Έχετε πρόσκληση για την εκδήλωση Γάτες και Άνθρωποι


Πληροφορίες Εκδήλωσης

Κατηγορία: Έκθεση - Show

Τοποθεσία: Εθνάρχου Μακαρίου 1, Περιστέρι

Ημερομηνία διεξαγωγής:
: Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2011 10:00
 : Κυριακή, 13 Νοέμβριος 2011 18:00

Εως

Διαθέσιμες θέσεις:

Απεριόριστες θέσεις

Λεπτομερειες Εκδηλωσης

Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας σας ενημερώνει ότι την Κυριακή στις 13 Νοεμβρίου 2011 στο Περιστέρι Εθνάρχου Μακαρίου 1 (έναντι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ) θα πραγματοποιηθεί ημερίδα παρουσίασης των φυλών της γάτας, σχετικά με:

Μορφολογία
Υγιεινή
Κτηνιατρικές διαλέξεις
Καλλωπισμός
Συμπεριφορά

Στην ημερίδα η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του, σχετικά με τα παραπάνω θέματα και κυρίως να γίνει συζήτηση με τους υπεύθυνους του ομίλου, παρευρισκόμενους εκτροφείς, λάτρεις των φυλών και κτηνιάτρους, γύρω από τα προβλήματα των φυλών ή των υιοθετημένων αδέσποτων και εν γένει των προβλημάτων που υφίστανται στην χώρα μας.

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε, να απολαύσετε και να ενημερωθείτε από κοντά για τις υπέροχες ράτσες!! Παιχνιδιάρικες Περσικές κι Εξωτικές, κουκλίστικες Ράγκντολ και Βιρμανίας, γιγαντόσωμες Μέιν Κουν και Νορβηγικού Δάσους, αριστοκρατικές Βρετανικές, Σφίγγες, Ρωσικές Μπλε, Αγκύρας, Σιάμ, Σιβηρίας, Βεγγάλης, Αβησσυνίας κι άλλες ακόμη.

Θα παρευρίσκονται επίσης και φιλοζωικά σωματεία με εξειδικευμένο προσωπικό λύνοντας οποιαδήποτε απορία και γατούλες προς υιοθεσία.

Ο Ελληνικός Όμιλος Γάτας με την ανανεωμένη του σύνθεση έχει σκοπό την καταξίωση και τη προστασία της γάτας στην Ελλάδα.

Ώρες κοινού: 10:00-18:00.
------Αρχικό μήνυμα------
Από: WebPet.gr
Προς: Εμμανουήλ Χρύσης
Θέμα: Έχετε πρόσκλ ηση για την ε κδήλωση Γάτες και Άνθρωποι
Εστάλη: 6 Νοεμ. 2011 13:30

WebPet.gr Pet, dog, cat are all friends!!! Γεια σου Μπέλλα, το μέλος Paris σε προσκάλεσε στην εκδήλωση: (Γάτες και Άνθρωποι). Μήνυμα: Για να δεις την εκδήλωση, επέλεξε το παρακάτω σύνδεσμο: http://www.webpet.gr/mywebpetsocial-network-for-pets/events/viewevent/31--- Γουφ Γουφ . Αυτό το email στάλθηκε στο μέλος του WebPet: Μπέλλα (e_chrisis@hotmail.com). Αν δεν επιθυμείς να λαμβάνεις emails από το WebPet.gr Pet, dog, cat are all friends!!!, μπορείς να unsubscribe. WebPet©
Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια