Είσαι φοιτητής;Αξιοποίησε τις ευκαιρίες απασχόλησης του καλοκαιριού. Θα σου βγει σε καλό!

Είσαι φοιτητής; Αξιοποίησε τις ευκαιρίες απασχόλησης του καλοκαιριού. Θα σου βγει σε καλό!

Η θερινή απασχόληση των φοιτητών είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση στην μελλοντική τους καριέρα. Σημαντικός αρωγός είναι τα γραφεία διασύνδεσης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, που αποτελούν τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας.
Για ορισμένες σχολές, όπως τα A.T.Ε.Ι. για παράδειγμα, η πρακτική άσκηση είναι υποχρεωτική για την λήψη του πτυχίου.
Σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι θα πρέπει να δουν την πρακτική ως πραγματική ευκαιρία και όχι σαν αγγαρεία και να επιλέξουν εταιρίες που τους ενδιαφέρουν και με βάση τα καθήκοντα που θα αναλάβουν.

http://www.istos.gr.st
http://istosnet.WordPress.com
http://My.Oriflame.Gr/Manos
From: "Kariera.gr" <mail@Kariera.gr>
Date: Fri, 17 Jun 2011 07:57:33 -0600
To: <emmanuelhrisis@gmail.com>
Subject: Είσαι φοιτητής;Αξιοπ οίησε τις ευκαιρίες απασ χόλησης του καλοκαιριού. Θα σου βγει σε καλό!

Αν έχετε πρόβλημα με την ανάγνωση του email, για να το δείτε σε μορφή HTML πατήστε εδώ

 
kariera.gr
Cheapis
  Kariera.gr - Newsletter για την αναζήτηση εργασίας!
Παρασκευή 17/06/2011

Είσαι φοιτητής;
Αξιοποίησε τις ευκαιρίες απασχόλησης του καλοκαιριού. Θα σου βγει σε καλό!

Η θερινή απασχόληση των φοιτητών είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση στην μελλοντική τους καριέρα. Σημαντικός αρωγός είναι τα γραφεία διασύνδεσης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, που αποτελούν τον ενδιάμεσο κρίκο μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας. Για ορισμένες σχολές, όπως τα ΤΕΙ για παράδειγμα, η πρακτική άσκηση είναι υποχρεωτική για την λήψη του πτυχίου. Σε αυτή την περίπτωση οι υποψήφιοι θα πρέπει να δουν την πρακτική ως πραγματική ευκαιρία και όχι σαν αγγαρεία και να επιλέξουν εταιρίες που τους ενδιαφέρουν και με βάση τα καθήκοντα που θα αναλάβουν.

Aναζήτηση Εργασίας

- Ανά τομέα εργασίας
- Ανά περιοχή-πόλη
- Ανά εταιρία
- Αγγελίες εξωτερικoύ
- Μερική απασχόληση


7 τρόποι για να πείσετε τον υποψήφιο πελάτη σας

Strathclyde Join Us on Fb

Δηλώστε συμμετοχή!

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δέχεται αιτήσεις συμμετοχής έως και 30 Ιουνίου 2011!
masterdeal.com
Εισαγωγή βιογραφικού

Εισαγωγή βιογραφικού Καταχωρήστε το βιογραφικό σας σε 3 απλά βήματα!Κάντε αίτηση για θέσεις εργασίας πιο γρήγορα από ποτέ! Στείλτε το βιογραφικό σας και κάντε αλλαγές οποιαδήποτε στιγμή.
Αγγελίες με email

Αγγελίες με email Οι αγγελίες που θέλετε στο e-mail σας, καθημερινά! Mια υπηρεσία με την οποία μπορείτε να λαμβάνετε αγγελίες που θέλετε στο προσωπικό σας e-mail, όποτε εσείς θέλετε.
Εκπαίδευση

Στις σελίδες της ενότητας «Εκπαίδευση» του kariera.gr, θα βρείτε προφίλ και προγράμματα σπουδών πανεπιστημίων και εκπαιδευτικών οργανισμών που προσφέρουν προπτυχιακές-μεταπτυχιακές σπουδές και επαγγελματική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να κάνετε ηλεκτρονικά αίτηση για να ενημερωθείτε απευθείας από κάθε οργανισμό.
Οδηγός Καριέρας 2011

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2011
Μια πολυτελής έκδοση για το πώς να προσληφθείτε στις πιο σύγχρονες επιχειρήσεις!
Συμβουλές αναζήτησης εργασίας, κορυφαίοι εργοδότες, εκπαίδευση & μεταπτυχιακά προγράμματα.


