Ψυχολογία Αλλαγής

 Εξειδικευμένα Σεμινάρια Διεθνούς Εμπορίου 

ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Η Ψυχολογία Της Αλλαγής

 Ένα χιουμοριστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο ψυχολογίας για τη διοίκηση εργαζομένων και όχι μόνο.


Η ποιότητα της ζωής μας

-αλλά και η επιτυχία της επιχείρησης μας- είναι ευθέως ανάλογη με την αποτελεσματικότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Στόχος του Σεμιναρίου

Βασισμένος στις αρχές της γνωστικής συμπεριφορικής ψυχολογίας ο Δρ. Ροδαφηνός περιγράφει με χιούμορ, πρωτοτυπία και ευρηματικότητα τα αξιώματα που διέπουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις εφαρμογές τους για την επίτευξη αλλαγής συμπεριφοράς.

Γεννιόμαστε με προδιαγραφές πρίγκιπα και κάποια στιγμή, κοντά στα 30 καταλήγουμε «βάτραχοι», εξαιτίας των επιβλαβών συνηθειών που υιοθετήσαμε, της κακής διατροφής, των συναναστροφών… και πάει λέγοντας. Πώς μπορεί κανείς να ξαναγίνει «πρίγκιπας»; Η μία λύση είναι να περιμένει το φιλί της πριγκίπισσας. Η άλλη να παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο!

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όσους ασχολούνται με την αλλαγή συμπεριφοράς, όπως εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων, συμβούλους, εκπαιδευτικούς, διαιτολόγους, ψυχολόγους και φοιτητές ψυχολογίας, γονείς και παιδιά, αθλητές.

Στα άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους σε οποιονδήποτε τομέα, ακολουθώντας τη συμβουλή του εισηγητή/συγγραφέα: 'Σ.Κ.Α.Β.Ε.' για Συνεχή και Ασταμάτητη Βελτίωση του Εαυτού'.

Οφέλη του σεμιναρίου

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους: μια καλύτερη δουλειά, λιγότερο στρες, περισσότερους φίλους, κλπ. Παράλληλα, οι περισσότεροι θα ενδιαφερόμασταν να γνωρίσουμε τις βασικές αρχές που διέπουν την ανθρώπινη συμπεριφορά, ώστε να μπορούμε – πιθανόν – να αλλάξουμε τους άλλους (παιδιά που δε διαβάζουν, υπαλλήλους που δεν αποδίδουν, κλπ.), πάντα "για το καλό τους" …εννοείται!

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στη θεωρία και τις εφαρμοσμένες τεχνικές για επίτευξη επιθυμητών αλλαγών σε δυσλειτουργικές / δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές (π.χ., κάπνισμα, διατροφή, στρες, σχέσεις, αναβλητικότητα) με στόχο μια πιο ικανοποιητική προσωπική ζωή, αλλά και για να βοηθούν τους άλλους (συνεργάτες, υπαλλήλους, θεραπευόμενους, αθλητές) να αλλάξουν.Περιεχόμενα - Πρόγραμμα

·         Εισαγωγή - Είναι αναγκαία η αλλαγή;·          Μπορώ να αλλάξω τους άλλους;·         Γιατί οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις δεν αλλάζουν;·         Πότε αλλάζουμε;Διάλειμμα, φρούτα, ξηροί καρποί, κάμψεις, κοιλιακοί.

·         Βήματα για αλλαγή·         Σ.Κ.Α.Β.Ε. ·         Εξετάστε τη ζωή σας / τη δουλειά σας·         Ο τροχός της ζωής & Το συμβόλαιο (Εργαστήρια).·         Επίλογος: Σε αναζήτηση της επιτυχίας στην εργασία και στη ζωή.          Η ζωή σε προοπτική – δείτε ολόκληρη την εικόνα. Αξιολόγηση, συζήτηση.

ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Δρ Άγγελος ΡοδαφηνόςΔιευθυντής του Τμήματος Ψυχολογίας του City College, International Faculty of the University of Sheffield.
Υπεύθυνος ehelp - Κέντρου Συμβουλευτικής από το Διαδίκτυο.Το ακαδημαϊκό του έργο περιλαμβάνει διδασκαλία σε διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού (Sydney University of Technology, Wollongong University, Ithaca College) και της Ελλάδας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, American College of Thessaloniki, City College).
Το πρώτο του βιβλίο, 'Από πρίγκιπας βάτραχος και… τούμπαλιν' (7η έκδοση 2007) έχει βοηθήσει από τότε χιλιάδες αναγνώστες να πραγματοποιήσουν σημαντικά βήματα, αλλάζοντας τις συνθήκες της ζωής τους ή τον τρόπο που τις αντιλαμβάνονται.
Το δεύτερο βιβλίο του 'Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι' (4η έκδοση 2007) έχει γίνει ανάρπαστο από τη μερίδα του πληθυσμού που θεωρεί 'τους άλλους' ηλίθιους (...φανταστείτε να το αγοράσουν και οι υπόλοιποι, 'οι ηλίθιοι'). Στο ενεργητικό του καταχωρείται επιπλέον και η συγγραφή σαράντα και πλέον άρθρων, δημοσιευμένων σε ξενόγλωσσα και ελληνόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά καθώς και η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού «εγχειριδίου» για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Παράλληλα, είναι επαγγελματίας ομιλητής και σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κέντρα υγείας.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  6 Ώρες
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, 11.00-17.00, The MET Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48,στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. ΑΘΗΝΑ -     Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, 16.00-22.00
Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, Μιχαλακοπούλου 114, Αμπελόκηποι.

