Και φέτος κάνουμε τη διαφορά και δίνουμε γροθιά στην καθημερινότητα και τα συνηθισμένα....!!!

Και φέτος τις γιορτές κάνουμε τη διαφορά και δίνουμε γροθιά στην καθημερινότητα και τα συνηθισμένα....!!!
Για τρίτη φορά επιστρατεύουμε το Στέλιο Κάτσαρη από την πρωτεύουσα για να μας κάνει για ακόμη 1 φορά να γελάσουμε με τις ατάκες και τα αστεία του αλλά και να δακρύσουμε με τις εκπληκτικές ερμηνείες του...
Μαζί του για πρώτη φορά μας επισκέπτεται και η Νεφέλη Μαρκάκη στο βιολί...!
Οπότε φαντάζεστε τι έχει να γίνει....!!!

ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ....!!!

ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ......!!!!!

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945152895

Ακολουθεί μια περιγραφή του καλλιτέχνη....

Tαλαντούχος στο να αλλάζει ταυτότητες;
Ακραίο, θα έλεγαν πολλοί, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Πατρίτσια Χάισμιθ, να δώσει στον ήρωά της αυτό το χαρακτηριστικό και να τον κάνει έναν από τους πιο ιντριγκαδόρικους ρόλους. Με αφορμή αυτό το μυθιστόρημα, το οποίο είχε γίνει και τεράστια επιτυχία στο cinema, σας παρουσιάζουμε τον Στέλιο Κάτσαρη και την καινούρια του «κωμωδία στα όρθια».

Πρωταγωνιστής ένας περίεργος άντρας, o Στέλιος Κάτσαρης. Ένας άντρας ο οποίος μαγεύεται από την πολυπλοκότητα του κόσμου και εγκλωβισμένος στους φόβους και τα πάθη του, αποφασίζει να αλλάξει ταυτότητες! Δεν παίρνει, όμως, μια οποιαδήποτε ταυτότητα, αλλά οικειοποιείται -σχεδόν σφετερίζεται- τις ταυτότητες της κοινωνιας που παρατηρεί.
Αεικίνητος ντύνεται τον ένα ρόλο μετά τον άλλο και καυτηριάζει τα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.
Από την Ελληνική τηλεόραση στην Ελληνίδα μάνα και από τον Λουκά Παπαδήμο στον Μπάρακ Ομπάμα ο Στέλιος Κάτσαρης δεν αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του.

Στον ελεύθερο του χρόνο ντύνεται στιχουργός και γράφει επιτυχίες όπως η σοφίτα του Πάνου Μουζουράκη, το ταξίδι για να σε βρω του Λεωνίδα Μπαλάφα, ο χειμώνας των Lexicon Project.
Στο τέλος λοιπόν πετά την κάπα του κωμικού και παραδίνεται σε ένα μουσικό ταξίδι παρουσιάζοντας τραγούδια από το δίσκο που ετοιμάζει αυτή την περίοδο αλλά και από τραγούδια άλλων γνωστών τραγουδοποιών.
Μαζί του η Νεφέλη Μαρκάκη στο βιολί !!Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος σας έλεγε πως υπάρχει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι.

Κυρίες και κύριοι υποδεχτείτε τον ταλαντούχο κύριο Στέλιο Κάτσαρη…
Εστάλη από την ασύρματή μου συσκευή BlackBerry®

Σχόλια