Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Τήνου, οικ. έτους 2011!

20 ΙΟΥΛ 2011
27 Ιουνίου 2011
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Τήνου, οικ. έτους 2011!

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου αναγκάστηκε μέσα σε μόλις 1,1/2 μήνα, λόγω μη σωστής και αντικειμενικής πρόβλεψης – σύνταξης του προϋπολογισμού του τρέχοντος οικ. έτους 2011, να αναθεωρήσει εδώ και τώρα κωδικούς (προμήθειες και εκτέλεση έργων), είτε αφαιρώντας ποσά και προσθέτοντάς τα σε άλλους κωδικούς, είτε δημιουργώντας νέους που δεν είχε προβλέψει, και τα αντιλήφθηκαν στην πορεία. 
Έτσι στη συνεδρίαση της 27 Ιουνίου 2011, (ο προϋπολογισμός συζητηθηκε στις 13/5/2011), ο πρόεδρος του Δ.Σ. ζήτησε την ενίσχυση ορισμένων κωδικών για την εκτέλεση έργων και προμηθειών.
Επίσης διαπίστωσαν μέσα σε 44 μόλις μέρες από τη σύνταξη του Προϋπολογισμού ότι ορισμένοι κωδικοί, στα έξοδα πλεονάζουν!
Όπως: δαπάνες για εκθέσεις, τιμητικές διακρίσεις, δώρα, φιλοξενία, δημόσιες σχέσεις, πολιτιστικές δραστηριότητες κλπ. (η μειοψηφία σ΄ αυτούς τους κωδικούς είχε επιφυλάξεις).
Ενίσχυσαν ή δημιούργησαν νέους κωδικούς για έργα και προμήθειες, όπως: έξοδα δημοσιεύσεων, οδοιπορικά υπαλλήλων, μεταφορές προσώπων, τακτικές αποδοχές, δημοσιεύσεις προκηρύξεων, παρακολούθηση ποιότητας θαλάσσιου και πόσιμου νερού, μεταφορές γενικά, και Επιχορήγηση του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου Τήνου με το ποσό των 6.000€!, το οποίο το είχαν ξεχάσει, αν και μεγάλα λόγια για την υποστήριξη και την προβολή της ιστορικής ενότητας Πανόρμου ακούγαμε συνεχώς από τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο κ. Π. Κροντηρά, ως επίσης μεγάλα και πομπώδη λόγια κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού!

Επιμέλεια Νίκος Φώσκολος

--Η Τηνιακή online - www.tiniaki.gr
Η εφημερίδα όλων των Τηνιακών

------Αρχικό μήνυμα------
Από: η Τηνιακή
Θέμα: τηνιακά
Εστάλη: 20 Ιουλ. 2011 22:13

20 ΙΟΥΛ 2011 27 Ιουνίου 2011. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Τήνου, οικ. έτους 2011! Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου αναγκάστηκε μέσα σε μόλις 1,1/2 μήνα, λόγω μη σωστής και αντικειμενικής πρόβλεψης – σύνταξης του προϋπολογισμού του τρέχοντος οικ. έτους 2011, να αναθεωρήσει εδώ και τώρα κωδικούς (προμήθειες και εκτέλεση έργων), είτε αφαιρώντας ποσά και προσθέτοντάς τα σε άλλους κωδικούς, είτε δημιουργώντας νέους που δεν είχε προβλέψει, και τα αντιλήφθηκαν στην πορεία.  Έτσι στη συνεδρίαση της 27 Ιουνίου 2011, (ο προϋπολογισμός συζητηθηκε στις 13/5/2011), ο πρόεδρος του Δ.Σ. ζήτησε την ενίσχυση ορισμένων κωδικών για την εκτέλεση έργων και προμηθειών. Επίσης διαπίστωσαν μέσα σε 44 μόλις μέρες από τη σύνταξη του Προϋπολογισμού ότι ορισμένοι κωδικοί, στα έξοδα πλεονάζουν! Όπως: δαπάνες για εκθέσεις, τιμητικές διακρίσεις, δώρα, φιλοξενία, δημόσιες σχέσεις, πολιτιστικές δραστηριότητες κλπ. (η μειοψηφία σ΄ αυτούς τους κωδικούς είχε επιφυλάξεις). Ενίσχυσαν ή δημιούργησαν νέους κωδικούς για έργα και προμήθειες, όπως: έξοδα δημοσιεύσεων, οδοιπορικά υπαλλήλων, μεταφορές προσώπων, τακτικές αποδοχές, δημοσιεύσεις προκηρύξεων, παρακολούθηση ποιότητας θαλάσσιου και πόσιμου νερού, μεταφορές γενικά, και Επιχορήγηση του Πνευματικού Κέντρου Πανόρμου Τήνου με το ποσό των 6.000€!, το οποίο το είχαν ξεχάσει, αν και μεγάλα λόγια για την υποστήριξη και την προβολή της ιστορικής ενότητας Πανόρμου ακούγαμε συνεχώς από τον τότε υποψήφιο Δήμαρχο κ. Π. Κροντηρά, ως επίσης μεγάλα και πομπώδη λόγια κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού! Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ. Επιμέλεια Νίκος Φώσκολος -- Η Τηνιακήonline - www.tiniaki.gr Η εφημερίδα όλων των Τηνιακών e-mail: tiniakinews@gmail.com 
Εστάλη από τη συσκευή μου BlackBerry®

Σχόλια