Κάλεσμα για Εθελοντική Υποστήριξη!

------Αρχικό μήνυμα------
Από: Εκπαιδευτικός Τομέα ς ActionAid
Προς: echrysis@elthillside.com
Απάντηση σε: education.hellas@actionaid.org
Θέμα: Κάλεσμα για Εθελοντ ική Υποστήριξη!
Εστάλη: 30 Νοεμ. 2011 16:46

  Η Εθελοντική Ομάδα του Εκπαιδευτικού Τομέα Σας Καλεί! Αν έχεις λαχτάρα για δράση, κατάρτιση ή εμπειρία σε περιβάλλον εκπαίδευσης, θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες δουλεύοντας με παιδιά και έχεις βρει τρόπο να ξεγλιστράς ανάμεσα στα κολλημένα αυτοκίνητα στους δρόμους και τις απεργίες των ΜΜΜ, τότε θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε!
Η εθελοντική ομάδα της Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης της ActionAid θέλει να μεγαλώσει και ψάχνει συνοδοιπόρους σε αυτό.
Η ActionAid είναι ένας διεθνής αναπτυξιακός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες και συνεργάζεται με τους κατοίκους των φτωχότερων χωρών του κόσμου για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας.
Από το 2000 μέχρι σήμερα η ActionAid Ελλάς είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των παιδιών και εφήβων μέσω προγραμμάτων Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης. Τα προγράμματα αξιοποιούν τη σημαντική εμπειρία της οργάνωσης από τις χώρες του Νότου και τη μεταφέρουν μέσα από καινοτόμες δραστηριότητες σε μαθητές και δασκάλους, σε σχολεία και στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.
Αν ενδιαφέρεσαι και θέλεις να προσφέρεις, μάθε περισσότερα για το εκπαιδευτικό κέντρο «'Ενας Κόσμος Άνω Κάτω» και τα άλλα προγράμματα εδώ και στείλε μας το ενδιαφέρον σου και δυο λόγια για την εμπειρία σου και το λόγο που θέλεις να υποστηρίξεις το έργο της ActionAid, στο hr.hellas@actionaid.org για να φτιάξουμε μαζί μία ομάδα εθελοντών που εκπαιδεύει τους πολίτες του μέλλοντος με όραμα έναν κόσμο απαλλαγμένο από τη φτώχεια!
Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου 2011!
If you want to unsubscribe just click on the following link: UNSUBSCRIBE Join our communities:   Actionaid Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα © 2010
Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone

Σχόλια