Nέα έκδοση 4.52.9.5 του προγράμματος extra Tax System

Αγαπητοί συνεργάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει διαθέσιμη η νέα έκδοση

4.52.9.5 του προγράμματος

extra Tax System, η οποία περιλαμβάνει τις παρακάτω βελτιώσεις:

Βελτιώσεις:

• Στο έντυπο «Ειδικό Σημείωμα Αυτοελέγχου ΦΠΑ», στον Υπολογισμό του πεδίου Φόρου Μετακύλισης δεν συνυπολογίζονται οι Λοιπές Δηλωθείσες Εκροές.
Η συγκεκριμένη βελτίωση αφορά μόνο το συγκεκριμένο πεδίο, πάνω στη φόρμα του εντύπου και όχι την εκτύπωση του εντύπου, η οποία έχει εναρμονιστεί με τις οδηγίες του Υπουργείου σύμφωνα με την ΠΟΛ 1128/2010, με την έκδοση της διάταξης. Οδηγίες που αφορούν τη

διαδικασία αναβάθμισης, τη χρήση, τεχνικά θέματα αλλά και εργαλεία σχετικά με τις εφαρμογές μας μπορείτε να βρίσκετε μέσω της Online υπηρεσίας

24ωρης Υποστήριξης "

epsilon Support" η οποία ενημερώνεται καθημερινά με νέα θέματα.

Η πρόσβαση στο "

epsilon Support" πραγματοποιείται μέσω της σελίδας

http://support.epsilonnet.gr χρησιμοποιώντας τα συνθηματικά που σας έχουν αποσταλεί με παλαιότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα.

Το Τμήμα Υποστήριξης της Epsilon Net είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Για την επιστημονική ομάδα της

Epsilon Net A.E.,

Νικόλαος Ταχτσίδης

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "Epsilon Net Support" <support@enetnews.gr>
Date: 24 Jun 2011 19:59:29 +0300
To: <e_chrisis@yahoo.com>
ReplyTo: support@enetnews.gr
Subject: Nέα έκδοση 4.52.9.5 του προγράμματος extra Tax System

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει διαθέσιμη η νέα έκδοση 4.52.9.5 του προγράμματος extra Tax System, η οποία περιλαμβάνει τις παρακάτω βελτιώσεις:

Βελτιώσεις:

  • Στο έντυπο «Ειδικό Σημείωμα Αυτοελέγχου ΦΠΑ», στον Υπολογισμό του πεδίου Φόρου Μετακύλισης δεν συνυπολογίζονται οι Λοιπές Δηλωθείσες Εκροές. Η συγκεκριμένη βελτίωση αφορά μόνο το συγκεκριμένο πεδίο, πάνω στη φόρμα του εντύπου και όχι την εκτύπωση του εντύπου, η οποία έχει εναρμονιστεί με τις οδηγίες του Υπουργείου σύμφωνα με την ΠΟΛ 1128/2010, με την έκδοση της διάταξης.

Οδηγίες που αφορούν τη διαδικασία αναβάθμισης, τη χρήση, τεχνικά θέματα αλλά και εργαλεία σχετικά με τις εφαρμογές μας μπορείτε να βρίσκετε μέσω της Online υπηρεσίας 24ωρης Υποστήριξης "epsilon Support" η οποία ενημερώνεται καθημερινά με νέα θέματα.

Η πρόσβαση στο "epsilon Support" πραγματοποιείται μέσω της σελίδας http://support.epsilonnet.gr χρησιμοποιώντας τα συνθηματικά που σας έχουν αποσταλεί με παλαιότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα.

Το Τμήμα Υποστήριξης της Epsilon Net είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Για την επιστημονική ομάδα της
Epsilon Net A.E.,
Νικόλαος Ταχτσίδης

 

 

 

 

Σχόλια