Nέα έκδοση (ver. 2.1.6.0.) του προγράμματος Hyper Axion Μισθοδοσία

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε, ότι υπάρχει ήδη διαθέσιμη η νέα έκδοση (ver. 2.1.6.0.) του προγράμματος Hyper Axion Μισθοδοσία, η οποία συνοπτικά περιλαμβάνει όλες τις ακόλουθες αλλαγές:

Α. ΕΝΟΤΗΤΑ: ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

1.     Ενσωμάτωση του «Εντύπου Β» που αφορά τα επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ. Πιο αναλυτικά στο menu/Εκτυπώσεις/ΣΕΠΕ - ΟΑΕΔ ενσωματώθηκε η εκτύπωση «Έντυπο Β ΟΑΕΔ».
Στη φόρμα επιλογών δίνεται η δυνατότητα φίλτρων εταιρίας, προγράμματος επιδότησης και τριμήνου επιδότησης.
Επιπλέον ενσωματώθηκε νέος παραμετρικός πίνακας «Υποκαταστήματα ΟΑΕΔ» από menu/Παράμετροι/Ορισμός Υπολοίπων Αρχείων.
Η επιλογή των τιμών γίνεται μέσα στα υποκαταστήματα της εταιρίας στο πεδίο «Υποκ.ΟΑΕΔ» για να χρησιμοποιηθούν στο έντυπο.
2.     Ενσωμάτωση νέων επιδοτούμενων κατηγοριών εργαζομένων στο πρόγραμμα επιχορήγησης 200000 θέσεων πλήρους απασχόλησης με επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών, για τη διατήρηση 400000 θέσεων εργασίας σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ στις 7/2/2011.
Πιο αναλυτικά ενσωματώθηκαν οι κάτωθι κατηγορίες
• Κοινοί 1 έτους διάρκειας 75%
• Με αναπηρία 1 έτους διάρκειας 75%
• 50 ετών και άνω 1 έτους διάρκειας 75% Οι οποίες ισχύουν για επιχειρήσεις με ένα άτομο πλήρους απασχόλησης.

3.     Ενσωμάτωση των αλλαγών στο τρόπο υπολογισμού του ποσού επιχορήγησης για τους απασχολούμενους με μερική απασχόληση για το «Ειδικό διετές Πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 25.000 ανέργων» σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΑΕΔ με αρ. πρωτ. Β102374 στις 20/01/2011. 
4.     Ενσωμάτωση νέου τύπου άδειας «Ακτινολογική».
Πιο αναλυτικά από menu/Παράμετροι/ Ορισμός Παραμέτρων Εφαρμογής στο tab «Τύποι Αδειών» ενσωματώθηκε ο νέος τύπος άδειας.
Ο νέος αυτός τύπος είναι με αποδοχές και εμφανίζεται και στο βιβλίο αδειών.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Tamvakas Dimitrios" <dt@blogic.gr>
Date: Fri, 4 Mar 2011 13:34:41 +0200
To: Tamvakas Dimitrios<dt@blogic.gr>
Subject: FW: Nέα έκδοση (ver. 2.1.6.0.) τ ου προγράμματος Hyper Axion Μι σθοδοσία

 

 

LOGO FINAL (2)

Συστήματα Πληροφορικής Ταμβακάς ΑΕ

______________________________________________________

Δημήτρης Ταμβακάς

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Κων. Τσάτσου & Λίνδου, 85100 Ρόδος

Τηλ.:  22410-75218 / 22410-44400

Φαξ:  22410-43376

www.b-soft.gr / dt@b-soft.gr

 

 

 

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε, ότι υπάρχει ήδη διαθέσιμη η νέα έκδοση (ver. 2.1.6.0.) του προγράμματος Hyper Axion Μισθοδοσία, η οποία συνοπτικά περιλαμβάνει όλες τις ακόλουθες αλλαγές:

Α. ΕΝΟΤΗΤΑ: ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ

1.     Ενσωμάτωση του «Εντύπου Β» που αφορά τα επιδοτούμενα προγράμματα ΟΑΕΔ. Πιο αναλυτικά στο menu/Εκτυπώσεις/ΣΕΠΕ - ΟΑΕΔ ενσωματώθηκε η εκτύπωση «Έντυπο Β ΟΑΕΔ». Στην φόρμα επιλογών δίνεται η δυνατότητα φίλτρων εταιρίας, προγράμματος επιδότησης και τριμήνου επιδότησης.

Επιπλέον ενσωματώθηκε νέος παραμετρικός πίνακας «Υποκαταστήματα ΟΑΕΔ» από menu/Παράμετροι/Ορισμός Υπολοίπων Αρχείων. Η επιλογή των τιμών γίνεταιμέσα στα υποκαταστήματα της εταιρίας στο πεδίο «Υποκ.ΟΑΕΔ» για να χρησιμοποιηθούν στο έντυπο.

2.     Ενσωμάτωση νέων επιδοτούμενων κατηγοριών εργαζομένων στο πρόγραμμα επιχορήγησης 200000 θέσεων πλήρους απασχόλησης με επιδότηση των εργοδοτικών εισφορών, για τη διατήρηση 400000 θέσεων εργασίας σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ στις 7/2/2011. Πιο αναλυτικά ενσωματώθηκαν οι κάτωθι κατηγορίες

  • Κοινοί 1 έτους διάρκειας 75%
  • Με αναπηρία 1 έτους διάρκειας 75%
  • 50 ετών και άνω 1 έτους διάρκειας 75%

Οι οποίες ισχύουν για επιχειρήσεις με ένα άτομο πλήρους απασχόλησης.

