Ανασύνταξη δυνάμεων: Εμπιστοσύνη και συστράτευση για να νικήσουμε την κρίση

Πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο σύσκεψη 30 στελεχών του ΠΑΣΟΚ από όλη την Κρήτη με θέμα το Αναπτυξιακό Όραμα της Κρήτης.
Η συνάντηση οργανώθηκε για την καλύτερη προετοιμασία της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης της Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες στο πλαίσιο της πορείας προς την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτεμβρίου 2011.


Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Προσφύγων (20 Ιουνίου), ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ενταξης και Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «Για το ΠΑ.ΣΟ.Κ, για το Κίνημά μας η σημερινή ημέρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία και χροιά.
Η προστασία των αδυνάτων, των κατατρεγμένων, των μη προνομιούχων ήταν και είναι θέσεις μας, αρχές μας και βαθύτατη ιδεολογική κατεύθυνση και πίστη μας.
Το Κίνημά μας γεννήθηκε, οργανώθηκε και αντιστάθηκε στο εξωτερικό με πρωτεργάτη και ιδρυτή τον Ανδρέα Παπανδρέου διωκόμενο και εξόριστο από την δικτατορία των συνταγματαρχών.
Η τότε ελπίδα για ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, σεβασμός του ατόμου δεν έπαψε ούτε στιγμή να είναι προσταγή και υποχρέωση σε κάθε μας απόφαση.»
From: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi@pasok.gr>
Sender: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi=pasok.gr@mcsv188.net>
Date: Thu, 23 Jun 2011 14:18:23 -0400
To: <emmanuel@pasok.gr>
ReplyTo: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi@pasok.gr>
Subject: Ανασύνταξη δυνάμεων: Εμπιστοσύνη και συστράτευση για να νικήσουμε την κρίση

An den mporeite na deite sosta to newsletter patiste edo
Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011
Ανασύνταξη δυνάμεων: εμπιστοσύνη και συστράτευση για να νικήσουμε την κρίση.



Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τη Βουλή την περασμένη Τρίτη, αποτελεί τη νέα αφετηρία της πανεθνικής προσπάθειας για να νικήσουμε την κρίση.

Πριν από είκοσι μήνες, αντιμετωπίσαμε τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό της χώρας. Όλο αυτό το διάστημα, η Ελλάδα δίνει μια δύσκολη μάχη. Ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κλείνοντας τη συζήτηση στη Βουλή τόνισε ότι αυτή η Κυβέρνηση κλήθηκε να διαχειριστεί την πιο δύσκολη, πολύπλοκη, πρωτόγνωρη και απαιτητική κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών και εντός, και εκτός Ελλάδας. «Μιλάμε για ένα έργο και ένα καθήκον υπεράνθρωπο», είπε ο Πρωθυπουργός και διευκρίνισε: «χωρίς την έγερση, χωρίς τη συμμετοχή και την απόφαση του κάθε Έλληνα, όμως, το έργο αυτό θα απειληθεί να μην ολοκληρωθεί. Γι' αυτό και σήμερα, η ψήφος εμπιστοσύνης είναι ένα συμβόλαιο με τον Ελληνικό λαό. Ένα συμβόλαιο για το τι μπορούμε να υποσχεθούμε, αλλά και τι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε, από την πλευρά της Κυβέρνησης. Αλλά και τι χρειάζεται όλοι μας, ο κάθε Έλληνας να δεσμευθεί να κάνει για την πατρίδα». Διαβάστε για την δευτερολογία του πρωθυπουργού εδώ.

Ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση για την έξοδο από την κρίση



Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ανέλαβαν θέσεις ευθύνης στην νεοσύστατη Κυβερνητική Επιτροπή, διατύπωσαν μια ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση για την αντιμετώπιση και την υπέρβαση της κρίσης, με ευθύνη και τόλμη αλλά και σεβασμό στις θυσίες των πολιτών. Διαβάστε εδώ τις τοποθετήσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου, του Δημήτρη Ρέππα, του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, του Χάρη Καστανίδη, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση, του Ανδρέα Λοβέρδου, του Κώστα Σκανδαλίδη και του Χρήστου Παπουτσή. 
Το αναπτυξιακό μέλλον της Κρήτης



Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο σύσκεψη 30 στελεχών του ΠΑΣΟΚ από όλη την Κρήτη με θέμα την Αναπτυξιακό Όραμα της Κρήτης. Η συνάντηση οργανώθηκε για την καλύτερη προετοιμασία της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης της Κρήτης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες στο πλαίσιο της πορείας προς την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτεμβρίου 2011. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Προσφύγων (20 Ιουνίου), ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Κοινωνικής Ενταξης και Πρόνοιας του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι «Για το ΠΑ.ΣΟ.Κ, για το Κίνημά μας η σημερινή ημέρα έχει μια ιδιαίτερη σημασία και χροιά. Η προστασία των αδυνάτων, των κατατρεγμένων, των μη προνομιούχων ήταν και είναι θέσεις μας, αρχές μας και βαθύτατη ιδεολογική κατεύθυνση και πίστη μας.
Το Κίνημα μας γεννήθηκε, οργανώθηκε και αντιστάθηκε στο εξωτερικό με πρωτεργάτη και ιδρυτή τον Ανδρέα Παπανδρέου διωκόμενο και εξόριστο από την δικτατορία των συνταγματαρχών. Η τότε ελπίδα για ισονομία, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατία, σεβασμός του ατόμου δεν έπαψε ούτε στιγμή να είναι προσταγή και υποχρέωση σε κάθε μας απόφαση.» Διαβάστε ολόκληρη τη ανακοίνωση εδώ.

Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ.
Το email αυτό είναι μέρος μαζικής αποστολής ενημέρωσης.

emmanuel@pasok.gr Αν δεν επιθυμείς να λαμβάνεις το συγκεκριμένο newsletter άλλαξε τις προτιμήσεις σου εδώ. Απεγγραφή απο αυτή την λίστα  
Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου 
E-mail επικοινωνίας: mazi@pasok.gr






Sent to emmanuel@pasok.gr — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
ΠΑΣΟΚ · Ippokratous 20 & Navarinou · Athens, Attica 10680

Σχόλια