Nέα έκδοση 4.52.8.2 του προγράμματος extra Tax System

 Αγαπητοί συνεργάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει διαθέσιμη η νέα έκδοση

4.52.8.2 του προγράμματος

extra Tax System, η οποία περιλαμβάνει την παρακάτω βελτίωση:

1. Κατά την αντιγραφή από την Λογιστική Διαχείριση στο έντυπο «Ειδικό Σημείωμα Αυτοελέγχου Φ.Π.Α.», οι Αγορές χωρίς ΦΠΑ, μεταφέρονται στην γραμμή με 0% Φ.Π.Α., του tab «Κόστος Πωληθέντων» και όχι στις Αγορές με 13% ΦΠΑ. Παρακαλείσθε σε όσες επιχειρήσεις πραγματοποιήσατε μεταφορά από Λογιστική Διαχείριση, οι οποίες πραγματοποίησαν Αγορές άνευ Φ.Π.Α., να επαναλάβετε την διαδικασία μεταφοράς. Οδηγίες που αφορούν τη

διαδικασία αναβάθμισης, τη χρήση, τεχνικά θέματα αλλά και εργαλεία σχετικά με τις εφαρμογές μας μπορείτε να βρίσκετε μέσω της Online υπηρεσίας

24ωρης Υποστήριξης "

epsilon Support" η οποία ενημερώνεται καθημερινά με νέα θέματα.

Η πρόσβαση στο "

epsilon Support" πραγματοποιείται μέσω της σελίδας

http://support.epsilonnet.gr χρησιμοποιώντας τα συνθηματικά που σας έχουν αποσταλεί με παλαιότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα.

Το Τμήμα Υποστήριξης της Epsilon Net είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Για την επιστημονική ομάδα της

Epsilon Net A.E.,

Νικόλαος Ταχτσίδης

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Epsilon Net Support" <support@enetnews.gr>
Date: 30 May 2011 15:32:16 +0300
To: <e_chrisis@yahoo.com>
ReplyTo: support@enetnews.gr
Subject: Nέα έκδοση 4.52.8.2 του προγράμματος extra Tax System

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει διαθέσιμη η νέα έκδοση 4.52.8.2 του προγράμματος extra Tax System, η οποία περιλαμβάνει την παρακάτω βελτίωση:

  1. Κατά την αντιγραφή από την Λογιστική Διαχείριση στο έντυπο «Ειδικό Σημείωμα Αυτοελέγχου Φ.Π.Α.», οι Αγορές χωρίς ΦΠΑ, μεταφέρονται στην γραμμή με 0% Φ.Π.Α., του tab «Κόστος Πωληθέντων» και όχι στις Αγορές με 13% ΦΠΑ. Παρακαλείσθε σε όσες επιχειρήσεις πραγματοποιήσατε μεταφορά από Λογιστική Διαχείριση, οι οποίες πραγματοποίησαν Αγορές άνευ Φ.Π.Α., να επαναλάβετε την διαδικασία μεταφοράς.

Οδηγίες που αφορούν τη διαδικασία αναβάθμισης, τη χρήση, τεχνικά θέματα αλλά και εργαλεία σχετικά με τις εφαρμογές μας μπορείτε να βρίσκετε μέσω της Online υπηρεσίας 24ωρης Υποστήριξης "epsilon Support" η οποία ενημερώνεται καθημερινά με νέα θέματα.

Η πρόσβαση στο "epsilon Support" πραγματοποιείται μέσω της σελίδας http://support.epsilonnet.gr χρησιμοποιώντας τα συνθηματικά που σας έχουν αποσταλεί με παλαιότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα.

Το Τμήμα Υποστήριξης της Epsilon Net είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Για την επιστημονική ομάδα της
Epsilon Net A.E.,
Νικόλαος Ταχτσίδης

 

 

 

Σχόλια