3.     Ενσωμάτωση των αλλαγών στο τρόπο υπολογισμού του ποσού επιχορήγησης για τους απασχολούμενους με μερική απασχόληση για το «Ειδικό διετές Πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη25.000 ανέργων» σύμφωνα με την εγκύκλιο του ΟΑΕΔ με αρ. πρωτ. Β102374 στις 20/01/2011. 

4.     Ενσωμάτωση νέου τύπου άδειας «Ακτινολογική». Πιο αναλυτικά από menu/Παράμετροι/ Ορισμός Παραμέτρων Εφαρμογής στο tab«Τύποι Αδειών» ενσωματώθηκε ο νέος τύπος άδειας. Ο νέος αυτός τύπος είναι με αποδοχές και εμφανίζεται και στο βιβλίο αδειών.

5.     Αυτόματη εμφάνιση ημερομηνιών στα πεδία Ημερ/νία Απασχόλησης Από και Ημερ/νία Απασχόλησης Έως στην ΑΠΔ σε επαγγελματίες με ΙΚΑ με τύπο αποδοχών 16 (Επιδοτούμενοι Εργαζόμενοι στα ΚΕΚ). 

6.     Ενσωμάτωση των Νέων Κωδικών ΟΣΥΚ - ΚΑΔ - ΚΠΚ - Ειδ.Περ.Ασφ. σύμφωνα με την τελευταία αναβάθμιση του αρχείου του ΙΚΑ (08/02/2011).

7.     Βελτιστοποίηση της φόρμας επιλογών του «Αρχείου Πληρωμής Μέσω Τράπεζας» με την αντικατάσταση του πεδίου «Τμήμα Απασχόλησης» από λίστα επιλογής σε gridπολλαπλής επιλογής. Πιο αναλυτικά στην φόρμα επιλογών που βρίσκεται menu / Εκτυπώσεις / Λοιπές δίνεται πλέον η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής των τμημάτων απασχόλησης για το φιλτράρισμα εργαζομένων.

8.     Ενσωμάτωση προειδοποιητικού μηνύματος στην αποχώρηση εργαζομένου με εκκρεμείς ανεξόφλητες παροχές.

9.     Ενσωμάτωση button«Εξαγωγή σε Excel» στο παράθυρο της Διαχείρισης Εργαζομένων. Πιο αναλυτικά δίνεται πλέον η δυνατότητα της εξαγωγής της λίστας των εργαζομένων σε Excel. 

10.  Ενσωμάτωση νέων φίλτρων στην φόρμα επιλογών της εκτύπωσης Απόδειξη Πληρωμής. Συγκεκριμένα στην φόρμα επιλογών της εκτύπωσης Απόδειξη Πληρωμής που βρίσκεται menu / Εκτυπώσεις / Λογιστικές στο tab Επιπλέον φίλτρα / Παράμετροι ενσωματώθηκε το πεδίο «Απόκρυψη εμφάνισης ΣΣΕ».

11.  Βελτιστοποίηση της φόρμας επιλογών της εκτύπωσης «Βεβαίωση Εργοδότη Κοινών Επιχειρήσεων» με την ενσωμάτωση του «Κωδικού» στην λίστα των εργαζομένων και της δυνατότητας γρήγορης αναζήτησης με την πληκτρολόγηση στους τίτλους των στηλών.

 

Β. ΕΝΟΤΗΤΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ

1.     Ενσωμάτωση του πεδίου «Μείωση Ωρών/Βδομάδα» στην σύμβαση «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΠΔΔ & ΟΤΑ» που αφορά το επίδομα «Εξωδιδακτικής απασχόλησης εκπαιδευτικών λειτουργών». Πιο αναλυτικά ενσωματώθηκε στη σύμβαση το πεδίο «Μείωση Ωρών/Βδομάδα» για να δίνεται η δυνατότητα επιπλέον μείωσης του συγκεκριμένου επιδόματος στους εκπαιδευτικούς.

 

Η διαδικασία της αναβάθμισης πραγματοποιείται μέσα από το πρόγραμμα, από την επιλογή "Internet" και εν συνεχεία "Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογής".

Οι αλλαγές που έχουν γίνει εμφανίζονται αναλυτικά μέσα από την ιστοσελίδα μας στο Internet www.e-forologia.gr επιλέγοντας «Εξυπηρέτηση Πελατών» και εν συνεχεία επιλέγοντας το εικονίδιο Hyper Axion Μισθοδοσία και την επιλογή «Αλλαγές με τις τελευταίες εκδόσεις» ή για να συνδεθείτε αυτόματα πατήστε «εδώ» .

Οδηγίες για την διαδικασία αναβάθμισης εμφανίζονται μέσα στην ιστοσελίδα μας στο Internet www.e-forologia.gr επιλέγοντας «Εξυπηρέτηση Πελατών» και εν συνεχεία επιλέγοντας το εικονίδιο Hyper Axion Μισθοδοσία και την επιλογή «οδηγίες αναβάθμισης» ή για να συνδεθείτε αυτόματα πατήστε «εδώ».

Το Τμήμα Υποστήριξης της Epsilon Net A.E. είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Για την επιστημονική ομάδα
της Epsilon Net A.E.

Βασίλης Βουτσάς

 

 



__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 5924 (20110303)__________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.

http://www.eset.com

Σχόλια