ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

«... Στα 8 χρόνια παρουσίας μας στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. μοναδικός σκοπός ήτανε η βελτίωση, η ανάπτυξη και η συνεχής αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που με τις προτάσεις μας και τις παρεμβάσεις μας άρχιζαν να αποδίδουν καρπούς.

Φαίνεται ότι οι «φανεροί» πολέμιοι της εισόδου μας το 2003 στο Δ.Σ., τότε υπηρεσιακοί παράγοντες, σήμερα πολιτικοί αλλά και οι «αφανείς» εχθροί της θετικής παρουσίας της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο συνδικαλιστικό κίνημα των εργαζομένων στο Δημόσιο βρήκανε πρόσφορο έδαφος.

Κύριε Υπουργέ,

Δε θα σας ζητήσουμε την ανάκληση της απόφασής σας γιατί εμείς οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. ότι έχουμε κερδίσει το έχουμε κάνει μέσα από αγώνες και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Άλλοι πρέπει να αισθάνονται ενοχές και περισσότερο εσείς που για άλλη μια φορά απαξιώνετε την θεσμική και ουσιαστική εκπροσώπηση των συνδικαλιστικών φορέων και ιδιαίτερα ενός ανθρώπινου δυναμικού που σύμφωνα και με τις διακηρύξεις σας θα αποτελέσουν το «βασικό παράγοντα της αναβάθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος Ιωάννης Τσούνης»

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Date: Wed, 1 Jun 2011 15:04:53 +0300
To: ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ-ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ<themisbalasop@yahoo.gr>
ReplyTo: "Proedros, POE OTA" <proedros@poeota.gr>
Subject: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ. Α. ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

 

Σχόλια