη συζήτηση αναμένεται να συμπεριληφθεί και οργανωμένη διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς και προσωπικότητες του ευρύτερου πολιτικού χώρου της δημοκρατικής παράταξης και της κεντροαριστεράς.
Η όλη διαδικασία θα είναι ανοικτή και οι απόψεις που θα εκφραστούν ορατές στα μέλη μας και τους πολίτες που ενδιαφέρονται, μέσα από έναν νέο, διαδραστικό δικτυακό τόπο που στοχεύει να αναδείξει τον πλούτο και το περιεχόμενο της συζήτησης (και, γιατί όχι, της αντιπαράθεσης προτάσεων και ιδεών) που αναμένεται να αναπτυχθεί. Περισσότερες πληροφορίες για τη Συνδιάσκεψη εδώ.
Γιώργος Παπανδρέου: «Γνωρίζουμε ότι είναι ένας μαραθώνιος και ξεκινήσαμε με σπριντ»«
Θα επιτύχουμε αν ο Ελληνικός λαός εξακολουθεί να είναι πεπεισμένος, ότι οι θυσίες του δεν είναι μάταιες, ότι ως αποτέλεσμα θα αναδυθεί μια ισχυρότερη, δικαιότερη και ανταγωνιστικότερη Ελλάδα, μια νέα Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με την Angela Merkel στο Βερολίνο στις 22 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Παπανδρέου - Merkel.

«Λόγια, λόγια, λόγια. Οι ιδέες μετρούν.»«Η καινοτομία – όχι η επένδυση ή το εμπόριο ή η εκμετάλλευση προκάλεσαν τη Βιομηχανική Επανάσταση […]
Οι ιδέες είναι η σκοτεινή ύλη και η σκοτεινή ενέργεια ακόμη και της οικονομικής ιστορίας, σκοτάδια που αγνοήθηκαν επί ένα σχεδόν αιώνα (1890-1980).»
Η Deirdre McCloske, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου αναδεικνύει τη σημασία που οι ιδέες μπορούν να παίξουν στην υποστήριξη δημόσιων πολιτικών που στοχεύουν σε μια οικονομία με ανθρώπινο πρόσωπο.
Διαβάστε τη μελέτη που μεταφράστηκε και δημοσιεύεται με ευθύνη του ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου.
100 Χρόνια Αγώνες Γυναικών.
Ο Τομέας Γυναικών του ΠΑΣΟΚ προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα «100 Χρόνια Αγώνες Γυναικών» την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011 στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Ιπποκράτους 22, 15:00-19:30.
Θα παρευρεθούν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου και η Zita Gurmai, πρόεδρος του PES Women.

* Το παρόν μήνυμα (email) δε θεωρείται spam, διότι έχει πλήρη τα στοιχεία του αποστολέα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε λάβει κατά λάθος
ή δε θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά Newsletters από το συγκεκριμένο αποστολέα, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν με την ένδειξη "UNSUBSCRIBE".

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®.


From: "Τομέας Επικοινωνίας" <mazi@pasok.gr>
Sender: "Τομέας Επικοινωνίας" <mazi=pasok.gr@mcsv148.net>
Date: Thu, 24 Feb 2011 13:31:50 -0500
To: <emmanuel@pasok.gr>
ReplyTo: "Τομέας Επικοινωνίας" <mazi@pasok.gr>
Subject: Εβδομαδιαία Ενημέρωση

An den mporeite na deite sosta to newsletter patiste edo
Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011
Στην αφετηρία για την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.



 
Στις 4 Μαρτίου το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα συγκληθεί με κύριο θέμα την Εθνική Συνδιάσκεψη που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 3η Σεπτέμβρη του 2011. Ο δρόμος προς τη Συνδιάσκεψη θα αποτελέσει μια μεγάλη συζήτηση σε ολόκληρη την Ελλάδα, που θα δώσει τη ευκαιρία να εκφραστούν και να συμβάλλουν με τη γνώμη τους όλα τα μέλη της οργάνωσής μας σε όλα τα επίπεδα και τους χώρους, χωρίς περιορισμό και χωρίς προϋποθέσεις, σε μια ανοιχτή, δημοκρατική πολιτική διαβούλευση υψηλού επιπέδου. Στη συζήτηση αναμένεται να συμπεριληφθεί και οργανωμένη διαβούλευση με τους κοινωνικούς φορείς και προσωπικότητες του ευρύτερου πολιτικού χώρου της δημοκρατικής παράταξης και της κεντροαριστεράς. Η όλη διαδικασία θα είναι ανοικτή και οι απόψεις που θα εκφραστούν ορατές στα μέλη μας και τους πολίτες που ενδιαφέρονται, μέσα από έναν νέο, διαδραστικό δικτυακό τόπο που στοχεύει να αναδείξει τον πλούτο και το περιεχόμενο της συζήτησης (και, γιατί όχι, της αντιπαράθεσης προτάσεων και ιδεών) που αναμένεται να αναπτυχθεί. Περισσότερες πληροφορίες για τη Συνδιάσκεψη εδώ.

Γιώργος Παπανδρέου: «Γνωρίζουμε ότι είναι ένας μαραθώνιος και ξεκινήσαμε με σπριντ»

«Θα επιτύχουμε αν ο Ελληνικός λαός εξακολουθεί να είναι πεπεισμένος, ότι οι θυσίες του δεν είναι μάταιες, ότι ως αποτέλεσμα θα αναδυθεί μια ισχυρότερη, δικαιότερη και ανταγωνιστικότερη Ελλάδα, μια νέα Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου μετά τη συνάντησή του με την Angela Merkel στο Βερολίνο στις 22 Φεβρουαρίου. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις Παπανδρέου-Merkel.

«Λόγια, λόγια, λόγια. Οι ιδέες μετρούν.»

«Η καινοτομία – όχι η επένδυση ή το εμπόριο ή η εκμετάλλευση προκάλεσαν τη Βιομηχανική Επανάσταση […] Οι ιδέες είναι η σκοτεινή ύλη και η σκοτεινή ενέργεια ακόμη και της οικονομικής ιστορίας, σκοτάδια που αγνοήθηκαν επί ένα σχεδόν αιώνα (1890-1980).» Η Deirdre McCloske, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου αναδεικνύει τη σημασία που οι ιδέες μπορούν να παίξουν στην υποστήριξη δημόσιων πολιτικών που στοχεύουν σε μια οικονομία με ανθρώπινο πρόσωπο. Διαβάστε τη μελέτη που μεταφράστηκε και δημοσιεύεται με ευθύνη του ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου.

100 Χρόνια Αγώνες Γυναικών.

Ο Τομέας Γυναικών του ΠΑΣΟΚ προσκαλεί σε ημερίδα με θέμα «100 Χρόνια Αγώνες Γυναικών» την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011 στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Ιπποκράτους 22, 15:00-19:30. Θα παρευρεθούν ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Γιώργος Παπανδρέου και η Zita Gurmai, πρόεδρος του PES Women. Διαβάστε την πρόσκληση, δείτε το πόστερ.
Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ.
Το email αυτό είναι μέρος μαζικής αποστολής ενημέρωσης.

emmanuel@pasok.gr Απεγγραφή απο αυτή την λίστα  
Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου 
E-mail επικοινωνίας: mazi@pasok.gr
Sent to emmanuel@pasok.gr: unsubscribe | update profile | forward to a friend

Σχόλια