3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΙΟΥ 2011

Αθήνα, 19 Μαΐου 2011

Αριθμ. Πρωτ.: 542





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) ανακοινώνει ότι τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΪΟΥ 2011 θα πραγματοποιηθεί η 3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ συνδικαλιστικών στελεχών και υπηρεσιακών παραγόντων στους Ο.Τ.Α. Α' Βαθμού για τις νέες διατάξεις στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Ν. 3865/2010).

Η 3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ θα πραγματοποιηθεί στην ΠΑΤΡΑ, στην αίθουσα «Μέγαρο Λόγου και Τέχνης» (Πλατεία Γεωργίου), από τις 10.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα και θα γίνει σε συνεργασία με την Σ.Ε.Υ.Υ.Ο. Την ενημέρωση θα κάνουν υπηρεσιακά στελέχη της 43ης και 47ης Διεύθυνσης του Υπουργείου Οικονομικών – Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα συνδικαλιστικά στελέχη και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων – Μελών της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. από τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου καθώς και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των Δήμων.

Η ενημέρωση των συνδικαλιστικών στελεχών της Ομοσπονδίας αλλά και των υπηρεσιακών παραγόντων θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά στην παρούσα συγκυρία, για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.




ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Thu, 19 May 2011 14:51:40 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Subject: 3η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΓΙ Α ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΙΟΥ 2011

 

Σχόλια