Κυβέρνηση επανεκκίνησης, συνεκτική, λειτουργική και μάχιμη

Κυβέρνηση επανεκκίνησης, συνεκτική, λειτουργική, μάχιμη.
Για την Ελλάδα, για το λαό, για το μέλλον της νέας γενιάς.
Για κυβέρνηση που σηματοδοτεί επανεκκίνηση, αποφασισμένη να ολοκληρώσει ένα έργο ιστορικό, κυβέρνηση συνεκτική, λειτουργική και πάντα μάχιμη, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή, 17 Ιουνίου.
«Ο κάθε απολογισμός θα βρει και αδυναμίες και λάθη, αλλά το έργο δεν αμφισβητείται και πρέπει να είναι όλοι υπερήφανοι γι' αυτό, και όσοι βρίσκονται εδώ, στη νέα σύνθεση, αλλά και όσοι δεν είναι πια στην προηγούμενη θέση τους.» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Κάλεσε τους νέους υπουργούς να μην είναι εκπρόσωποι της γραφειοκρατίας, με την οποία, όπως είπε, «δουλεύουμε και την οποία πρέπει να αλλάξουμε, όχι αφομοιωμένοι στο σύστημα της καθημερινότητας, των μικρών ή μεγαλύτερων κρίσεων, αλλά έχοντας στοχεύσεις βαθέων τομών. Όχι απομονωμένοι στους τέσσερις τοίχους των γραφείων μας, αλλά όντας εκφραστές και εγγυητές της απαίτησης των πολιτών και του λαού για μεγάλες αλλαγές.»

Δράση τώρα! Υψώνουμε τη φωνή μας υπέρ του Φόρου Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών.Με μια νέα καμπάνια, που απευθύνεται προσωπικά στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ε.Ε., η συμμαχία των «Ευρωπαίων υπέρ της μεταρρύθμισης του χρηματοπιστωτικού συστήματος» εντείνει τις πιέσεις υπέρ της υιοθέτησης του γνωστού φόρου FTT ενόψει της 24ης Ιουνίου. Την ημέρα εκείνη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και οι αρχηγοί των κρατών και κυβερνήσεων θα συναντηθούν για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα προς την υιοθέτηση ενός φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.
Ενημερωθείτε και πάρτε μέρος στην καμπάνια!
From: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi@pasok.gr>
Sender: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi=pasok.gr@mail275.us2.mcsv.net>
Date: Fri, 17 Jun 2011 11:25:24 -0400
To: <emmanuel@pasok.gr>
ReplyTo: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση" <mazi@pasok.gr>
Subject: Κυβέρνηση επανεκκίνησης, συνεκτική, λειτουργική και μάχιμη.

An den mporeite na deite sosta to newsletter patiste edo
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011
Κυβέρνηση επανεκκίνησης, συνεκτική, λειτουργική, μάχιμη. Για την Ελλάδα, για το λαό, για το μέλλον της νέας γενιάς.



Για κυβέρνηση που σηματοδοτεί επανεκκίνηση, αποφασισμένη να ολοκληρώσει ένα έργο ιστορικό, κυβέρνηση συνεκτική, λειτουργική και πάντα μάχιμη, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου την Παρασκευή, 17 Ιουνίου.

«Ο κάθε απολογισμός θα βρει και αδυναμίες και λάθη, αλλά το έργο δεν αμφισβητείται και πρέπει να είναι όλοι υπερήφανοι γι' αυτό, και όσοι βρίσκονται εδώ, στη νέα σύνθεση, αλλά και όσοι δεν είναι πια στην προηγούμενη θέση τους.» είπε ο Γιώργος Παπανδρέου. Κάλεσε τους νέους υπουργούς να μην είναι εκπρόσωποι της γραφειοκρατίας, με την οποία, όπως είπε, «δουλεύουμε και την οποία πρέπει να αλλάξουμε, όχι αφομοιωμένοι στο σύστημα της καθημερινότητας, των μικρών ή μεγαλύτερων κρίσεων, αλλά έχοντας στοχεύσεις βαθέων τομών. Όχι απομονωμένοι στους τέσσερις τοίχους των γραφείων μας, αλλά όντας εκφραστές και εγγυητές της απαίτησης των πολιτών και του λαού για μεγάλες αλλαγές.» Δείτε περισσότερα.
Δράση τώρα! Υψώνουμε τη φωνή μας υπέρ του Φόρου Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών.



Με μια νέα καμπάνια, που απευθύνεται προσωπικά στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της Ε.Ε., η συμμαχία των «Ευρωπαίων υπέρ της μεταρρύθμισης του χρηματοπιστωτικού συστήματος» εντείνει τις πιέσεις υπέρ της υιοθέτησης του γνωστού φόρου FTT ενόψει της 24ης Ιουνίου. Την ημέρα εκείνη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και οι αρχηγοί των κρατών και κυβερνήσεων θα συναντηθούν για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα προς την υιοθέτηση ενός φόρου επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών. Ενημερωθείτε και πάρτε μέρος στην καμπάνια!
Λαμβάνεις αυτό το email γιατί έχεις εγγραφεί στη λίστα ενημέρωσης του ΠΑΣΟΚ.
Το email αυτό είναι μέρος μαζικής αποστολής ενημέρωσης.

emmanuel@pasok.gr Αν δεν επιθυμείς να λαμβάνεις το συγκεκριμένο newsletter άλλαξε τις προτιμήσεις σου εδώ. Απεγγραφή απο αυτή την λίστα  
Προώθησέ το σε ένα φίλο | Διόρθωσε τα στοιχεία σου 
E-mail επικοινωνίας: mazi@pasok.gr
Sent to emmanuel@pasok.gr — why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
ΠΑΣΟΚ · Ippokratous 20 & Navarinou · Athens, Attica 10680

Σχόλια