Dailynews24.gr - Newsletter 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Eμμανουήλ Χρύσης - emmanuelch.wordpress.com - Sent from my BlackBerry® smartphone

From: dailynews24 <info@dailynews.gr>
Date: Thu, 22 Dec 2011 13:45:24 +0000
To: aimodotes@rhodes-hospital.gr<aimodotes@rhodes-hospital.gr>
ReplyTo: dailynews24 <info@dailynews.gr>
Subject: Η Kate Moss μόνο με τα απαραί τητα

Αυτό το μήνυμα περιέχει γραφικά, αν δεν τα βλέπετε διαβάστε τα νέα στον browser σας

Dailynews24.gr -Newsletter

22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 

Κατά των άμεσων εκλογών ο Βενιζέλος

«Η χώρα δεν μπορεί να οδηγηθεί σε εκλογές την ώρα που διαπραγματεύεται το PSI. Κωλύομαι να μιλήσω δημόσια για το PSI που διαπραγματευόμαστε νυχθημερόν αλλά θα έπρεπε να μπορώ ώστε να ξέρει ο λαός τι γίνεται», είπε πριν από λίγο στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ε. Βενιζέλος.
Read More


Καθαρές λύσεις θέλει ο Παπαδήμος

Ο Πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος εμφανίζεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το τοπίο, έπειτα από τις εντάσεις που σημειώθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο, ζητώντας καθαρές σχέσεις από τους πολιτικούς αρχηγούς, αλλά αναλαμβάνοντας παράλληλα και πρωτοβουλίες, όπως, εάν απαιτηθεί, η σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια. Read More

Υπέκυψε στα τραύματά του ο γυμναστής που ασελγούσε σε νεαρά κορίτσια

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ρεθύμνου άφησε ο 50χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, για ασέλγεια σε ανήλικα κορίτσια.
Read More

Το τέλος μιας θεωρίας

Στις δύσκολες και δυσερμήνευτες εποχές που περνάμε, χρειάζονται σαφείς και εμπνευσμένες αναλύσεις για να κινητοποιηθούν οι προοδευτικές συνειδήσεις και οι αντίστοιχες δυνάμεις που υποτίθεται θα δώσουν διέξοδο στην κρίση. Μία τέτοια ανάλυση προσφέρει ο  Αμερικανός οικονομολόγος James K. Galbraith στο βιβλίο του «The Predator State: How Conservatives Abandoned the Free Market and Why Liberals Should Too» (Το αρπαχτικό κράτος. Πως οι συντηρητικοί απεμπόλησαν την ελεύθερη αγορά και γιατί πρέπει να ακολουθήσει η κεντροαριστερά;). Read More


Απόσυρση και το 2012 για τόνωση της αγοράς και των κρατικών ταμείων

Η δραστική πτώση στην αγορά αυτοκινήτου, ωθεί την κυβέρνηση να παρατείνει για ένα ακόμη χρόνο το καθεστώς της απόσυρσης, προσθέτοντας μάλιστα και τα βαρέα οχήματα.
Read More

Ο σώζων εαυτόν σωθήτω...

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει εγκαίρως τις μεταρρυθμίσεις που έχει συμφωνήσει με τους διεθνείς χρηματοδότες, αναφέρουν πολλά γερμανικά ΜΜΕ.
Read More

Οκτώ συμβουλές για το γιορτινό τραπέζι

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια από τις δυσκολότερες περιόδους για όσους ακολουθούν πρόγραμμα και θέλουν να χάσουν βάρος ή θέλουν απλά να το διατηρήσουν, γιατί υπάρχουν πολλοί διατροφικοί πειρασμοί παντού( γλυκά, ποτά, φαγητό κλπ). Όμως δεν θα πρέπει να αισθανόμαστε ενοχές αν φάμε ή πιούμε λίγο παραπάνω, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο μέσος όρος αύξησης βάρους την περίοδο των Χριστουγέννων είναι 2 κιλά! Αυτό όμως δεν πρέπει να μας αγχώνει, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφύγουμε τις διατροφικές 'ατασθαλίες' αλλά ταυτόχρονα να ικανοποιήσουμε 'υγιεινά' την όρεξή μας.
Read More

Εγκλεισμός σε ίδρυμα η ποινή για τον μακελάρη της Νορβηγίας

Ιατρική επιτροπή που ορίσθηκε από τη νορβηγική δικαιοσύνη επικύρωσε σήμερα την αρχική ψυχιατρική γνωμάτευση για την ψυχική υγεία του Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, δράστη των επιθέσεων της 22ας Ιουλίου στη Νορβηγία, σύμφωνα με την οποία δεν είναι σε θέση να εκτίσει ποινή φυλάκισης.
Read More

Η Kate Moss μόνο με τα απαραίτητα

Στα 37 της χρόνια, η Kate Moss φαίνεται πως δεν έχει χάσει ίχνος από τη λάμψη που την έκανε ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου. Read More


Κλαίει με πέτρινα... δάκρυα

Ένα 7χρονο κορίτσι ονόματι Kura Nitya προκαλεί ανησυχία στους δικούς της και προβλημάτισε τους ιατρούς, καθώς τα μάτια της δακρύζουν... πέτρες!

Read More

Στα αζήτητα οι Ferrari στην Ιταλία

Η κρίση έχει πλήξει ανεπανόρθωτα και τα λεγόμενα υπερπολυτελή αυτοκίνητα και δη στην γείτονα χώρα, την Ιταλία, η οποία τα παράγει. Πρόκειται για Ferrari και Lamborghini που παραμένουν στα αζήτητα, αφού πλέον κανείς δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε αυτού του είδους τις αγορές.
Read More

Να ζήσετε!!!

Ήταν όλοι εκεί, παρόντες στον λαμπερό γάμο της χρονιάς, του Κωνσταντίνου και της Μαντώς. Read More


Κριός
aries-146x110-167me89
Ταύρος
taurus-146x110-167md6m
Δίδυμοι
gemini-146x110-167mcst
Καρκίνος
cancer-146x110-167mccj
Λέων
leo-146x110-167me4r
Παρθένος
virgo-146x110-167md2v
Ζυγός
libra-146x110-167mckc
Σκορπιός
scorpio-146x110-167mc9g
Τοξότης
sagittarius-146x110-167me39
Αιγόκαιρως
capricorn-146x110-167mcvu
Ιχθείς
pisces-146x110-167mc4s
Υδροχόος
aquarius-146x110-167mcge

Το email αυτο δεν μπορεi να θεωρηθεί Spam .Η ιστοσελίδα www.dailynews24.gr ειναι συμμορφωμένη με τις οδηγίες τοσό της ελληνικής  κυβέρνησης Ν.3471/2006,Ν.3472/2007 οσο και με τις οδηγίες της ευρωπαϊκης ένωσης για Προστασία δεδομένων προσωπικούχαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Δεν ενδιαφέρεστε; Κάντε απεγραφή εδώ...

Σχόλια