28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone

From: dailynews24 <info@dailynews.gr>
Date: Wed, 28 Dec 2011 07:00:33 +0000
To: aimodotes@rhodes-hospital.gr<aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: dailynews24 <info@dailynews.gr>
Subject: Η πρώτη μου σκέψη το πρωί είναι το σεξ...

Αυτό το μήνυμα περιέχει γραφικά, αν δεν τα βλέπετε διαβάστε τα νέα στον browser σας

Dailynews24.gr -Newsletter

28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 

Στα 25-30 δισ. ευρώ οι καταθέσεις στην Ελβετία

Έως και 3 δισ. ευρώ ελπίζει να πάρει σε πρώτη φάση από τις «κρυφές» καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία.
Read More


Η ώρα της αλήθειας για τα κοιτάσματα στην Κύπρο

Σήμερα ή αύριο, το αργότερο πάντως μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται ότι θα γίνει η σημαντική για την Κύπρο ανακοίνωση της ύπαρξης φυσικού αερίου στο τεμάχιο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Read More

Μέχρι και 60 δόσεις για τη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις προσπαθεί το υπουργείο Οικονομικών να ''καταφέρει'' τους οφειλέτες του δημοσίου να διευθετήσουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους, τα οποία ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 42 δισ. ευρώ. Read More

Πέντε επιπλέον χρόνια εργασία, μείωση μισθών και συντάξεων, λόγω αναθεώρησης των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων

Άλλο ένα δώρο επιφυλάσσει για τους εργαζομένους σε επαγγέλματα που θεωρούνται βαρέα και ανθυγιεινά, ο χρόνος που φεύγει και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, αφού εντός της εβδομάδας αναμένεται να δημοσιοποιηθεί η απόφασή του με την οποία θα ενεργοποιείται η νέα λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.
Read More

Ο Βενιζέλος ανακοίνωσε την διεξαγωγή εκλογών μετά το Πάσχα

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ. Βενιζέλος, στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου προσδιόρισε το χρόνο διεξαγωγής των επόμενων βουλευτικών εκλογών στο τέλος Απριλίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο πολιτικός ορίζοντας της κυβέρνησης έχει πλέον αποσαφηνιστεί.
Read More

Ως τις 10 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας

Παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2012 αναμένεται να δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών, λόγω της διήμερης απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Read More

Φακελάκι 250 ευρώ στο νοσοκομείο Τρίπολης

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της ασφάλειας Τρίπολης, ένας 46ρονος γιατρός, του Παναρκαδικού νοσοκομείου σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
Read More

Ηλεκτρική ενέργεια από... χαρτιά

Η ιαπωνική εταιρεία Sony παρουσίασε μία καινοτομική μπαταρία που τροφοδοτείται με άχρηστα χαρτιά, από τα οποία «γεννά» ηλεκτρισμό, καθώς τα μετατρέπει αρχικά σε ζάχαρη, η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιείται ως βιοκαύσιμο για την παραγωγή ρεύματος.
Read More

Σκάνδαλο εμφυτευμάτων. Ναι μεν, αλλά...

Ο ιδρυτής της εταιρείας εμφυτευμάτων στήθους ΡΙΡ, τα οποία πιστεύεται ότι περιέχουν υλικά επικίνδυνα για την υγεία, παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε μη εγκεκριμένη σιλικόνη όμως θεωρεί ότι δεν είναι τοξικά, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του.
Read More

Η κρίση, κρίση, αλλά το sex, sex

Μπορεί εδώ και αρκετούς μήνες οικονομικά οι Έλληνες να μην είναι στα πολύ δυνατά τους, αλλά όσο και αν η οικονομική κρίση τους χτύπησε την πόρτα και την τσέπη δεν κατάφερε να τους αποσπάσει την προσοχή από το σεξ.
Read More

Αποζημίωση 125.000 ευρώ για μία συνταγή για λουκουμάδες

Μια μεγάλη εφημερίδα της Χιλής, η La Tercera, θα αποζημιώσει 13 αναγνώστες της οι οποίοι κάηκαν ακολουθώντας κατά γράμμα μια εκρηκτική συνταγή για...λουκουμάδες. Read More

Κυλιόμενες σκάλες σε οικισμό με παράγκες

Ένα σύμπλεγμα κυλιόμενων σκαλών, έχει εγκατασταθεί στην πόλη Μεντεγίν της Κολομβίας, δίνοντας την δυνατότητα στους κατοίκους ενό ς μεγάλου τμήματος της πόλης, που αποτελείται από παράγκες, να φθάνουν στα σπίτια τους σε ελάχιστον χρόνο, ενώ προηγουμένως έπρεπε να βαδίζουν τουλάχιστον για μισή ώρα.

Read More

 

Κίνα και Ιαπωνία συμμαχούν κατά του δολαρίου

Τον παγκόσμιο χάρτη αναμένεται να αλλάξει η συμφωνία Πεκίνου-Τόκιο για διεξαγωγή του εμπορίου στα νομίσματά τους και όχι μέσω δολαρίου. Το γουάν αναβαθμίζεται σε αποθεματικό νόμισμα κάτι που αποτελεί μία πολύ κακή η είδηση για την Ουάσιγκτον.
Read More

 

Ακάλυπτη η επιταγή της Βουλγαρίας για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ απέρριψε σήμερα, Τρίτη, το αίτημα του υπουργού Ενέργειας της Ρωσίας, Σεργκέι Σματκό η Βουλγαρία να καλύψει τα έξοδα που έχουν γίνει μέχρι τώρα για το σχέδιο «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη», από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα.
Read More

 

Η πρώτη μου σκέψη το πρωί είναι το σεξ...

«Αν είχα τώρα ένα μονόπετρο, θα έκανα πρόταση γάμου στην Αντζελίνα Τζολί. Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα σαν αυτή, είναι θεά και, αφού δεν έχει παντρευτεί τον Μπραντ, είναι θεωρητικά ελεύθερη» δήλωσε αστειευόμενος, ενώ χωρίς ταμπού παραδέχθηκε: «Η πρώτη μου σκέψη το πρωί είναι το σεξ. Έχω πάντα μαζί μου προφυλακτικά». Ποιός τα λέει όλα αυτά; Ο Γιώργος Σατσίδης. Read More

 

Cheesecake πορτοκαλιού και σοκολάτας

200 γραμμάρια μπισκότα
20 γραμμάρια χυμό πορτοκαλιού
50 γραμμάρια βούτυρο Read More


Κριός
aries-146x110-167me89
Ταύρος
taurus-146x110-167md6m
Δίδυμοι
gemini-146x110-167mcst
Καρκίνος
cancer-146x110-167mccj
Λέων
leo-146x110-167me4r
Παρθένος
virgo-146x110-167md2v
Ζυγός
libra-146x110-167mckc
Σκορπιός
scorpio-146x110-167mc9g
Τοξότης
sagittarius-146x110-167me39
Αιγόκαιρως
capricorn-146x110-167mcvu
Ιχθείς
pisces-146x110-167mc4s
Υδροχόος
aquarius-146x110-167mcge

Το email αυτο δεν μπορεi να θεωρηθεί Spam .Η ιστοσελίδα www.dailynews24.gr ειναι συμμορφωμένη με τις οδηγίες τοσό της ελληνικής  κυβέρνησης Ν.3471/2006,Ν.3472/2007 οσο και με τις οδηγίες της ευρωπαϊκης ένωσης για Προστασία δεδομένων προσωπικούχαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Δεν ενδιαφέρεστε; Κάντε απεγραφή εδώ...

Σχόλια