 

ΚΟΣΤΟΣ:    195 ευρώ (-10% για έγκαιρη συμμετοχή)
Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, παροχής πρακτικού οδηγού σε μορφή βιβλίου, coffee & snack και πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!                                                                                                          Το σεμινάριο αυτό μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το 0,45 του

ΛΑΕΚ.Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.



Με φιλικούς Χαιρετισμούς

Για την Global Greece                                        Μπάμπης Φιλαδαρλής
ΜΒΑ,
DipM, MIEx.   

Global Greece  - International Business Projects
Thomas Building, 9th km. Thessaloniki – Thermi, POBox. 60689, 570 01 Thessaloniki, Greece
Tel: +30 2310474191,
Fax: +30 2310474192,
Email: info@globalgreece.gr
Web: www.globalgreece.gr
Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών και του διεθνούς εμπορίου γενικότερα.

http://istosnet.wordpress.com

* Το παρόν μήνυμα (email) δε θεωρείται spam, διότι έχει πλήρη τα στοιχεία του αποστολέα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε λάβει κατά λάθος
ή δε θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά Newsletters από το συγκεκριμένο αποστολέα, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν με την ένδειξη "UNSUBSCRIBE".

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®.


From: "Global Greece" <glocal@otenet.gr>
Sender: Global Greece <glocal@otenet.gr>
Date: Mon, 28 Feb 2011 18:19:19 +0200
To: <aimodotes@rhodes-hospital.gr>
Subject: Ψυχολογία Αλλαγής

                  

 Εξειδικευμένα Σεμινάρια Διεθνούς Εμπορίου

  ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

Η Ψυχολογία Της Αλλαγής 

Ένα χιουμοριστικό εκπαιδευτικό σεμινάριο ψυχολογίας

για την διοίκηση εργαζομένων και όχι μόνο.

Η ποιότητα της ζωής μας -αλλά και η επιτυχία της επιχείρησης μας- είναι ευθέως ανάλογη με την αποτελεσματικότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις που παρουσιάζονται.


Στόχος του Σεμιναρίου

Βασισμένος στις αρχές της γνωστικής συμπεριφορικής ψυχολογίας ο Δρ. Ροδαφηνός περιγράφει με χιούμορ, πρωτοτυπία και ευρηματικότητα τα αξιώματα που διέπουν την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις εφαρμογές τους για την επίτευξη αλλαγής συμπεριφοράς.

Γεννιόμαστε με προδιαγραφές πρίγκιπα και κάποια στιγμή, κοντά στα 30 καταλήγουμε «βάτραχοι», εξαιτίας των επιβλαβών συνηθειών που υιοθετήσαμε, της κακής διατροφής, των συναναστροφών… και πάει λέγοντας. Πώς μπορεί κανείς να ξαναγίνει «πρίγκιπας»; Η μία λύση είναι να περιμένει το φιλί της πριγκίπισσας. Η άλλη να παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο!


Σε ποιους απευθύνεται;

Σε όσους ασχολούνται με την αλλαγή συμπεριφοράς, όπως εργαζόμενους και στελέχη επιχειρήσεων, συμβούλους, εκπαιδευτικούς, διαιτολόγους, ψυχολόγους και φοιτητές ψυχολογίας, γονείς και παιδιά, αθλητές.

Στα άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τη ζωή τους σε οποιονδήποτε τομέα, ακολουθώντας τη συμβουλή του εισηγητή/συγγραφέα: ‘Σ.Κ.Α.Β.Ε.’ για Συνεχή και Ασταμάτητη Βελτίωση του Εαυτού’.


Οφέλη του σεμιναρίου

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να αλλάξουν κάτι στη ζωή τους: μια καλύτερη δουλειά, λιγότερο στρες, περισσότερους φίλους, κλπ. Παράλληλα, οι περισσότεροι θα ενδιαφερόμασταν να γνωρίσουμε τις βασικές αρχές που διέπουν την ανθρώπινη συμπεριφορά, ώστε να μπορούμε – πιθανόν – να αλλάξουμε τους άλλους (παιδιά που δε διαβάζουν, υπαλλήλους που δεν αποδίδουν, κλπ.), πάντα ”για το καλό τους” …εννοείται!

