TasteCard: Εκπτώσεις στα καλύτερα εστιατόρια μέχρι και -50%

Εκπτώσεις έως και -50% στα καλύτερα εστιατόρια!

Το "tasteCard Club" σου προσφέρει τη δυνατότητα να γευματίζεις στα καλύτερα εστιατόρια με 20% - 50% έκπτωση.
Με την εγγραφή στο Club παραλαμβάνει την προσωπική κάρτα μέλους, την οποία οφείλεις να επιδείξεις στο επιλεγμένο εστιατόριο για να επωφεληθείς της έκπτωσης.
Με αυτόν τον τρόπο, δικαιούσαι έκπτωση 50%, για το πρόγραμμα της μίας και μόνης επίσκεψης ή έκπτωση από 20% - 50% για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων, η αναλόγως με τις παροχές κάθε εστιατορίου.
Special Offer: Γίνε μέλος του Club και κέρδισε διπλά.
Προσφορά 1+1!
Αγοράζοντας τώρα την κάρτα μέλους με 50% έκπτωση, παίρνετε και άλλη μια ΔΩΡΟ!
Η κάρτα μέλους έχει ισχύ 1 έτος για απεριόριστα γεύματα σε 40+ εστιατόρια. 


Οι καλύτερες τιμές σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  

Η travelplanet24 είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της φθηνά αεροπορικα εισητηρια(airtickets), ακτοπλοϊκά εισιτήρια (ferry tickets), ξενοδοχεία (hotels), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (car rentals) και πακέτα διακοπών σε όλο τον κόσμο.Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, η travelplanet24 προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®


From: "BonusDeals.gr" <info@bonusdeals.gr>
Sender: "BonusDeals.gr" <info=bonusdeals.gr@mcsv13.net>
Date: Sat, 4 Jun 2011 10:57:18 -0400
To: <e_chrisis@yahoo.com>
ReplyTo: "BonusDeals.gr" <info@bonusdeals.gr>
Subject: TasteCard: Εκπτώσεις στα καλύτερα εστιατόρια μέχρι και -50%

 
Trouble viewing this email? Click here to view it online.
 
 
 
 
Εκπτώσεις έως και -50% στα καλύτερα εστιατόρια!

Το "tasteCard Club" σου προσφέρει τη δυνατότητα να γευματίζεις στα καλύτερα εστιατόρια με 20% - 50% έκπτωση. Με την εγγραφή στο Club παραλαμβάνει την προσωπική κάρτα μέλους, την οποία οφείλεις να επιδείξεις στο επιλεγμένο εστιατόριο για να επωφεληθείς της έκπτωσης. Με αυτόν τον τρόπο, δικαιούσαι έκπτωση 50%, για το πρόγραμμα της μίας και μόνης επίσκεψης ή έκπτωση από 20% - 50% για απεριόριστο αριθμό επισκέψεων, η αναλόγως με τις παροχές κάθε εστιατορίου.

Special Offer:
Γίνε μέλος του Club και κέρδισε διπλά. Προσφορά 1+1! Αγοράζοντας τώρα την κάρτα μέλους με 50% έκπτωση, παίρνετε και άλλη μια ΔΩΡΟ! Η κάρτα μέλους έχει ισχύ 1 έτος για απεριόριστα γεύματα σε 40+ εστιατόρια.
 

Οι καλύτερες τιμές σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  

Η travelplanet24 είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της φθηνά αεροπορικα εισητηρια(airtickets), ακτοπλοϊκά εισιτήρια(ferry tickets), ξενοδοχεία(hotels), ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα(car rentals) και πακέτα διακοπών σε όλο τον κόσμο.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει την δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο ίντερνετ, η travelplanet24 προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.


Για Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ!
 
       
 
     
   

Σχόλια