Εθνική Επανεκκίνηση

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011Πορεία προς τη Συνδιάσκεψη με σύνθημα την Εθνική Επανεκκίνηση 

Συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος με θέμα την πορεία προς τη Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου 2011. Σύμφωνα με τον Γραμματέα του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη η Συνδιάσκεψη «οφείλει να σηματοδοτήσει μια νέα εξωστρέφεια για το κόμμα μας και τη νέα κοινωνική συμμαχία στην οποία θα στηριχθεί η προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας.»
Διαβάστε τα σημεία ομιλίας του Μιχάλη Καρχιμάκη στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.
Δείτε το πρόγραμμα εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου.
Στην Αθήνα αύριο οι Ευρωπαίοι ΣοσιαλιστέςΓια μια προοδευτική διακυβέρνηση στην Ευρώπη του αύριο, με αιχμή το Ευρωομόλογο και τον Φόρο στις Χρηματοπιστωτικές Συναλλαγές συνεδριάζουν αύριο και μεθαύριο (4 και 5 Μαρτίου) στην Αθήνα οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Δείτε το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες.
Για μια ορθολογική διαχείριση της δημόσιας ακίνητης περιουσίαςΤο επίκαιρο πρόβλημα της αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας εξετάζει ο Βασίλης Μαγκλάρας σε μελέτημά του, που δημοσιεύεται με ευθύνη του ΙΣΤΑΜΕ - Ανδρέας Παπανδρέου με τίτλο «Το πολυσύνθετο πρόβλημα της Δημόσιας Ακίνητης Περιουσίας».
Διαβάστε το πλήρες κείμενο.

* Το παρόν μήνυμα (email) δε θεωρείται spam, διότι έχει πλήρη τα στοιχεία του αποστολέα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε λάβει κατά λάθος
ή δε θέλετε να λαμβάνετε ενημερωτικά Newsletters από το συγκεκριμένο αποστολέα, παρακαλούμε απαντήστε στο παρόν με την ένδειξη "UNSUBSCRIBE".

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®.


From: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi@pasok.gr>
Sender: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi=pasok.gr@mcsv148.net>
Date: Thu, 3 Mar 2011 10:03:16 -0500
To: <emmanuel@pasok.gr>
ReplyTo: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi@pasok.gr>
Subject: Εθνική Επανεκκίνηση

An den mporeite na deite sosta to newsletter patiste edo
Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011



Πορεία προς τη Συνδιάσκεψη με σύνθημα την Εθνική Επανεκκίνηση



 
Συνεδριάζει αύριο το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος με θέμα την πορεία προς τη Συνδιάσκεψη της 3ης Σεπτεμβρίου 2011. Σύμφωνα με τον Γραμματέα του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη η Συνδιάσκεψη «οφείλει να σηματοδοτήσει μια νέα εξωστρέφεια για το κόμμα μας και τη νέα κοινωνική συμμαχία στην οποία θα στηριχθεί η προσπάθεια για τη σωτηρία της χώρας.» Διαβάστε τα σημεία ομιλίας του Μιχάλη Καρχιμάκη στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Δείτε το πρόγραμμα εργασιών του Εθνικού Συμβουλίου.

Στην Αθήνα αύριο οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές

Για μια προοδευτική διακυβέρνηση στην Ευρώπη του αύριο, με αιχμή το Ευρωομόλογο και τον Φόρο στις Χρηματοπιστωτικές Συναλλαγές συνεδριάζουν αύριο και μεθαύριο (4 και 5 Μαρτίου) στην Αθήνα οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Δείτε το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες.

Για μια ορθολογική διαχείριση της δημόσιας ακίνητης περιουσίας

Το επίκαιρο πρόβλημα της αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας εξετάζει ο Βασίλης Μαγκλάρας σε μελέτημά του, που δημοσιεύεται με ευθύνη του ΙΣΤΑΜΕ-Ανδρέας Παπανδρέου με τίτλο «Το πολυσύνθετο πρόβλημα της Δημόσιας Ακίνητης Περιουσίας». Διαβάστε το πλήρες κείμενο.



Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ.
Το email αυτό είναι μέρος μαζικής αποστολής ενημέρωσης.

emmanuel@pasok.gr Απεγγραφή απο αυτή την λίστα  
Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου 
E-mail επικοινωνίας: mazi@pasok.gr




Sent to emmanuel@pasok.gr: unsubscribe | update profile | forward to a friend


Formatted for mobile viewing
View page directly

Σχόλια