RSS facebook twitter linkedin
EQ II - Η Συνέχεια με Στήριγμα το NLP
25.06

Μάθετε τι είναι ο ΝευροΓλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) και διαμορφώστε τη στάση και τη συμπεριφορά σας. Γνωρίστε τα 4 βήματα της συνταγής επιτυχίας του NLP και μυηθείτε στα μυστικά και στις αλληλεπιδράσεις του συνειδητού και το υποσυνείδητου. Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να «αλλάξετε» τους άλλους και μάθετε να χρησιμοποιείτε τις λέξεις που μαγνητίζουν τους ακροατές.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα υπηρεσία

Μια νέα υπηρεσία προστέθηκε στο Kariera.gr και συγκεκριμένα στις σελίδες των άρθρων.

Η υπηρεσία Facebook Comments Box σας δίνει την δυνατότητα να αφήσετε τα σχόλιά σας στα άρθρα μας. Τα σχόλιά σας μπορούν να εμφανιστούν εκτός από τις σελίδες των άρθρων μας και στο προφίλ σας στο Facebook δίνοντας την δυνατότητα στους φίλους σας να ενημερωθούν ή ακόμη και να σχολιάσουν. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι η ύπαρξη ενός λογαριασμού στο Facebook.

Δείτε τα άρθρα...


Ένας Ευρωπαϊκός Τραπεζικός Όμιλος που στηρίζει ενεργά την πραγματική οικονομία. O όμιλος Eurobank EFG, είναι ένας Ευρωπαϊκός οργανισμός με σύνολο ενεργητικού €86,5 δισ., που απασχολεί πάνω από 22.500 άτομα και προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, τόσο μέσα από ένα δίκτυο άνω των 1.600 καταστημάτων και σημείων πώλησης, όσο και μέσα από εναλλακτικά δίκτυα διάθεσης.

Διαβάστε περισσότερα...

Η εταιρία FOURLIS TRADE είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες εμπορίας ηλεκτρικών συσκευών στην ελληνική αγορά, η οποία έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων και καθιερωμένων οίκων του εξωτερικού όπως, GENERAL ELECTRIC, LIEBHERR & KORTING.

Διαβάστε περισσότερα...


Αγγελίες
PBA
Marketing -Sales Specialists
Software Engineers
thinkdigital
Online Customer Experience Manager
λητω
Junior Marketing and Sales Executives

Kariera Seminars
Workshops
7 τρόποι για να πείσετε τον υποψήφιο πελάτη σας 25.06
Image Making 18.06
Σεμινάριο Αναζήτησης Εργασίας 20.06
Crisis Communication & Media Training 23.06 - 25.06
Brand Management 25.06
EQ II - Η Συνέχεια με Στήριγμα το NLP 25.06

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
για τις τρέχουσες προσφορές!

Βρείτε αγγελίες εργασίας στην Κύπρο!
logo
Kariera Cyprus

Το νέο jobsite απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που αναζητούν θέσεις εργασίας στην περιοχή της Κύπρου.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να δει αγγελίες για εργασία επιλέγοντας τα φίλτρα με τα οποία θα εμφανίζονται τα αποτελέσματα της αναζήτησής του. Με αυτό τον τρόπο μπορεί ο καθένας να επιλέξει την πόλη στην οποία επιθυμεί να εργαστεί και τον κλάδο που τον ενδιαφέρει περισσότερο. Με μια διαδικασία γρήγορη αποστέλλει ο ενδιαφερόμενος το βιογραφικό του στην αγγελία που τον ενδιαφέρει και μπορεί να αποστείλει επίσης συνοδευτική επιστολή.

Επιπλέον, η ταχύτητα με την οποία ανταποκρίνεται κάποιος σε μια δημοσιευμένη αγγελία είναι εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο. Ένα από τα εργαλεία που μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει μέσα από το καινούργιο site είναι η δημιουργία αυτόματων ειδοποιήσεων (Αγγελίες με email) βάσει λέξεων κλειδιών όπως π.χ. γραμματέας Λευκωσία.

Καλή σας επιτυχία!



Αν θέλετε να αλλάξετε τις προτιμήσεις email που έχετε στο Kariera.gr, πατήστε εδώ
Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail από το Kariera.gr, πατήστε εδώ

Σχόλια