Network Marketing In Greece

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: Network Marketing In Greece <alldayin@gmail.com>
Sender: noreply+feedproxy@google.com
Date: Sat, 11 Jun 2011 06:46:31 +0000
To: <Emm.Chrysis@LRWorld.com.gr>
Subject: Network Marketing In Greece

Network Marketing In Greece


Επίτευξη Στόχων - Βήμα Τέσσερα: Δείτε το Κάθε Μέρα

Posted: 09 Jun 2011 11:21 PM PDT


Ο πιο καθοριστικός λόγος για να γράψετε τους στόχους σας είναι ώστε να μπορείτε να τους κοιτάτε και να τους διαβάζετε κάθε μέρα. Ο λόγος που χρειάζεται να τους κοιτάτε κάθε μέρα είναι ο ίδιος λόγος που χρειάζεται να κάνετε παρέα με θετικούς ανθρώπους: χρειάζεται να εξουδετερώσετε τη δύναμη της βαρύτητας που σας τραβάει προς τα κάτω - ή για να το θέσουμε διαφορετικά, τη δύναμη της μετριότητας.


Θυμηθείτε ότι οι πιθανότητες είναι 19 προς 1 - και χρειάζεται να θυμίζετε συνεχώς στο μυαλό σας για το που πηγαίνετε, διαφορετικά θα χάσετε το δρόμο σας. Αν δεν κρατήσετε τον εαυτό σας συνεχώς εστιασμένο στον προορισμό σας, θα είστε σαν ένας πύραυλος χωρίς στόχο.


Περιβάλλετε τον εαυτό σας μ' αυτό, κρατήστε το μπροστά σας, δείτε το κάθε μέρα. Το μυαλό σας είναι πολύ πιο σύνθετο και ισχυρό από τον μεγαλύτερο υπολογιστή στον κόσμο και το υποσυνείδητό σας είναι με διαφορά η μεγαλύτερη απόσπαση της προσοχής σας.


Όταν ήσασταν μικροί, μέχρι να φτάσετε στην πρώτη τάξη του δημοτικού, ακούσατε τη λέξη "Όχι" 40.000 φορές - ενώ ακούσατε τη λέξη "Ναι" μόνο 5.000 φορές. Το μυαλό σας έχει καταγράψει μία υπεροχή του "Όχι" οχτώ-προς-ένα, το οποίο μεταφράζετε σε "Δεν μπορείς να τα καταφέρεις … δε θα δουλέψει για σένα αυτό … Αυτό είναι αδύνατο … Γιατί να προσπαθήσεις καν;" Όλοι μπαίνουμε σ' αυτή τη διαδικασία της επιτυχίας με πολλές αποσκευές αρνητικού προγραμματισμού.


Και αυτό δεν πειράζει. Εσείς κι εγώ δεν μπορούμε να ξαναζήσουμε τα παιδικά μας χρόνια, αλλά δε χρειάζεται για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε - και χρειάζεται να κάνουμε - είναι να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με τα δικά μας Ναι. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με μηνύματα που σας λένε ότι τα όνειρά σας είναι πραγματικά, τα όνειρά σας είναι πραγματικά, τα όνειρά σας είναι πραγματικά.


Έχοντας τα όνειρά σας συγκεκριμένα διατυπωμένα, στο χαρτί, με όσο το δυνατόν πιο έντονους και συγκεκριμένους όρους και με ένα απτό και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, σας προσφέρει ένα "περιβάλλον με Ναι!" για τους στόχους σας, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Και όταν αυτή η βαρύτητα του "δεκαεννιά προς ένα", των ανθρώπων που αποτυγχάνουν, αρχίζει να διαρρέει από το υποσυνείδητό σας και λέει, "Ναι, αλλά είναι πραγματικοί αυτοί οι στόχοι;" - χρειάζεται να απαντήσετε, Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Ναι!


Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές φορές έχω δει να συμβαίνει το εξής: όταν καθορίζετε τους στόχους σας, η ζωή έχει έναν τρόπο με τον οποίο αναδιοργανώνεται· μία σειρά από γεγονότα αρχίζουν να συμβαίνουν που ποτέ δε θα μπορούσατε να προβλέψετε ή να σχεδιάσετε, για να σας οδηγήσουν εκεί. Αν προσπαθήσετε να καθίσετε και να δείτε πως λειτουργεί αυτό, δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αλλά όταν περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους στόχους σας, ο υποσυνείδητός σας νους αρχίζει να εργάζεται στους στόχους σας - και αν έχετε τη σωστή φιλοσοφία, τότε θα βρείτε τις σωστές ενεργείς που χρειάζεται να κάνετε και θα συνεχίσετε να επαναλαμβάνετε αυτές τις ενέργειες … και μία σειρά από γεγονότα θα συμβούν, όπως κάποιες καταστάσεις που δε θα μπορούσατε ποτέ να ονειρευτείτε, που τελικά θα σας οδηγήσουν σε αυτό το στόχο.


Για να ανακεφαλαιώσουμε τη σειρά με τους στόχους, είδαμε στις τελευταίες τέσσερις αναρτήσεις τις τέσσερις συμπαντικές αλήθειες για ένα μεγάλο όνειρο.


Ένας στόχος για να πραγματοποιηθεί:

  • Χρειάζεται να τον γράψετε, να τον κάνετε συγκεκριμένο και να του δώσετε μία προθεσμία
  • Χρειάζεται να έχετε ένα πλάνο για να ξεκινήσετε
  • Χρειάζεται να κατανοήσετε και να πληρώσετε το τίμημα
  • Χρειάζεται να τον βλέπετε κάθε μέρα

Καλή επιτυχία ;-)


Θοδωρής Αραμπατζής


(Τα τέσσερα αυτά βήματα είναι από το βιβλίο The Slight Edge του Jeff Olson)

Σχόλια