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στη θεωρία και τις εφαρμοσμένες τεχνικές για επίτευξη επιθυμητών αλλαγών σε δυσλειτουργικές / δυσπροσαρμοστικές συμπεριφορές (π.χ., κάπνισμα, διατροφή, στρες, σχέσεις, αναβλητικότητα) με στόχο μια πιο ικανοποιητική προσωπική ζωή, αλλά και για να βοηθούν τους άλλους (συνεργάτες, υπαλλήλους, θεραπευόμενους, αθλητές) να αλλάξουν.


Περιεχόμενα - Πρόγραμμα

·         Εισαγωγή - Είναι αναγκαία η αλλαγή;

·          Μπορώ να αλλάξω τους άλλους;

·         Γιατί οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις δεν αλλάζουν;

·         Πότε αλλάζουμε;

Διάλειμμα, φρούτα, ξηροί καρποί, κάμψεις, κοιλιακοί.

·         Βήματα για αλλαγή

·         Σ.Κ.Α.Β.Ε. 

·         Εξετάστε τη ζωή σας / τη δουλειά σας

·         Ο τροχός της ζωής & Το συμβόλαιο (Εργαστήρια).

·         Επίλογος: Σε αναζήτηση της επιτυχίας στην εργασία και στη ζωή.

          Η ζωή σε προοπτική – δείτε ολόκληρη την εικόνα. Αξιολόγηση, συζήτηση.


ΟΜΙΛΗΤΗΣ
: Δρ Άγγελος Ροδαφηνός

Διευθυντής του Τμήματος Ψυχολογίας του City College, International Faculty of the University of Sheffield. Υπεύθυνος ehelp - Κέντρου Συμβουλευτικής από το Διαδίκτυο.

Το ακαδημαϊκό του έργο περιλαμβάνει διδασκαλία σε διάφορα πανεπιστήμια του εξωτερικού (Sydney University of Technology, Wollongong University, Ithaca College) και της Ελλάδας (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, American College of Thessaloniki, City College).

Το πρώτο του βιβλίο, ‘Από πρίγκιπας βάτραχος και… τούμπαλιν’ (7η έκδοση 2007) έχει βοηθήσει από τότε χιλιάδες αναγνώστες να πραγματοποιήσουν σημαντικά βήματα, αλλάζοντας τις συνθήκες της ζωής τους ή τον τρόπο που τις αντιλαμβάνονται. Το δεύτερο βιβλίο του ‘Οι Ηλίθιοι είναι Ανίκητοι’ (4η έκδοση 2007) έχει γίνει ανάρπαστο από τη μερίδα του πληθυσμού που θεωρεί ‘τους άλλους’ ηλίθιους (...φανταστείτε να το αγοράσουν και οι υπόλοιποι, ‘οι ηλίθιοι’). Στο ενεργητικό του καταχωρείται επιπλέον και η συγγραφή σαράντα και πλέον άρθρων, δημοσιευμένων σε ξενόγλωσσα και ελληνόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά καθώς και η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού «εγχειριδίου» για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Παράλληλα, είναι επαγγελματίας ομιλητής και σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και κέντρα υγείας.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  6 Ώρες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΧΩΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 
- Σάββατο 12 Μαρτίου 2011, 11.00-17.00, The MET Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48,

στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. 

ΑΘΗΝΑ -     Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, 16.00-22.00

Ξενοδοχείο Στράτος Βασιλικός, Μιχαλακοπούλου 114, Αμπελόκηποι.


 

ΚΟΣΤΟΣ:    195 ευρώ (-10% για έγκαιρη συμμετοχή)

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει τα έξοδα παρακολούθησης, παροχής πρακτικού οδηγού σε μορφή βιβλίου, coffee & snack και πιστοποιητικό παρακολούθησης.


ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!                                                                                                          

Το σεμινάριο αυτό μπορεί να χρηματοδοτηθεί από το 0,45 του ΛΑΕΚ.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.


Αίτηση Συμμετοχής (click)

Με φιλικούς Χαιρετισμούς

Για την Global Greece                                        

Μπάμπης Φιλαδαρλής ΜΒΑ, DipM, MIEx.   

Global Greece  - International Business Projects

Thomas Building, 9th km. ThessalonikiThermiPOBox. 60689, 570 01 Thessaloniki, Greece

Tel: +30 2310474191, Fax: +30 2310474192, Email: info@globalgreece.gr Web: www.globalgreece.gr

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών και του διεθνούς εμπορίου γενικότερα. Αυτό το μήνυμα πληρεί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.  Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλώ δεχθείτε τις απολογίες μας για την ενόχληση. Για να διαγραφεί η διεύθυνση σας παρακαλώ απαντήστε / reply με την λέξη UNSUBSCRIBE στο θέμα ή πατήστε εδώ: 

Σχόλια