Η ισχύς της βίας είναι βαρβαρότητα

Γιώργος Παπανδρέου: Η ισχύς της βίας είναι βαρβαρότητα.
Όλοι προ των ευθυνών τους.

Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο της 6ης Ιουλίου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου καυτηρίασε με σκληρή γλώσσα τα φαινόμενα της βίας και του αντικοινοβουλευτισμού και περιέγραψε αποκαλυπτικά το «εκκολαπτήριο της βίας».
Έθεσε όλους προ των ευθυνών τους ανακοινώνοντας ότι η Κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, προκειμένου να συζητηθούν και από κοινού να αποφασιστούν πολιτικές και μέτρα, στο πλαίσιο της υπάρχουσας νομοθεσίας, για την προστασία των θεσμών, τη διασφάλιση της ευνομίας, την καλύτερη οργάνωση των δημόσιων συναθροίσεων, τη λειτουργία της Αστυνομίας, με εγγύηση της ασφάλειας και των δικαιωμάτων των πολιτών, τη συντεταγμένη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας, καθώς και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών.


«Approaching Women». Μια πρωτοβουλία του Τομέα Γυναικών

Με γραπτές συμβολές των Γιώργου Α. Παπανδρέου, Ζέφης Δημαδάμα, Μιχάλη Καρχιμάκη, Πία Λοκατέλι, Ζίτα Γκουρμάι, Άννας Καραμάνου, Μαριλένας Κοππά, Χρυσούλας Παλιαδέλη και Συλβάνας Ράπτη κυκλοφορεί το δίγλωσσο (ελληνικά-αγγλικά) e-journal "Approaching Women".
Είναι μία πρωτοβουλία του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ για την αποτύπωση απόψεων, αναγκών και ιδεών των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής και πολιτικής κρίσης, με σκοπό την καταγραφή και διάδοση των απόψεων και των στόχων των γυναικών σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Διαβάστε το e-journal.


Μιχάλης Καρχιμάκης: Οι κρίσεις δεν σβήνουν τα οράματά μας.

Μιλώντας σε επετειακή εκδήλωση για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Καρχιμάκης, γραμματέας του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ, συνέδεσε το χτες με το σήμερα, τις αλλοτινές μάχες και τα μεγάλα διλήμματα με τους αγώνες και τις συγκρούσεις του παρόντος.
Εξήρε την εθνική προσφορά του μεγάλου εκλιπόντος που «έθεσε το Κίνημά μας, στην υπηρεσία της πατρίδας.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση"
Αποστολέας: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση"
Προς: emmanuel@pasok.gr
Απάντηση σε: "Τομέας Επικοινωνίας - Εβδομαδιαία Ενημέρωση"
Θέμα: Η ισχύς της βίας είναι βαρβαρότητα.
Εστάλη: 7 Ιουλ. 2011 21:03

An den mporeite na deite sosta to newsletter patiste edo Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011 Γιώργος Παπανδρέου: Η ισχύς της βίας είναι βαρβαρότητα. Όλοι προ των ευθυνών τους. Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο της 6ης Ιουλίου ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου καυτηρίασε με σκληρή γλώσσα τα φαινόμενα της βίας και του αντικοινοβουλευτισμού και περιέγραψε αποκαλυπτικά το «εκκολαπτήριο της βίας». Έθεσε όλους προ των ευθυνών τους ανακοινώνοντας ότι η Κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, προκειμένου να συζητηθούν και από κοινού να αποφασιστούν πολιτικές και μέτρα, στο πλαίσιο της υπάρχουσας νομοθεσίας, για την προστασία των θεσμών, τη διασφάλιση της ευνομίας, την καλύτερη οργάνωση των δημόσιων συναθροίσεων, τη λειτουργία της Αστυνομίας, με εγγύηση της ασφάλειας και των δικαιωμάτων των πολιτών, τη συντεταγμένη λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας, καθώς και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών. Διαβάστε περισσότερα. «Approaching Women». Μια πρωτοβουλία του Τομέα Γυναικών Με γραπτές συμβολές των Γιώργου Α. Παπανδρέου, Ζέφης Δημαδάμα, Μιχάλη Καρχιμάκη, Πία Λοκατέλι, Ζίτα Γκουρμάι, Άννας Καραμάνου, Μαριλένας Κοππά, Χρυσούλας Παλιαδέλη και Συλβάνας Ράπτη κυκλοφορεί το δίγλωσσο (ελληνικά-αγγλικά) e-journal "Approaching Women". Είναι μία πρωτοβουλία του Τομέα Γυναικών του ΠΑΣΟΚ για την αποτύπωση απόψεων, αναγκών και ιδεών των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής και πολιτικής κρίσης, με σκοπό την καταγραφή και διάδοση των απόψεων και των στόχων των γυναικών σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Διαβάστε το e-journal. Μιχάλης Καρχιμάκης: Οι κρίσεις δεν σβήνουν τα οράματά μας. Μιλώντας σε επετειακή εκδήλωση για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη ο Μιχάλης Καρχιμάκης, γραμματέας του Ε.Σ. του ΠΑΣΟΚ, συνέδεσε το χτες με το σήμερα, τις αλλοτινές μάχες και τα μεγάλα διλήμματα με τους αγώνες και τις συγκρούσεις του παρόντος. Εξήρε την εθνική προσφορά του μεγάλου εκλιπόντος που «έθεσε το Κίνημά μας, στην υπηρεσία της πατρίδας, προτάσσοντας τ

Σχόλια