ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α.

Αφού πλέον έχουν προαποφασίσει τη διάσπαση του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δικαιολογημένα δημιουργεί ερωτήματα στην πλειοψηφία των εργαζομένων η παραμονή τους στο Προεδρείο της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.
Ίσως θέλουν εκτός από το να πατάνε σε δύο βάρκες, να υπονομεύσουν από «μέσα» τη λειτουργία και τη δράση της Ομοσπονδίας.

Συνάδελφοι,

Η Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α. όλα τα χρόνια της συνδικαλιστικής παρουσίας και λειτουργίας της αντιπάλεψε με ΔΥΝΑΜΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ τις αντεργατικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων.

Το αποδεικνύει άλλωστε η καθημερινή στάση μας απέναντι στη σημερινή κυβέρνηση και τις πολιτικές του μνημονίου.

Όχι μόνο δεν χαριστήκαμε αλλά είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρωτοπορία των αγώνων για την ανατροπή των άδικων μέτρων του μνημονίου και κάθε αντιλαϊκής και αντεργατικής πολιτικής.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ και βέβαια δε μοιάζουμε με αυτούς που έχουν πρώτη προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των κομματικών τους συμφερόντων και την απαξίωση της ενωτικής, συλλογικής δράσης του συνδικαλιστικού κινήματος.
Γι΄ αυτό τους αφήνουμε στην κρίση του συνδικαλιστικού κινήματος και της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων. Εκτός από την απομόνωσή τους, που τους οδηγεί στο μοναχικό και αδιέξοδο μονοπάτι που επέλεξαν, η παράταξή μας θέτει υπό επανεξέταση συνολικά την παρουσία τους στο Προεδρείο και τα συλλογικά θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας.

Γιατί η καθημερινή στάση τους και λειτουργία τους είναι αντίθετη με τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Ο καθένας μας θα κριθεί όχι από τα λόγια, αλλά από τα έργα και την καθημερινή παρουσία του στη δράση συνολικά του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ -ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ - ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Αθήνα, Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.

Π.Α.Σ.Κ.Ε. - Ο.Τ.Α.
Δύναμη Ευθύνης-Δύναμη Προοπτικής
------Αρχικό μήνυμα------
Από: Μπαλασόπουλος, Θέμης
Προς: フミチヒチモマミマユヒマモ ネナフヌモ-トヌフマモ テヒユヨチトチモ
Απάντηση σε: Μπαλασόπουλος, Θέμης
Θέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Κ.Ε.-Ο.Τ.Α.
Εστάλη: 20 Ιουλ. 2011 07:51

 

Σχόλια